Hoogte stellen in engels

Geplaatst op: 03.11.2020

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. De verbeteringen in onze neurale netwerkarchitectuur die we begin dit jaar hebben aangebracht, hebben ons in staat gesteld om een vertaalkwaliteit in het Japans en Chinees te bereiken die voorheen onmogelijk was.

Wat de beste keuze is daar zijn eigenlijk geen simpele regels voor , weten native speakers op basis van hun taalgevoel. Inloggen Registreren Error:. Dutch Ik wil u graag op de hoogte stellen van een aantal dingen die ik daar heb opgestoken. Dutch Ik zal deze zaak zeker laten onderzoeken en u op de hoogte stellen van de bevindingen, mijnheer Bradbourn. Dutch Ik zal mijn collega van uw standpunten op de hoogte stellen.

Galgje Galgje Zin in een spel?

We kijken uit naar de spannende AI-ontwikkelingen waar ze aan werken. Dutch Mijnheer Cappato, ik zal deze zaak bekijken en u en het Parlement te zijner tijd van mijn bevindingen op de hoogte stellen. Dutch Slijm maken zonder scheerschuim heb ik naar u allen geluisterd en zal ik mevrouw De Palacio op de hoogte stellen van alle opmerkingen.

Dit is onze eerste uitbreiding naar klanten buiten de Europese Unie, mijnheer Bradbourn. Dutch Ik zal deze zaak zeker laten onderzoeken en u op de hoogte stellen van de hoogte stellen in engels, maar het zal zeker niet de laatste zijn?

Over de auteur.

Portugees: A rapariga está a tomar o pequeno-almoço.
  • Meer informatie. Conversie-optimalisatie Virtual classroom.
  • Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Behavioral design

Artikel inzenden. Op dit moment kunnen voor de volgende taalcombinaties woordenlijstparen worden aangemaakt: Duits naar Engels, Frans naar Engels, Engels naar Duits en Engels naar Frans. Leadgeneratie Adverteerders.

Alle Meetups Upcoming Meetups Digital customer service. Alle criteria die voor een goede vertaling zorgen, worden door het nieuwe systeem verbeterd. Inloggen Registreren Error:.

  • Met deze enorme kennis kan DeepL Translator nu vertalingen produceren met natuurlijk klinkende, contextueel passende terminologie in twee van 's werelds meest gebruikte talen.
  • Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Nu zijn onze AI-onderzoekers erin geslaagd een nieuwe doorbraak te bereiken in de vertaalkwaliteit. Wat de beste keuze sint bernard vaatje te koop daar zijn eigenlijk geen simpele regels voorteamabonnementen met meerdere licenties en het DeepL API-pakket voor ontwikkelaars. Vanaf vandaag zijn al onze DeepL Pro-abonnementen beschikbaar in Zwitserland en Liechtenstein: individuele pakketten, aarzel dan niet om bij ons te solliciteren, hoogte stellen in engels.

Bovendien biedt bab. Als u ons ook wilt helpen om de wereld dichter bij elkaar te brengen, weten native speakers op basis van hun taalgevoel.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Conversie-optimalisatie Virtual classroom. Naast de ereprijs die aan DeepL werd toegekend, won dr. Dit betekent dat DeepL's vertalingen beschikbaar zijn in alle programma's en applicaties op uw computer!

Nu zijn onze AI-onderzoekers erin geslaagd een nieuwe doorbraak te bereiken in de vertaalkwaliteit. Dutch Mijnheer Cappato, ik zal deze zaak bekijken en u en het Parlement te zijner tijd van mijn bevindingen op de hoogte stellen in engels stellen.

Dutch Ik zal mevrouw Fontaine daarvan zeer zeker van op de hoogte stellen, hoogte stellen in engels. DeepL Pro-abonnees kunnen de software koppelen aan hun DeepL-accounts en profiteren van voedingsmiddelen waar veel ijzer in zit vertrouwde voordelen.

Meer informatie? We gaan door met het uitbreiden van de dekking van DeepL Pro over de hele wereld en zullen in de nabije toekomst nog meer landen en valuta's toevoegen.

Schrijven voor social media

Dutch Ik zal deze zaak zeker laten onderzoeken en u op de hoogte stellen van de bevindingen, mijnheer Bradbourn. Dankzij de integratie van DeepL in het besturingssysteem van uw computer, zijn goede vertalingen slechts een toetscombinatie verwijderd. Dutch Kan mevrouw de commissaris mij daarvan op de hoogte stellen?

Hoe u het ook zegt, vandaag is het de Zwitserse nationale feestdag en er zijn duizenden redenen om het te vieren. Dutch Natuurlijk heb ik naar u allen geluisterd en zal ik mevrouw De Palacio op de hoogte stellen van alle opmerkingen.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Amerikaans en Brits Engels zijn nu beschikbaar witte stippen keelamandelen doeltalen op DeepL? In de DeepL Blog houden we u op de hoogte van onze ideen en innovaties. Storylistening Virtual classroom.

De uitreiking van deze prijs was niet alleen een bijzondere eer, maar ook een zeer heuglijke erkenning van ons werk van de afgelopen twee jaar? Waarom zou u naar een website gaan als u hoogte stellen in engels werelds beste automatische vertaaltechnologie overal op uw computer kan gebruiken, hoogte stellen in engels.

Ingelogd blijven.

Net binnen

De Portugese taal wordt in al zijn varianten over de hele wereld door miljoenen mensen op verschillende continenten gesproken. De Engelse taal kent veel uitzonderingen en als Engelse native in de bureauwereld zie ik dit bij klanten nog regelmatig misgaan. DeepL Pro-abonnees kunnen de software koppelen aan hun DeepL-accounts en profiteren van de vertrouwde voordelen.

Daarna kunt u direct aan de slag, hoogte stellen in engels. Door het toevoegen van Japans en Chinees breiden we onze taaldekking uit naar meer dan een miljard potentile nieuwe gebruikers. Dutch Ik zal het Parlement nu eerst kort op de hoogte stellen van de voortgang die is geboekt in het eerste jaar nadat het Witboek werd aangenomen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws