Gemiddeld gasverbruik gezin per maand

Geplaatst op: 17.11.2020

De verwarming van je huis is de grootste verbruiker van gas. Om je een indicatie te geven van het gemiddelde gasverbruik op basis van aantal personen en soort woningen, hebben wij dit gemiddelde gasverbruik voor je op een rij gezet.

Veel huishoudens gebruiken gas om te koken, om water te verwarmen en voor de verwarming van het huis. In onderstaande tabel vindt u het gemiddelde gasverbruik per maand zodat u kunt kijken in hoeverre uw verbruik, of de verhouding per maand hiervan afwijkt. Gemiddeld gasverbruik Gemiddeld stroomverbruik Gemiddeld stroomverbruik zonder gas Gemiddeld waterverbruik.

Hierdoor zijn grote verschillen te zien in het gemiddeld gasverbruik van woningen uit verschillende jaartallen. Met behulp van jouw meterstanden zie je je actuele verbruik. Het verbruik verschilt flink per woningtype en bouwjaar.

Vergelijk mijn energieverbruik Hoe scoor jij. Niet alleen het soort woning, ook het bouwjaar heeft vaak invloed op het gasverbruik. Milieu Centraal bewaart gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Kijk op Verbeterjehuis voor een overzicht van de kosten en opbrengsten van energiebesparende maatregelen in jouw huis, gemiddeld gasverbruik gezin per maand.

De warmte blijft nog zeker een uur in uw woning aanwezig.

Hoeveel betaal ik de oppas?
  • Hieronder vind je het gemiddelde gasgebruik per bouwjaar volgens Milieu Centraal.
  • Met dit gemiddelde jaarverbruik maken we een vergelijking, maar je zult nooit meer betalen dan je werkelijk verbruikt. Verder is de aanwezigheid van elektrische apparaten van invloed.

Gasverbruik

Alles over Energiebesparing Energie informatie Energierekening Energiebelasting. Ongeveer vijfenzeventig procent van het totale gasverbruik komt door de verwarming van het huis. Je elektriciteitsverbruik hangt vooral af van het aantal apparaten in huis, hoe zuinig die zijn en hoe zuinig je ze gebruikt denk aan kouder wassen.

In Nederland is het gemiddelde gasverbruik van een huishouden ongeveer 1. Het gemiddelde gasverbruik in Nederland ligt rond de 1. Gemiddeld gasverbruik Gemiddeld stroomverbruik Gemiddeld stroomverbruik zonder gas Gemiddeld waterverbruik. Je gas- en stroomverbruik hangt van allerlei dingen af: in wat voor huis je woont klein of groot, oud of nieuw , met hoeveel personen, welke apparaten je hebt, hoe hoog je de verwarming zet, hoe vaak en hoe lang je doucht, enzovoort.

  • En ben je benieuwd of jouw energieverbruik hoog, gemiddeld of laag is?
  • Kijk op Verbeterjehuis voor een overzicht van de kosten en opbrengsten van energiebesparende maatregelen in jouw huis.

De maandelijkse gaskosten zijn zowel het gasverbruik als het gebruik van de meter, gemiddeld gasverbruik gezin per maand. Check je energieverbruik.

Het gasverbruik in een appartement is relatief laag. Thuis Energieadvies Gemiddeld energieverbruik. Wellicht is uw huishouden groter dan gemiddeld 2,2 personen of woont u in een groot, hebben wij vvv cadeaubon kruidvat gemiddelde gasverbruik voor je op een rij gezet? Om je een indicatie te geven van het gemiddelde gasverbruik op basis van aantal personen en soort woningen, oud huis!

Gemiddeld gasverbruik

Het gasverbruik wordt, naast door het aantal personen, voor een heel groot deel bepaald door de woning zelf. We helpen je met tips, tools en de Mijn Vattenfall app om je verbruik te verlagen. Ga dan naar de Consuwijzer.

Volgens Nibud verbruikt een gemiddeld huishouden In ongeveer m per jaar, gemiddeld gasverbruik gezin per maand. Hoe hoger het rendement van een verwarmingsketel, des te minder gas er nodig is om het huis te verwarmen. Vanaf de jaren 70 werden huizen bij de bouw gesoleerd.

Zo gaat uw gemiddeld energieverbruik fors naar beneden. Wil je weten hoe jij energiezuiniger en duurzamer kunt wonen, zodat je kosten bespaart.

Benieuwd naar wat u voor gas betaalt met een gemiddeld gasverbruik?

Waaraan besteedt u uw aardgas? Van het gas af. Telefoon: - WhatsApp: 06 09 E-mail: info gaslicht.

Huizen met 1 bewoner. Groen gas! Het voordeel daarbij is dat apparaten met de tijd ook steeds zuiniger worden, gemiddeld gasverbruik gezin per maand.

Persoonlijk Budgetadvies Rekentool: creer overzicht in uw uitgaven, en vergelijk uzelf met met anderen. Milieu Centraal gaat bij het gemiddelde gas- en stroomverbruik uit van de cijfers van het CBS over tot en met Steeds meer woningen in Nederland raken steeds beter gesoleerd waardoor het gemiddeld gasverbruik de laatste jaren is gedaald?

Een strenge of zachte winter maakt om die reden een groot verschil in uw aardgasrekening.

Bij andere bedrijven is groene stroom juist duurder. Maar bij ENGIE hebben we ervoor gekozen de regiotoeslag voor iedereen gelijk te maken, ongeacht waar u woont. Ook een rijtjeshuis stookt om deze reden zuiniger dan een volledig vrijstaande woning.

Doe de  Bespaartest.

Doe de check. We begrijpen dat je inzicht wil in jouw gasverbruik. U kunt ook voor groen gas kiezen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws