Geluid laptop doet het niet koptelefoon wel

Geplaatst op: 22.11.2020

De geluidsinstellingen controleren Er zijn een aantal opties in de geluidsinstellingen in Windows die moeten worden geconfigureerd zodat de computer de hoofdtelefoon of headset herkent en ermee kan werken. Vervolgens volg je de instructies op het scherm. Dit is de bovenste optie.

Hallo Bas, Allereerst wil ik je vragen om je drivers  te controleren in Apparaatbeheer. HP computers - Problemen met hoofdtelefoon en headset oplossen Windows 8 Voordat u begint. Voordat u begint Audio-apparaten moet mogelijk worden losgekoppeld van de computer tijdens het probleemoplossingsproces.

Nieuwste lid skyhawk Registratiedatum Gisteren om Hoe tevreden bent u met deze reactie? Werkt dit allemaal niet en krijg je nog steeds geen geluid op je laptop?

Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd. In Apparaatbeheer zie bijlage zie ik niks vreemds. Hoe tevreden bent u met deze reactie. Start vervolgens de laptop opnieuw op en vergeet niet je openstaande werk op te slaan, geluid laptop doet het niet koptelefoon wel.

Log in Registreren. In dit geval kun je proberen het stuurprogramma van de website van je laptopfabrikant te downloaden. Selecteer op het tabblad Afspelen van het venster Geluid het apparaat dat u wilt gebruiken er kan n apparaten of meerdere apparaten zijn.

Als het apparaat dat u wilt gebruiken een kleine cirkel met een omlaag wijzende pijl bevat, is het apparaat uitgeschakeld.
  • Afbeelding : Tabblad Niveaus in venster Eigenschappen.
  • Klik hierop. Dit check je als volgt:.

Aanbevolen berichten

Afbeelding : 4-pins stekker. Windows Edge refuses to play an online video for example youtube or any other streaming sites? Desktopcomputers - Geen geluid uit de luidsprekers Windows 8. Als je inderdaad een geluidje hoort, maar je filmpje het nog steeds niet doet, bestaat de kans dat het geluid op die specifieke website of applicatie uitstaat.

Toggle navigation Home Productadvies Probleemadvies Contact.

Als het apparaat dat u wilt gebruiken een kleine cirkel met een omlaag wijzende pijl bevat, is het apparaat uitgeschakeld. Dit betekent niet dat uw computer een probleem heeft. Er zijn nog veel meer oplossingen dan in deze blog beschreven staat? Probeer het opnieuw". Typ apparaatbeheer in het startscherm om de charm Zoeken te openen kapsalon bos en lommerweg selecteer apparaatbeheer in de zoekresultaten?

Dit kun je checken aan de hand van het luidspreker icoontje rechts onderin je beeldscherm. Afbeelding : 4-pins stekker.

Controlepunten om het geluidsprobleem op te lossen

Dit document is van toepassing op HP en Compaq pc's met Windows 8. Werkt je headset op een USB poort? Aantal leden.

Poort microfooningang. Klik hier. Mijn vraag, 5 augustus in Archief Multimedia. Door soesiwat nu! Afbeelding : Zoekresultaten voor probleemoplossing.

Berichtnavigatie

Plaats reactie. Je hebt de oorzaak van je probleem gevonden; je headset werkt op alle apparaten behalve op je laptop met Windows Ga naar topic overzicht. Als het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende sectie van dit artikel. Helaas, dit heeft niet geholpen.

Dat is in feite logisch, dan kan je dit zoeken op de website van de fabrikant van de headset zelf, Kies daar de geluidkaart. Mogelijk de verkeerde uitgang geselecteerd, had ik wel vertrouwen in de upgrade naar win. Soms kan het zijn dat er geen nieuw stuurprogramma gevonden bewijs van inschrijving gemeente vertaling engels. Verder naar beneden kunt u nu per app aangeven of die al dan niet toegang tot uw microfoon krijgt.

Tijdens deze test worden er in volgorde en herhaaldelijk een aantal muziektonen afgespeeld. Wat kan het nog meer zijn. Als ik een koptelefoon er in stop doet die het wel. Gezien het feit dat ik een Microsoft PC had.

Volume te hoog

Gaat het bijvoorbeeld om een niet werkende Microfoon bij Skype zorg dan dat de schakelknop bij Skype op Aan staat. Het is ook mogelijk dat het gebruik en van een adapter invloed kan hebben op de audiokwaliteit. Insteekplug : Als het apparaat een insteekplug gebruikt, koppelt u de insteekplug los en koppelt u deze opnieuw aan op de computer. Deze thread is vergrendeld.

Tevens bij apparaatbeheer gekeken of de nieuwste drivers waren geinstalleerd. Mogelijk moet je actieveX installeren dan moet je doen. Maak in dat geval wel altijd een back-up.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws