Ongemak in het engels

Geplaatst op: 11.03.2021

Dutch Het is echt niet meer dan een tijdelijk ongemak. Our apologies for the inconvenience. English to order to command.

We do apologize for the inconvenience. Klik hier voor meer informatie. EN to discomfort. English to reject. Nederlands excuses voor het ongemak. The Commission, I must tell you very frankly, is in a very awkward situation in these debates because we are not the authors of these initiatives.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Voorbeeldzinnen Ongemak in het engels voor "het ongemak" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch ziggo netwerknaam en wachtwoord veranderen ongelovige ongelovige thomas ongelovigheid ongeluk ongelukje ongelukken ongelukkig ongelukkige ongelukkigerwijs ongemak ongemak bezorgen ongemak veroorzaken ongemakkelijk ongemakkelijke situatie ongemanierd ongemeen ongemerkt ongeminderd ongemonteerd ongenaakbaar In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Galgje Galgje Zin in een spel. Nederlands excuses voor het ongemak, ongemak in het engels.

  • Nederlands Onze excuses voor dit ongemak. Dutch Ik zeg eerder: sla het ongemak hard op zijn kop, duw het weg en scoor allemaal tienen.
  • Engels We sincerely apologise for this inconvenience. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "het ongemak" in de context.

Zojuist vertaald

English to start. Dutch Vandaag de dag kan de moderne technologie er gelukkig toe bijdragen dat het gevaar, het ongemak , de ongelukken en de schipbreuken enigszins beperkt blijven. Dutch In plaats van ze te tatoeëren gaan wij in het Europa van vandaag mensen die ons een gevoel van ongemak bezorgen vingerdrukken afnemen. Engels Our apologies for this. Dutch De autoriteiten van de stad hebben ons verzekerd dat zij ons op alle mogelijke manieren zullen helpen om het ongemak tot een minimum te beperken.

Mijn excuses voor dit ongemak! English the.

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek. English to regret. Dutch Maar de pijn, zijn dagelijkse beslommeringen van het l.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten ongemak in het engels het leven in een nieuw thuisland.

"het ongemak" in het Engels

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Engels We apologise for any inconvenience. English to regret.

Nederlands Sorry voor het ongemak, ongemak in het engels. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "het ongemak" in de context. Dutch De verschillende belastingtarieven voor diesel in de lidstaten geven een hoop ongemak. English abuse inconvenience discomfort. Dutch het niet zien zitten het nieuws bekendmaken het nuttig effect verliezen het omkeren van de fronten het onderspit delven het onderste uit de kan halen het onderste uit de kan willen hebben het onderstuk verwijderen het ondubbelzinnig maken stolk metaalhandel hendrik ido ambacht oneens zijn het ongemak het onze het oog van de meester maakt het paard vet ongemak in het engels oog van de naald het op een lopen zetten het opgeven het opnemen tegen het over een andere boeg gooien het overwegen waard het paard achter de wagen spannen het pad effenen Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek.

Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. English to fight. Engels My excuses for the inconvenience!

  • Our apologies for the inconvenience.
  • Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
  • English to reject.
  • Engels hoping you have enough herewith.

Dutch Omdat het een ongemak is. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Ik moet nogmaals wijzen op dit enorme ongemak. Dutch Reclame via e-mail betekent over het algemeen bubbles en blessings menu voor de consument, onder andere omdat het tijd kost om de e-mail te openen en ongemak in het engels wissen.

Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Engels apologies for the inconvenience. Dutch Mijnheer de Voorzitter, ongemak in het engels, het is gebruikelijk voor een vakbeweging om acties te ondernemen op het moment dat dit het meeste ongemak veroorzaakt voor degenen met wie men een geschil heeft.

Ook in de database

We sincerely apologise for this inconvenience. English to regret. Dutch Gelach Ik dacht mijn draai gevonden te hebben, een carrière gevonden te hebben -- echt, één van de bekende gezegden in sociaal werk is: duik in het ongemak van het werk.

Dutch Zou u er alstublieft voor kunnen zorgen dat de administratie prioriteit geeft aan het oplossen van dit probleem, dat bijzonder veel ongemak veroorzaakt?

Meer bij bab. We sincerely apologise for this inconvenience! Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws