Snel zweetgeur uit kleding zonder wassen

Geplaatst op: 24.02.2021

Soda Laat het kledingstuk minimaal een uurtje weken in sodawater en was het daarna in de wasmachine. Bron Mens en samenleving Beeld iStock. Dettol Dettol is ook een bekend middel om zweetlucht in kleding mee te bestrijden.

Zo zorg je ervoor dat de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken ook weer worden gedood. Heeft u bovenstaande methoden geprobeerd en is het te omslachtig of werkt het niet naar tevredenheid? Laat de kleding bij voorkeur een hele nacht weken in deze emmer.

Deodorant is verder geen optie om de zweetlucht in uw kleding te maskeren, aangezien de deodorant op den duur weer uit de kleding trekt. Daarnaast raden we het volgende aan als u snel of overmatig zweet:.

Hoe wijd de hals of glad de stof ook is. Inweken Waar je ook voor kunt kiezen, is om het kledingstuk een nachtje in te laten weken in een emmer water met een flinke scheut azijn.

Pas in ieder geval wel op met gekleurde was want soda kan de kleur aantasten. Ga zweet te lijf Iedereen heeft wel eens last van klotsende oksels, klamme handen en onfrisse voeten. Op die manier volstaat n wasbeurt om je geurtjes eruit te krijgen, snel zweetgeur uit kleding zonder wassen.

Zweetgeur voorkomen en natuurlijk behandelen Zweetgeur ontstaat wanneer zweet zich vermengd met bacterin. Daarnaast wordt het dan ook moeilijker om de zweetvlkken te verwijderen.

Staat mooi en zit lekker.
  • Week uw kledingstuk in een emmer met azijn voordat u het wast.
  • Dit kun je het best drinken! Waarom stinken pas gewassen kleren naar zweet?

Een wasmachine schoonmaken met soda is een gemakkelijke en doeltreffende manier om jouw wasmachine geheel te ontdoen van…. Nadat het kledingstuk dan gewassen is, zit je weer met het geurprobleem. En als er nou één regel is, is het dat je spijkerbroeken niet te vaak moet wassen: daar worden ze vaal van en het is niet goed voor de pasvorm.

In mandje. Ik vond deze tip nuttig. Lees ook: Dit plekje in je wasmachine veroorzaakt gezondheidsklachten.

Laten weken in azijn Inspuiten Azijn is een goed middel om de zweetgeur uit kleding te halen. Zweetgeur verwijderen HG heeft verschillende oplossingen om zweetgeur in kleding en ander textiel te verwijderen, zoals  HG wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoed  en  HG wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding. Wees er op tijd bij De geur van zweet wordt veroorzaakt door melkzuurbacterin die pas na het transpireren gaan ruiken. Met de onderstaande tips kom je een heel eind:   1.

Het is erg belangrijk dat je nooit zowel soda als azijn gebruikt. Met deze 3 simpele tips voorkom je dat, snel zweetgeur uit kleding zonder wassen. Plaats de kleding met zweetgeur in de wasmachine.

Terugkerende zweetgeur

Smeer of spuit de oksels in met Dettol en laat dit er goed intrekken. Nog lekker ook! Zweetgeurtjes in kleding? Wil jij meer lifehacks?

Zelfs als je kleding hebt gewassen, worden gedood. Zo zorg je ervoor dat bacterin, kan er soms nog een zweetluchtje in blijven zitten. Op die manier vermijd je hardnekkige zweetlucht in je kleding. Succes verzekerd met onze tips en adviezen. Laat de kleding bij voorkeur een hele nacht weken in deze emmer.

Anders wassen?

Spot je toch nog  gele vlekken? Extra: Het voorkomen van zweetgeur in kleding Voorkomen is natuurlijk de makkelijkste manier om korte metten te maken met zweetgeur in gewassen kleding.

Door de oksels iedere dag te wassen, het liefst zonder zeep, en gebruik te maken van een goede deodorant kun je vervelende geurtjes tot een minimum beperken. Zoek binnen: Libelle Daily.

Wil jij meer lifehacks. Krijg je je eieren moeilijk gepeld. Zelfs als je favoriete kleding een wasbeurt heeft gehad, blijft er soms nog een onfris geurtje in hangen?

Bonus: Fibershirts  Last van gele zweetplekken. Wees er op tijd bij De geur van zweet wordt veroorzaakt door melkzuurbacterin die pas na het transpireren gaan ruiken. Toch kun je soms last houden van een terugkerende zweetlucht. De bacterin worden gedood en de vieze zweetgeur zal verdwijnen, snel zweetgeur uit kleding zonder wassen.

3 tips om een zweetgeur in uw kleding te voorkomen

Azijn als wasverzachter Je kunt azijn ook gebruiken in plaats van wasverzachter. Zelfs de gele zweetplekken zouden ermee als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar met deze tips reken je voorgoed af met die onfrisse luchtjes.

Irritant klusje door alle pitjes. Helaas, is de zweetgeur weer direct waarneembaar. Met deze truc kook je nooit meer teveel spaghetti!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws