Kindvriendelijke camping friesland met zwembad

Geplaatst op: 21.11.2020

Op het drie provinciënpunt Groningen, Friesland, Drenthe ligt midden in de bossen en niet ver van het charmante plaatsje Bakkeveen; Molecaten Par De meeste van deze Nederlandse gezinscampings hebben verder veel voorzieningen zoals een goede speeltuin, een zwembad met ondiep kindergedeelte en veel ruimte om te spelen.

Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen.

Boekt u voor 1 mei een verblijf van twee weken in de zomervakantie! Ook kunnen ze met de geiten wandelen. De tenten zijn ruim en comfortabel en de inrichting herinnert aan het eerlijke landleven van toen. Tot ziens! Op loopafstand kun je in het riviertje de Boarn zwemmen, maar ook is er op 3 km afstand een strand aan het Sneekermeer en een subtropisch zwemparadijs in Joure.

Op deze camping in Friesland heb je lekker de ruimte. Met zwembad, surfstrand en speeltuin, een bootje huren of meezeilen met een sktsje, dierenweide. Aan meer met zandstrand. Kindvriendelijke camping friesland met zwembad zijn er speeltuintjes en zandbakken op de velden. Je kunt kamperen in een duinpan? Je kunt hier leren zeilen of surfen. Of combineer uw verblijf met een dagje Schiermonnikoog.

Campings in Friesland - kamperen met kinderen

In omgeving zijn er polders, slootjes, molens en mooie oude dorpen. Glamping in een Lodge-accommodatie. De la Semois in Florenville: idyllische camping. Met buitenbad. Camping Esonstad heeft ook een compleet nieuw indoorspeelparadijs! Dit veld heeft 15 plekken, rond met een speelplaats in het midden met waterbanen en klimrekken.

  • Campings in Noord-Holland.
  • En dan nog een speeltuin en een zandbak op de kampeervelden.

Er model kapsel kort haar een jeugdhonk, speeltuinen en musea voor jong en oud. Vanaf het park is er een open vaarverbinding naar het prachtige Lauwersmeer. Alle rechten voorbehouden.

Op vakantie in Nederland. Leuk als je een paar dagen naar het safaripark of speelland Beekse Bergen wil. Maar ook vindt u in de omgeving van onze familiecamping leuke familieparken. FarmCamps de Geele Bosch in Oldeholtwolde kindvriendelijke camping friesland met zwembad Heerenveen: safaritenten en lodgetenten bij de boer op een melkveehouderij.

Zwembad op de camping

Luxe vakantiewoningen op kleinschalige vakantieparken. Niets is zo vervelend als continu moeten opletten waar de kinderen zijn en wat ze uitspoken, maar daar zul je op deze kindvriendelijke camping geen last van hebben.

Ook vertier buiten kindvriendelijke camping Naast alle voorzieningen en activiteiten is er ook vertier te zoeken buiten onze kindvriendelijke camping. IJsselmeer strandjes, de Friese meren en de Gaasterlandse bossen 5 km.

Ook is er een snackbar aanwezig voor afhaalmaaltijden en heerlijke ijsjes, kindvriendelijke camping friesland met zwembad. Home Camping Camping Kinderen. Campings voor jonge gezinnen in provincie Friesland Leuke campings geselecteerd voor jonge gezinnen in de regio provincie Friesland Logeren en kamperen op een camping voor jonge gezinnen in Nederland. De Kuilart in Koudum niet ver van Balk: vakantiepark met camping aan een groot meer.

Met buitenspeeltuin en tennisbaan!

Campings aan een meer

Wil je hélemaal niet kamperen? Een kindervakantie naar Friesland staat bol van afwisseling. Voor kinderen, jongeren en volwassenen is er  zeilles tijdens de vakantie.

Verder ligt naast de camping een openluchtzwembad, minihuisjes en eeen kleine camping. Er zijn allerlei bijzondere logeerplekken, gelegen op de grens van Friesland en Drenthe, sloten kinderfeestje zwembad oud beijerland afgezet voor kleintjes.

Hier vind je de leukste campings voor tieners in Nederland. Met Water Pret Weide waar de kids kunnen spelen in en bij het water, welke voor gasten gratis toegankelijk is. Er is een leuke bistro met terras en winkel met streekproducten en broodjes. Vanaf  12 jaar en ouder geeft deze kinder camping in Friesland cursussen in polyvalken. Er is een restaurant met terras, kindvriendelijke camping friesland met zwembad, FootGolf en kindersanitair op de camping.

Kindvriendelijke campings in Groningen

Bij recreatieplas, met speeltuintjes, overdekte speelplek en manege met ponyrijden. Met restaurant, wellnessbus, sauna en surfen. Straoterhof in Haler bij Weert: boerderijcamping.

De kippen leggen verse eitjes.

Kinderen vermaken zich onder andere met hengelen, binnenbad, in de velden spelen of met de campingdieren. Vanaf 12 jaar wordt er les gegeven in een valk. Er zijn speeltuintjes op alle veld.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws