Cijferslot princess koffer gaat niet open

Geplaatst op: 07.03.2021

Meest belangrijke heb ik gelukkig in mijn tas voor de handbagage. In dit geval beslissen wij of dit onder de garantie valt en of we het product kosteloos vervangen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Open breken gaat misschien sneller als je gelijk het juiste gereedschap hebt. Wanneer je naar de Verenigde Staten vliegt kan het dus zijn dat je koffer ter controle door medewerkers van TSA wordt geopend. Als het een niet te dure koffer is met heel 'veilig' slot gewoon proberen met een mes.

Dit is inclusief alle uitstekende delen zoals wielen, handvatten, zijvakken etc. Helaas zal het niet lukken om de deuk onzichtbaar te verwijderen. En iemand enig idee hoe ik de koffer weer openkrijg als ik thuis kom?

Was het ook wel, handvatten! De sleutel wordt dan ook niet meegeleverd. Uiteraard doen ze dit alleen maar wanneer hier aanleiding voor is? Dit is inclusief alle uitstekende delen zoals wielen, maar er blokkeerde iets waardoor het slot niet open ging, slijtage? Ruwe behan.

  • In dit geval kun je het beste contact opnemen met het Princess Traveller verkooppunt waar je het product hebt aangeschaft. Neem dan even contact op met de desbetreffende winkel.
  • Voeg hierbij het klachtenformulier en uw PIR-formulier toe. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Berichtnavigatie

Als dit trucje niet werkt is de enige oplossing om gratis een nieuw cijferslot te bestellen via ons bestelformulier reserve onderdelen. LaCiega Berichten: Geregistreerd: Of je gaat alle codes langs. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Daar staat dan wel een voorbeeld hoe je zo'n cijferslot open kunt maken. En het slot blijft open. Bedankt voor de hulp! Je hebt alleen garantie op een vervangend product als dit binnen de originele garantietermijn valt.

  • Video toevoegen.
  • Bedankt voor de hulp! U kunt een berichtje sturen naar onze Facebook pagina.

In het geval dat jouw koffer gn TSA slot heeft zullen ze het slot forceren en je koffer openbreken. Als u een vraag heeft voor onze klantenservice kunt cijferslot princess koffer gaat niet open emailen naar info princesstraveller.

Ik had hem zo open. Dit is eenmaal de wet. Ik weet zeker dat ik de juiste code heb. Ruwe behandeling, verkeerd geb.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Dat is hooguit een half uurtje werk. Video toevoegen. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Vergeet hierbij niet om ook je aankoopbewijs mee te nemen!

In het geval dat de koffer is opengebroken bij bijvoorbeeld de rits of het slot vervalt de garantie ook. Iets anders ziet er niet op, behalve met een tangetje openknippen natuurlijk. Plaats antwoord. Ik krijg het slot van mijn koffer niet meer open, ookal ken ik de code.

Cijferslot princess koffer gaat niet open het Princess Traveller product is aangeschaft bij Blokker of Makro kun je het beste naar het verkooppunt gaan en regelen zij de garantieafhandeling verder voor je.

Weet jij het antwoord?

Check daarom altijd de regels van de maatschappij waarmee u reist alvorens uw vlucht. Video toevoegen. Afbeelding toevoegen. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. U kunt een berichtje sturen naar onze Facebook pagina.

  • Misschien weten zij het wel.
  • Indien het Princess Traveller product is aangeschaft bij Blokker of Makro kun je het beste naar het verkooppunt gaan en regelen zij de garantieafhandeling verder voor je.
  • Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
  • Liever via social media?

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Controleer goed of de batterij niet leeg is. In het geval van productie en fabricagefouten bieden cijferslot princess koffer gaat niet open op al onze producten een garantie van twee jaar.

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Wil je echter beroep doen op de garantie dien je terug te gaan naar het verkooppunt. Is er niet een kofferzaak in de buurt van je vakantieadres waar je met koffer naar toe kan. Ben dus niet de enige die dit heeft gehad op een hotelkamer ver weg, cijferslot princess koffer gaat niet open. Als het een niet te dure koffer is met heel 'veilig' slot gewoon proberen met een mes. Voeg hierbij het klachtenformulier en uw PIR-formulier toe.

Klacht: cijferslot gaat niet meer open. Code werkt niet meer

Maar eerst moet je wel even weten welk slot er op je koffer zit. In dit geval kun je het beste contact opnemen met het Princess Traveller verkooppunt waar je het product hebt aangeschaft. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Het slot is niet eens kapot gegaan, dus hopelijk krijg ik hem ooit weer goed? In dit geval beslissen wij of dit onder de garantie valt en of we het product kosteloos vervangen. Ik heb daarna een klein hangslotje gekocht. Buiten de garantietermijn zijn er kosten verbonden aan de verzending.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws