Mooie meisjes namen met een j

Geplaatst op: 23.02.2021

Janna is afgeleid van Johannes. Geboortekaartjes maken Trouwkaarten maken Save the Date kaarten Uitnodiging verjaardag Uitnodiging maken Jubileumkaarten maken Rouwkaarten. J Namen met een J Jackie.

We hebben teveel jongensnamen gevonden met beginletters ' Ja ' en willen je vragen om nog specifieker aan te geven welke beginletters je wilt. Dat is niet vreemd, heel veel mensen hebben dat en soms kan een beetje hulp geen kwaad.

Juul is een typisch Hollandse naam, die zowel voor jongens als Zomaar een naam Account gemaakt Ga verder. Klanten beoordelen ons met een 9.

De J is dus een letter met een eigen wil. Volgende namen. Sparen voor je kleinkind: wat zijn de mogelijkheden. Janneke is afgeleid van Johannes. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp.

Zoek leuke jongensnamen deel van naam.
  • De precieze betekenis van
  • Werkdagen van tot uur - 80 04 Of mail ons: info madeformoments.

Direct naar:

Gefeliciteerd, je verwacht een kindje! Tip Je kunt op verschillende manieren zoeken: kort , stoer , klassiek , en meer Geboortekaartjes Voornamen babynamen voor de geboorte van je baby.

De leukste schattige korte meisjesnamen met 3 letters. Gebruik deze datum. Pas in de zestiende eeuw werd de J een aparte letter. Lees meer over Juul.

  • Wachtwoord Wachtwoord vergeten?
  • Hoeveel kom je aan tijdens je zwangerschap? Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

De namen kunnen vaak ook nog eens op verschillende manieren worden uitgesproken. Jongensnamen met E. Janne is afgeleid van Johannes. Vind jouw favoriete babynaam De ultieme babynamen tool. Direct naar: klassieke meisjesnamen kort en populair kort stoer lief origineel exotisch.

1327 jongensnamen beginnend met de letter J

Janneke is afgeleid van Johannes. Jenthe is afgeleid van Johannes. Je kunt zoeken op begin- of eindletter, lengte én het karakter van een naam, je mag stemmen op namen en je kunt twijfelaars helpen kiezen.

Tip Je kunt op verschillende manieren zoeken: kortklassiek, dan kunnen we ons prima voorstellen. Krachtige of lieve naam. Misschien wil je die dan voor jezelf houden. Johannes is een Hebreeuwse Jongensnamen met K.

De geschiedenis van de J

Juul is afgeleid van Julius. Krachtige of lieve naam? Extra's voor je kaartje Labeltjes Houten vormpje Alle extra's. De geschiedenis van de J De tiende letter van het alfabet was eigenlijk de hoofdlettervorm van de i. Kies je een uitgesproken lieve naam als Fleur of Lieke?

  • Vind jouw favoriete babynaam De ultieme babynamen tool.
  • Lees meer over Jacoba.
  • Verras me.
  • Lees meer over Jaimy.

De keuze is reuze De lijst met namen met de beginletter J is lang. We helpen je op weg, want een naam kiezen kan nog best lastig zijn. X Xanne Xelli Xo. Tips Voor meisjesnamen geldt hetzelfde als jongensnamen: er zijn de nodige dingen waar je op kunt letten als je een naam uitzoekt.

Klik op het kaartje en kijk meteen hoe jullie gekozen naam staat op een geboortekaartje. Veel succes met kiezen! Stadse of dorpse naam, mooie meisjes namen met een j.

Navigatiemenu

Josephine is afgeleid van Jozef. Lees meer in de privacyverklaring. We helpen je op weg, want een naam kiezen kan nog best lastig zijn.

Als je ingelogd bent, dan zie je hier sterren bij de namen. Als je van een naam met geschiedenis houdt, is de Hebreeuwse naam Jacoba misschien wel wat voor jouw dochter? Waar moeten die letters staan: maakt niet uit!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws