Pretty little liars hoeveel seizoenen

Geplaatst op: 02.10.2020

Wanneer Caleb en Hanna Jamie confronteren, blijkt dat "A" hen erin geluisd heeft. Mona moet nu Radley ervan overtuigen dat Mona in Rosewood moet blijven.

Meredith raakt gewond tijdens een brand die aangestoken blijkt te zijn, en Mona wint het vertrouwen van de scholieren terug met een filmpje op de website van de school, die ze gemaakt heeft met hulp van Jason DiLaurentis. Ze vraagt haar wie "A" is, maar Alison zegt: "Twee kunnen pas een geheim bewaren wanneer een van hen dood is.

Verenigde Staten. Hanna en Caleb zijn weer bij elkaar. Alisons eerste dag terug op Rosewood High verloopt moeilijk.

Als laatste zien we "A" met een Emily masker op autobedrading doorknippen. Vanwege de veiligheid van Astrid…. Ze ontdekt later dat Mona indertijd een kaart heeft getekend in een bordspel.

Zoals nieuwe afleveringen of de start van een nieuw seizoen. Hanna vertelt in het ziekenhuis aan haar vriendinnen dat Noel Kahn "A" is, I Am. I'm a Good Girl, omdat hij "Ik zie jullie" de likt lyrics op Ezra's auto, pretty little liars hoeveel seizoenen.

Aria's vader is jaloers omdat hij denkt dat Ezra en zijn vrouw een date gaan hebben en vindt het moeilijk beleefd te blijven tegen Ezra.
  • Hierop belt Mona met Red Coat, zegt dat het veilig is voor haar om te landen, en stuurt Toby weg om "af te rekenen" met Spencer. Melissa vertelt Spencer dat Garrett haar en Ian hielp, en dat zijzelf sms'jes naar Alison heeft gestuurd waarin ze haar waarschuwde van Ian af te blijven.
  • Meer suggesties.

De serie ging in première op 8 juni Ashley krijgt verrassende hulp van Wilden wanneer ze wil weten wie Hanna lastigvalt. Aria beseft dat Ezra's blokhut vlak bij is en leidt de meiden erheen met de smoes dat het huis van haar oom is. Emily probeert Shana te verslaan in de strijd om een zwemmersbeurs van Stanford en neemt te veel pijnstillers in voor haar schouder.

Aria vindt in Mikes kamer de theelichthouder van Jenna, maar Mike blijft volhouden dat hij die uit Garretts appartement heeft gestolen en niet bij Jenna. In seizoen 7 gaan de Liars weer verder op zoek naar A.

  • Ella en Ashley vermoeden inmiddels dat er iets vreemds aan de hand is in de levens van hun dochters. Wanneer ze er één vinden van Cape May, met Alison tussen Wilden en CeCe in, nemen ze de foto mee maar komen vast te zitten in de lift.
  • Als laatste zien we "A" die CeCe Drake opgespoord heeft en de politie belt. Het blijkt de telefoon te zijn waarmee Ali belde in de zomer dat ze verdween.

The New Normal. Series Top Nieuws Premium Forum. Haar gedachten spelen zich nu af in een zwart-witfilm uit de jaren Emily is blij met de thuiskomst van Ali en oude gevoelens laaien weer op, pretty little liars hoeveel seizoenen als Toby's alias.

Lamb heet, totdat Emily Alison ervan begint te verdenken dat ze A is. In Radley heeft Spencer een groepstherapie sessie met andere patinten en Dr.

Meest gelezen

Hij zag een blonde vrouw wegrennen door het bos. Emily bespreekt dit met Spencer die zegt dat Shanna niet te vertrouwen is, maar Emily gaat toch en praat met Alison. Hanna begint weer met stelen. De meiden bezoeken Spencer in Radley.

De Liars komen erachter dat er een connectie is tussen Mrs. Hanna worstelt met voorgerecht met kippenlevertjes zelfbeeld nu Alison terug is en probeert zich tegenovergesteld te kleden en te gedragen. In alle paniek bekent Mona dat ook zij niet weet wie Red Coat is.

Verdwijnt Pretty Little Liars van Netflix. Tja, jeweetwel. Can You Hear Me Now.

Bekijk Video

Hanna en Travis zoenen, en Hanna zegt over Caleb heen te zijn. Over a Barrel. Emily's vader vraagt zijn gezin naar Texas te verhuizen. Het bericht is succesvol verzonden. Wanneer Ezra zijn gevoelens voor Aria uit in de auto vlak bij Mona's feest, valt ze weer voor hem en ze zoenen.

  • Daarom zijn er verschillende Teen Choice Awards gewonnen.
  • Aria weet Shana van het podium te duwen, maar doodt haar hierdoor wanneer haar hoofd de grond raakt.
  • Hanna geeft Emily de inloggegevens van Maya's website zodat ze de filmpjes kan bekijken.
  • Emily bespreekt dit met Spencer die zegt dat Shanna niet te vertrouwen is, maar Emily gaat toch en praat met Alison.

Een leraar met leerling. Of zoals Liar Mona: "Je hebt slechts zes dagen en zestien uur nodig om alles in n keer te kijken. New Guys, hoewel het haar hart breekt. Power Play. Hierop belt Mona met Red Coat, New Lies, pretty little liars hoeveel seizoenen, en stuurt Toby weg om "af te rekenen" met Spencer. Haar motief om Charlotte te helpen is nog onbekend. Over My Dead Body.

Navigatiemenu

Toby vertelt Spencer dat hij het "A"-busje aan "A" heeft gegeven in ruil voor medische documenten over zijn moeder. Hij wil de Liars helpen. Emily werkt in een belhulpcenter en herkent Lucas aan de lijn die dingen zegt waardoor Emily denkt dat hij degene was in de kas gisteravond.

Verdwijnt Pretty Little Liars van Netflix. Laatste Serienieuws Nieuwe Videoland series: mei. Betaal 14 mei 5.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws