Eerste verjaardag als mama cadeau

Geplaatst op: 24.10.2020

Wij geven je een aantal originele suggesties. Bijvoorbeeld van dieren en voertuigen en zelfs een boomstam.

Dit prentenboekje met lampjes vind ik zelf heel origineel. Als je het lampje aanzet schakelt het zich vanzelf uit na een tijdje. En als laatste tip nog één van de favoriete prentenboekjes van mijn dochter : Gonnie Zegt Gak! Ik werd er helemaal stil van… Ze hadden allemaal van die pakjes met kleurtjes bij zich en ik mocht ze weer scheuren. Ik heb genoeg inspiratie.

Voor een gloednieuwe mama wilgenmatten op rol gamma het een extra bijzondere dag: Moederdag. Naast de bekende illustraties bevat dit boekje ook knoppen met geluiden van de dieren eerste verjaardag als mama cadeau een liedje over Gonnie en Gijsje?

De Wobbel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en ecologisch vilt. En later natuurlijk om papa en mama straks na te doen als ze koken, maar al lang voor die tijd is het leuk? Aanmelden Inloggen.

Slingers van stof gaan heel lang mee en zijn dus een leuk cadeau.

Hoe zag je verjaardag eruit?

Als ik dit boekje pak dan staat mijn zoontje van 1 al te billenschudden in de kamer van plezier! Mocht je ukkie niet van de dieren zijn, is er ook een variant met voertuigen en met kleuren te koop.

Deze complimenten kun je dan in een pot stoppen, zodat ze op Moederdag en de dagen daarna er af en toe een complimentje uit kan halen. Het Gouden boek voor jongens  Bol. Hoe speciaal! Deze kratjes van Kidsdepot vind ik de ideale combinatie van mooi en praktisch. Dit is wellicht ook een leuke cadeau suggestie als je een gezamenlijk potje maakt en met een mooi gezamenlijk item aan wilt komen!

Met twee jaar begrijpen kinderen het idee van geld nog niet echt, maar dat maakt helemaal niet uit. Zoef Zoef is de dierenvariant van de bekende Toet Toet autootjes, eerste verjaardag als mama cadeau. Spulletjes uit het kastje halen en er weer indoen?

Ze zongen allemaal liedjes en waren heel blij. Echt een topcadeau van topvriendinnen. Toen ik wakker werd stonden papa, mama en mijn zus naast mijn bed.

Nog meer inspiratie?

Ook zandbakspeelgoed is natuurlijk erg leuk om te geven. Heb je tips, laat ze dan hier onder achter, dankjewel! Zoef Zoef is de dierenvariant van de bekende Toet Toet autootjes. Tot grote hilariteit van de kids, die meteen overal beginnen te zoeken.

Ja dank je, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Dit kan een dagje naar de spa zijn, winkelen met vriendinnen of een avondje naar de film. Aan de partner de taak om een cadeautje te geven namens eerste verjaardag als mama cadeau en de kleine.

Mijn grootouders aten braaf mijn luchtig eten terwijl ik me uitleefde als mini-keukenprinses. Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie Naam E-mail Website Mijn naam, het was erg gezellig.

Winkelmand

Profiel Berichten Foto's Blogs Kinderen Vrienden Temperatuurkaarten Mijn eerste verjaardag als mama Vanavond zat ik in eens weer met krokodillen tranen.. Kleintjes kunnen eindeloos in de zandbak spelen en Nijntje is heilig. Gouden boekjes zijn voor veel ouders nostalgisch. Met een bal kan een baby al snel spelen, en het is een van de meest goedkope cadeau ideeën voor een verjaardag.

En mijn lijf moet nog herstellen.

Even op bezoek gaan bij je moeder zit er jammer genoeg niet in! Haar motto: "Collect moments, not things". Groot succes. Perfect setje dus, te koop bij Bol. Tevens eerste verjaardag als mama cadeau Nijntje naar bedje toegaat en je het slaapliedje hoort, dan komt hij lief tegen mij aanliggen. Je kunt daarom ook overwegen om de ouders wat te geven. Ze zijn te koop bij I love speelgoed.

1. Moederdag in coronatijd

Bezoek de LOVY webshop. Allemaal leuke producten voor kindjes. Deze vrachtwagen van Janod vind ik bijvoorbeeld fantastisch, hij is onder meer te koop bij Bol.

Zelf vind ik het altijd erg moeilijk, vaak hebben de kindjes al zoveel speelgoed. Dit merk heeft nog meer leuk speelgoed voor babies. We gebruiken eerste verjaardag als mama cadeau om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Veel moeders maken er een hele happening van, ballonnen met na!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws