Wie bezoekt mijn facebook profiel

Geplaatst op: 21.02.2021

De ware betekenis van deze lijst is dus een kleine teleurstelling. Dat wil zeggen ik chat niet met ze, ik like hun posts niet en laat geen reacties achter. Volgende Artikel.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Cookies maken wikiHow beter. Heb over de vraag 'hoe verwijder ik facebook van mijn computer? Aangezien ik deze functie haat, ben ik blij dat dit niet is uitgelekt naar andere Facebook-applicaties. Hoe dan?

Youssef   8 jamie oliver rotterdam menukaart geleden x Jullie zijn echt dom, klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied aan de zijkant en selecteer " Bekijk paginabron.

Is dat gereedschapje tegenwoordig nog ergens te vinden. Heb je heet nieuws. Er zijn andere ociale netwerken waarmee je kunt zien wie bezoekt mijn facebook profiel je profiel heeft bekeken, vooral LinkedIn en de functie 'Wie heeft je profiel bek! Ga hiervoor naar je profielpagina.

  • Het is een voor veel mensen een nachtmerrie en andere dromen erover: wie kijkt er op jouw Facebook profiel en hoe vaak? Bij wijlen Hyves kon je precies zien wie en hoe vaak je profiel werd bekeken.
  • Aangezien ik deze functie haat, ben ik blij dat dit niet is uitgelekt naar andere Facebook-applicaties.

Kun je Facebook's "InitialChatFriendsList" gebruiken?

Beschouw de bovenste vijf tot tien mensen op de lijst als de mensen met wie je het vaakst contact hebt. Open Facebook. Manja   8 jr geleden x Ok, nog ff een vraag voor degene die dit hierboven heeft getypt: als je het eerste getal kopieerd krijg je degene die het meest je fb bezoekt in mijn geval was de uitkomst ook totaal niet een verrassing; maar de getallen die daarop volgen, zijn dat de personen die daarna het vaakst op je profiel kijken, of is het verder willekeurig?

Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. De InitialChatFriendsList vinden Als je het zelf wilt bekijken, kun je deze lijst eenvoudig vinden door de broncode van je profielpagina te bekijken.

Vragen, vrag. Een goede basisregel die wie bezoekt mijn facebook profiel kunt aanhouden is dat je de bovenste vijf tot tien mensen op de lijst beschouwt als de mensen met wie je het vaakst contact hebt. Opmerking 2: Je kunt stappen altijd herhalen als je het de eerste keer mist. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Ga naar je eigen profiel. Gedurende een seconde of twee zullen de vrienden die je ziet dezelfde zijn uit je InitialChatFriendsList.

Advertentie

Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Of toch niet? Is dit echt de lijst van personen die jou het meest bekijkt? Als je binnen Facebook iemand aan je lijst met 'Beste Vrienden' hebt toegevoegd dan zal die persoon automatisch meer bovenaan op de lijst komen te staan dan personen die je niet op je lijst met 'Beste Vrienden' hebt gezet.

Komt zij vaak buurten op mijn profiel. Gerelateerde artikelen. Tenzij je dat juist wilt. Nu ontdek ik dat mobielgebruikers enkel te zien zijn in de bovenste "vrienden"kader en niet op de tijdslijn. Waar heb je deze informatie vandaan.

7 reacties

Het foefje stap voor stap Stap 1 Ga naar je eigen profiel. Dan kom je uit bij het woord in de broncode, met daarachter een hele rits codes. Vervolgens opent een nieuw tabblad met heel veel codes. Natuurlijk heb ik ook de stappen die stonden beschreven op Spunk uitgevoerd, leuk om ook op onze blog iets over te schrijven.

Hoe verder onderaan de lijst iemand staat, het geld alleen voor degene die zelf naar die personen kijkt. Was dit artikel nuttig. Open Facebook door het Facebook icoontje aan te tikken. Als meer mensen dit zouden wensen is het misschien zwemmen heijderbos corona idee ook feedback te geven op Facebook.

Michael J   8 jr geleden x De theorie van facebookverslaafd klopt niet helemmaal volgens mij, voegt zich bij de actie op P4 en Daybreak brengt een teaer uit! Als kleine tattoo man met betekenis nog steeds het grijze "Chat uit " vak onderaan ziet, wie bezoekt mijn facebook profiel, en heb je wie bezoekt mijn facebook profiel vrienden die ook met die letter beginnen?

Facebook wil niet vertellen welk algoritme ze gebruiken in de paginabron. Hij staat dan helemaal boven in de lijst zelfs al ben je geen vrienden met die persoon, heb je waarschijnlijk nog niet de bijgewerkte look? H1Z1, hoe minder vaak je contact hebt gehad met die persoon.

Het foefje stap voor stap

Als je nog niet bent ingelogd, voer dan voordat je verder gaat eerst rechtsboven op de pagina je e-mailadres en wachtwoord in. Klik op de kleine "Chat uit " -balk rechtsonder om hem in te schakelen en let goed op de lijst met vrienden die je in eerste instantie ziet. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee?

Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden geladen. Of misschien juist wel de politie, of die collega van wie je het juist niet verwacht. Nog geen account. Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws