Sterren restaurant in sintoedenrode

Geplaatst op: 10.03.2021

Foto's van Margreet Geevers ×. Datum van bezoek: juni De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

We hadden het 7 gangen menu met bijpassende wijnen. Heel goed Op maandag en dinsdag open voor gezelschappen v:a: 20 personen. De service was uitermate goed. Het eten is heerlijk, geweldige bediening en hele gezellig sfeervolle ruimte. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Heel Bijzonder Uit Eten.

Datum van bezoek: oktober. Nederlands Eten was heerlijk, goed verzorgd en zeer smaakvol. Er wordt zeer regelmatig gecontroleerd en de boete is hoog. Dit restaurant is een aanrader!? Mijn reserveringen.

Restaurant aanmelden.

Navigatiemenu

Mooie gerechten, smaken en combinatie uitgeserveerd door vriendelijk personeel en kundige gastvrouw. Golden India Klassiek, Indiaas. Hengelo Hilversum Leeuwarden Leiden Maastricht. Pablo op 28 februari Geverifiëerd. Super lekker eten, ziet er allemaal als kunst werkjes uit een smaakt ook zo.

Ambiance is zeer goed. Gemiddeld 5.

Door de grote vakkennis van het keukenteam worden er gerechten geserveerd met waanzinnige smaakcombinaties. Overige dagen uur en uur. Beoordeeld op 28 februari via mobiele applicatie Klasse van begin tot eind. Engels Neem contact op. Dit in een hele gezellige ambiance met fijne bediening en tegen schappelijke prijzen.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Sint-Oedenrode

Een perfect 5 gangen menu dat evt uit te breiden was met een keuze van kazen. Tijd van het jaar. U hebt zeker gelijk, over de prijs van de kaas had even over gecommuniceerd moeten worden, excuses daarvoor.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. De wijnen zijn geweldig en daar zitten ook een aantal Elian op 26 januari Geverifierd. Dit in een hollandsnieuwe samsung s8 plus gezellige ambiance met fijne bediening en tegen schappelijke prijzen.

Het personeel is uiterst vriendelijk en houdt ook van een stukje humor. Datum van bezoek: juni Onze gerechten zijn zeker sterren restaurant in sintoedenrode amuses.

Waarderingen en beoordelingen

Lijst wordt bijgewerkt Beoordeeld op 13 januari via mobiele applicatie Relaxte zondagmiddag. Wat een tongstrelende gerechten en zalige smaakcombinaties kregen wij voorgeschoteld.

Datum van bezoek: juli We hebben erg genoten en bevelen dit restaurant graag aan.

Vanaf ontvangst tot en met het verlaten van het restaurant was geweldig. Een aanrader. Hierdoor is het een prettige sfeer. Geweldige avond gehad. Eten was heerlijk, goed verzorgd en zeer smaakvol. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Mooie ambiance en stijlvol aangekleed restaurant.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Heerlijk eten maar het mag ietsje meer zijn. Klein Hartenstein.

Ja Nee Weet ik niet zeker, sterren restaurant in sintoedenrode. Menu Wollerich 60,- Lunchmenu driegerechtenmenu 47,50 Lazy Sunday viergerechtenmenu 52,50 Tour de Carte viergerechtenmenu 65,- Tour de Carte zesgerechtenmenu 80,- Vegetarisch menu 60 5-gangen Alliance Michelinsterren Prestige menu 85,.

Sushi eten in Zeeland.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws