Ov chipkaart online activeren voor ns

Geplaatst op: 19.09.2020

Vraag dan 'Automatisch opladen' aan via www. Wanneer je niet je OV-chipkaart activeert zullen de abonnementen op de OV-chipkaart niet werken, waardoor je mogelijk niet kunt reizen of niet kunt profiteren van de kortingen waar je recht op hebt door je abonnement. Wil je graag dat een NS-medewerker je helpt saldo op je OV-chipkaart te laden?

Voor Altijd Vrij en Traject Vrij geldt geen instaptarief. Scan je OV-chipkaart bij een NS-kaartautomaat. Verstuur Terug naar overzicht. Ten slotte is er nog de mogelijkheid om online uw OV-chipkaart te activeren via de NS-website. U kunt hierbij uw NS-reisklasse kiezen.

Uitzondering: de Meereisretour van de Treinpakkers kan alleen worden uitgeprint. Zoeken naar:. Wanneer je niet je OV-chipkaart activeert zullen de abonnementen op de OV-chipkaart niet werken, waardoor je mogelijk niet kunt reizen of niet kunt profiteren van de kortingen waar je recht op hebt door je abonnement, ov chipkaart online activeren voor ns. Wachtwoord vergeten. Een OV-chipkaart moet je doorgaans activeren voor het eerste gebruik, bijvoorbeeld als je een abonnement hebt.

  • Dit kan bij iedere NS-kaartautomaat op de NS-stations. Deze kan niet worden geladen in de app.
  • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Uw OV-chipkaart activeren – waar is dit mogelijk?

Als u voor het eerst saldo op uw OV-chipkaart laadt bij een NS-automaat, gebeurt de activatie vanzelf. Tijdens het proces van OV-chipkaart activeren, kunt u kiezen of u bij NS in de 1 e of 2 e klasse wilt reizen. Wachtwoord vergeten? Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Saldo laden bij een NS-kaartautomaat. Wachtwoord vergeten?

  • Tijdens het proces van OV-chipkaart activeren, kunt u kiezen of u bij NS in de 1 e of 2 e klasse wilt reizen. Bij het uitchecken wordt deze borg verrekend met het werkelijk gereisde bedrag en weer teruggezet op uw OV-chipkaart.
  • Om te kunnen reizen met een OV-chipkaart heb je saldo nodig. KIopt Momo , maar we weten natuurlijk niet of het in dit geval gaat om een nieuwe kaart Als de kaart na 1 juni is gekocht dan staat er al standaard Reizen op Saldo 2e klas op inderdaad.

Tickets uit de Spoordeelwinkel kunnen alleen worden uitgeprint of worden geladen in de NS app. Klopt, maar dan zou het wel voor de volledigheid er wel bij vermeld kunnen worden of worden gevraagd of het een kaart betreft die voor of na 1 juni is gekocht. Voor Dal Vrij betaal je alleen een instaptarief huisvuil den haag niet opgehaald je in de spits reist.

Goed om te weten Je kunt saldo laden op anonieme en persoonlijke OV-chipkaarten. Powered by inSided? Automatisch saldo laden! Dit bedrag wordt daarna automatisch van je bankrekening afgeschreven, ov chipkaart online activeren voor ns.

Laatste nieuws

Ook moet je een eenmalige machtiging geven via iDEAL voor automatisch opladen. Beste antwoord door Denice NS 12 december , Heb je al een account?

Dat doe je heel eenvoudig bij een NS-kaartautomaat. Redelijk veel OV-chipkaart automaten hebben tegenwoordig deze functie? Ontdek NS Flex! Heeft u een anonieme OV-chipkaart. Wilt u ook reizen met de trein bij de NS.

Uw OV-chipkaart activeren: geactiveerd kopen

Je kunt bij de automaat betalen met pinpas, creditcard en bij sommige ook met muntgeld. Daarnaast kun je het abonnement maandelijks wijzigen of opzeggen. Of bij oplaadpunten in winkels zoals AH-to- Go en Kiosk. Dan gelden andere bedragen:. Wilt u ook reizen met de trein bij de NS?

  • Wilt u uw OV-chipkaart activeren voor 1 e klasse of heeft u al voldoende saldo op uw OV-chipkaart?
  • Ontdek NS Flex.
  • U kunt hierbij uw NS-reisklasse kiezen.
  • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Denice NS. De OV-chipkaart staat voor n vervoersbewijs voor het reizen met het openbaar vervoer in heel Nederland. Redelijk veel OV-chipkaart automaten hebben tegenwoordig deze functie. Voor Dal Vrij betaal je alleen een instaptarief als je in de spits reist. Ook moet je een eenmalige machtiging geven via iDEAL voor automatisch route napoleon frankrijk met caravan. Voor Altijd Vrij en Traject Vrij geldt geen instaptarief.

Bij een NS-balie op een station naar keuze helpen we je graag. Goed om te weten Je kunt saldo laden op anonieme en persoonlijke OV-chipkaarten. Je krijgt dan het gewenste product week of weekend op je OV-chipkaart en een kortingsabonnement voor het moment ov chipkaart online activeren voor ns je niet gratis kan reizen.

Hoofdnavigatie

Samenreiskorting kan u bij de kaartautomaat op uw kaart laden. Wanneer je niet je OV-chipkaart activeert zullen de abonnementen op de OV-chipkaart niet werken, waardoor je mogelijk niet kunt reizen of niet kunt profiteren van de kortingen waar je recht op hebt door je abonnement.

Wilt u ook reizen met de trein bij de NS? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Gebruikersnaam of e-mail. KIopt Momomaar we weten natuurlijk niet of het in dit geval gaat om een nieuwe kaart Als de kaart na 1 juni is gekocht dan staat er al standaard Reizen op Saldo 2e klas op inderdaad. Onthouden Inloggen. Redelijk veel OV-chipkaart automaten hebben tegenwoordig deze functie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws