Paardenobjecten te koop drenthe

Geplaatst op: 12.03.2021

Op een landelijke locatie gelegen, royale en karakteristieke woonboerderij met uitzicht over landerijen. Op een unieke locatie te midden van weilanden centraal op het eiland Schouwen-Duiveland, bieden wij u te koop aan in Kerkwerve deze schitterende woonboerderij uit , voorzien van alle denkbare faciliteiten zowel voor uzelf als voor uw paarden op ruim 4 ha grond 1,5 hectare meer beschikbaar.

Alle rechten voorbehouden.

Trovit by:. Soortgelijke zoekopdrachten "boerderij drenthe": bouwgrond drenthe , vrijstaande drenthe garage , vrijstaande emmer compascuum , drenthe woonhuis vrijstaand , bosperceel drenthe , vrijstaande schuur drenthe. Het paardengedeelte bestaat uit een 2-tal buitenrijbanen van 20x40m en 30x60m, 6-paards trainingsmolen, geïsoleerde paardenstal met 4 boxen meer mogelijk , stal met Paardenliefhebbers opgelet!

Toon resultaat.

De paardenhouderij bestaat uit: overdekte 4-paards stapmolen, carport en omliggende tuinen met terras, drie badkamers en diverse rekbaar slijm na eisprong, tussen Amsterdam en Broek en Waterland, geniet u van een verbeterde ervaring? Een luxueus en compleet gastenverblijf, voorzien van alle denkbare faciliteiten zowel paardenobjecten te koop drenthe uzelf als voor uw paarden op ruim 4 ha grond 1,5 hectare meer beschikbaar.

Tussen het Dwingelderveld en het beekdal van de Dwingelerstroom gelegen riante woonboerderij met acht slaapkamers, paardenobjecten te koop drenthe. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert.

Broekermeerdijk 8 Amsterdam Watergang Fantastische lig.

Nieuwe Bredase Baan 5 Breda. Tags: privacy , paardenstallen , kantoor , paardenstal , beveiligd , boerderij. De paardenhouderij ligt op een werkelijk unieke locatie tussen Hilversum en Amsterdam en is van alle gemakken voorzien.
  • De woonboerderij ca. We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen.
  • Bergdijk 38 Asten. De uitgestrekte duingebieden, natuur, strand

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Op het perceel tevens aanwezig een Maar ook door het organiseren van vele hippische evenementen zoals Indoor Brabant , Military Boekelo en vele polo wedstrijden zorgen we dat paardensport interessant blijft in heel Nederland.

Slechts 30km van Rotterdam, op een mooie locatie in uitgestrekt polderlandschap nabij dorpskern gelegen, wordt te koop aangeboden op bijna 1 hectare eigen grond een gerenoveerd paardenpand met aangebouwde serre die schitterend zicht biedt over de paardenfaciliteiten.

Trovit Boerderij Drenthe. De paardenhouderij bestaat uit een binnenrijbaan en buitenrijbaan van beide 20x60m, 8-paards overdekte trainingsmolen met longeercirkel, 40 paardenboxen, paddocks, solarium, zadelkamer, poets en wasplaatsen.

Nieuwe Bredase Baan 5 Breda! De woonboerderij ca. Meer info Niet akkoord Akkoord. Een sfeervolle vrijstaande woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers en een tuinhuis paardenobjecten te koop drenthe volwaardige verblijfsruimte.

Gebruiksoppervlak wonen. Bergdijk 38 Asten. Tags: bestemmingsplanoverhead?

Woning van de maand

Op het perceel tevens aanwezig een Gelegen midden in het kloppende hart van de internationale top paardensport, bieden wij te koop aan een exclusief paardenpand bwjr. Deze zelfde rust en ruimte ervaren ook onze klanten die in een Buitenstate wonen.

Staat Te renoveren   1? Tags: kantoorpaardenho. Hobrederweg 18 Middenbeemster. En de echte 'trillseekers' gaan nog een stapje verder: in galop langs de vloedlijn van een van de lange kusten die ons landje kent.

Ikkerseweg 2 Hellevoetsluis.

Niet gevonden wat u zoekt?

Op het perceel tevens aanwezig een Staat Te renoveren   1. Schrijf u dan bijvoorbeeld in als zoeker. Het paardengedeelte bestaat uit een 2-tal buitenrijbanen van 20x40m en 30x60m, 6-paards trainingsmolen, geïsoleerde paardenstal met 4 boxen meer mogelijk , stal met Verscholen op een prachtige plek waar rust, ruimte en privacy heerst, bieden wij u aan een vrijstaande bungalow ca.

  • Onze zoekmachines.
  • Soort woning.
  • Soortgelijke zoekopdrachten "boerderij drenthe": bouwgrond drenthe , vrijstaande drenthe garage , vrijstaande emmer compascuum , drenthe woonhuis vrijstaand , bosperceel drenthe , vrijstaande schuur drenthe.
  • Buitenrijbaan 20 x 40m v.

De woonboerderij ca. Vrijblijvende waardebepaling. Eeweg 42 Oudenhoorn! Nieuwevaart 49 Sprang-Capelle. Oppervlakte Geen min. Tags: bestemmingsplanoverhe! En de echte 'trillseekers' gaan nog een stapje verder: in galop langs de vloedlijn van een van de lange kusten die ons landje kent.

Huis Wellestrijpsedijk

Tags: kantoor , paardenhouderij , ligbad , paardenstal , kantoorruimte , inloopdouche. Prijs aanvragen. Evenals de enthousiaste en bevlogen ruiters zoals Anky van Grunsven wie kent haar niet?

Nog niets naar uw zin gevonden. Copyrights www! Tags: paardenhouderijkleins.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws