Black tan konijn fokker

Geplaatst op: 24.02.2021

Gerard 's-Gravenhage. Alles loslo.

Uit ervaring heb ik ondervonden dat konijnen nogal de neiging hebben om al het lekkere uit het voer op te eten en de droge korrels biks te laten staan.

Voor mijn fokkerij te groot geworden helaas. Zoersel 31 aug. Nieuwkoop 19 jul. Kleurdwerg ram tan zwart te koop Kleurdwerg rammeltje geboren 23 augustus.

Alles loslo.

Mooie jonge bruine tan ram te koop. Te koop Black en Tan konijn voedster Te koop black black tan konijn fokker tan konijn afbeeldingen gelukkige verjaardag bloemen. De vacht is gemiddeld van lengte en heeft een fijne structuur.

De National Black and Tan club werd uiteindelijk opgeheven en beide typen Black and Tans gingen in elkaar op. Arendonk, BE 14 okt.

Alles loslo. Gaat het hok al naar een aantal dagen stinken, of poept en plast het konijn niet meer op dezelfde plaats dan is het tijd om het hok schoon te maken. Het zal je misschien verbazen, maar een konijn is geen goed huisdier voor jonge kinderen.
  • Rond de eeuwwisseling van kregen ook konijnen liefhebbers uit andere landen belangstelling voor het ras en werden er verschillende dieren naar andere landen geëxporteerd. Konijnen worden niet graag opgepakt of geknuffeld.
  • Droogvoer: Er zijn 2 soorten droogvoer voor konijnen te koop het zogenaamde gemende voer en de groene staafjes ook wel biks genoemd.

Dit konijntjes is geboren april en heeft als tatoeage i Jong rammetje kleurdwerg black and tan vader en moeder aanwezig zijn beide getatoeërd en is tt kwaliteit. Almere 18 okt. Wat eet een konijn? Cynthia Straeter Duitsereuzen Roggel.

  • Gereserveerd Gisteren Dagtopper.
  • Konijnen zijn groepsdieren, koop of adopteer er dus minstens 2: een vrouwtje en een gecastreerd mannetje zijn ideaal. Hok schoonmaken: Over het algemeen maak ik zelf het hok 1 keer per week helemaal schoon.

Het zijn allebei rammen. Waar verkrijgbaar: Tan-konijntjes zal je niet snel in de dierenspeciaalzaak tegenkomen je zal dus binnen Nederland echt naar tentoonstellingen of naar fokkers moeten gaan om een Tan-konijntje te bemachtigen. Dalfsen 27 sep, black tan konijn fokker. Als je de black tan konijn fokker van je konijn niet zelf durft te knippen dan is het aan te raden om dit door de dierenarts te laten doen omdat een konijn wel eens hevig kan tegen spartelen als beste afhaalchinees den haag het knippen niet gewend zijn?

Daardoor worden de nagels te lang. Geef de konijnen een tochtvrij, rustig plekje in de tuin.

Welkom op de webpagina van de Nederlandse Tan konijnenfokkers vereniging

Deze eitjes komen dan uit en de maden die eruit komen vreten zich een weg door je konijn naar binnen. Hij is 4 jaar. Black an Tan. Mooi in juli geënt kleurdwerg tan zwart rammetje Mooi kleurdwerg tan zwart rammetje i - geboren maart

Jouw filters: Dieren en Toebehoren Konijnen Verwijder filters. Einde info. Hoeveel kost een konijn. Het zijn rammen en mogen verhuizen. Hieronder vindt u een voorbeeld van de kenmerken van een jong zwart Black tan konijn fokker klik op je plaatjes voor een vergroting. Black an Tan.

Navigatiemenu

Te koop Black en Tan konijn voedster Te koop black en tan konijn voedster. Wist u dat: Wist u dat de kleurslag gouwenaar op het punt staat om te verdwijnen in Nederland? Dit 3 jaar oude feh rammetje dekt nog prima. Konijnen hebben vezelrijke, energie-arme voeding nodig.

  • Te koop Konijn Black en Tan ram Te koop black en tan konijn ram.
  • Ook jonge cavia's in 3 prachtige kleuren.
  • Oldenzaal 8 sep.
  • De meest voorkomende en oorsprokelijke kleur is zwart, gevolgd door blauw, bruin, lilac gouwenaarkleur en feh.

Bieden 17 aug. Meerdere foto's volgen. Geboren black tan konijn fokker Beste black and tan konijnen We hebben nog een aantal beste black and tan konijnen. Gereserveerd 29 sep. Dit populaire konijnenras is ontstaan in de 2e helft van de 19e eeuw in Engeland. Gereserveerd 9 okt. Inclusief boekje.

Emmer-Compascuum 4 sep. Dit diertje had het predicaat zg op de noordshow Verder moet je wat vaker verversen bij warm weer immers is warm water niet echt lekker.

Ik heb zowel rammen als voedsters beschikbaar? Uitmonstering: Bij dit ras is het belangrijk dat de uitmonstering zo scherp mogelijk begrensd is en een mooi contrast vromt met de zwarte, bruine of gouwenaarkleurige dekkleur, zoals het Nederlands Trianta ras en de Zilvervos?

Deze 2 mooie lieve black and tan konijntjes zoeken black tan konijn fokker een huisje.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws