Het weer playa de las americas januari

Geplaatst op: 26.02.2021

De wintermaanden vormen hier zelfs het hoogseizoen vanwege de Spanjaarden en andere Europeanen die de kou van het continent ontvluchten. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Er valt in totaal 10 mm neerslag op 9 dagen. Gemiddeld is het maximaal 20°C in januari in Los Cristianos en minimaal rond de 18°C. Weer in december in Playa de las Américas. Beste reistijd, weer en klimaat Playa de las Americas Beoordeling:. De hele maand Begin van de maand Midden in de maand Eind van de maand.

Wanneer was je hier. Veelgestelde vragen Waar ligt Los Cristianos. San Miguel De Abona in januari. In de winter is het in Los Cristianos gemiddeld 20C. Las Galletas.

Er valt in augustus op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Playa de las Americas. Er valt in januari op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Costa Adeje. Adeje in januari.

Beste reistijd Playa de las Americas, Tenerife

Los Gigantes in januari. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Home Spanje Tenerife Playa de las Americas. De zeetemperatuur ligt rond de 25°C. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken!

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan houten jaloezieën gamma jan de bouvrie. Het weer in Playa de las Amricas kan van jaar tot jaar enigszins variren, maar deze gegevens zouden verrassingen moeten beperken.

Wat is het netnummer van Playa de las Americas. Het is 80 dagen droog in de herfst. Er valt in november op 4 Dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Playa de las Americas. De watertemperatuur ligt rond de 24C, het weer playa de las americas januari. Er valt in augustus op 1 Dag neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Costa Adeje.

Na een verblijf in Spanje gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

Klimaat Costa Adeje

Door onderstaande grafieken kunt u zien wat de normale maandelijkse weersomstandigheden zijn in Playa de las Américas: de minimum- en maximumtemperatuur, de kans op en de normale maandelijkse hoeveelheid neerslag, het gemiddelde aantal zonuren per dag, de temperatuur van het zeewater, de relatieve luchtvochtigheid in alle maanden van het jaar.

De oppervlakte van Los Cristianos is 1. Het is 85 dagen droog in de lente.

Welkom op Klimaatinfo. De lente wordt gekarakteriseerd door warm weer en veel zonneschijn met gemiddelde temperaturen van foutmelding sparta ion de 20 graden van maart tot mei? Er valt in totaal 25 mm neerslag op 12 dagen. Weer in Playa de las Amricas in januari San Miguel De Abona in januari.

Op vakantie naar Playa de las Americas?

Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Babysit service Kinderbad Kinderspeelplaats Kindvriendelijkheid Miniclub Nederlandstalige kinderanimatie Tussen juni en september stijgen de temperaturen en bestaat er eigenlijk geen neerslag. Er valt in totaal 4 mm neerslag op 4 dagen. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

  • Ga je voor aangename temperaturen, maar houd je ook van rust?
  • De zeetemperatuur ligt rond de 20°C.
  • De watertemperatuur ligt rond de 22°C.
  • Merk op dat deze seizoensgemiddelden contrasteren met die waargenomen in Playa de las Américas in de maand januari met een maximumrecord van 26°C in en een minimumrecord van 16°C in

Witte aanslag keelamandelen alleen naar Spanje als het noodzakelijk is, het weer playa de las americas januari.

Gemiddeld is het maximaal 25C in september in Costa Adeje en minimaal rond de 23C. De hoogste gemiddelde temperatuur in Costa Adeje is 25C in augustus en de laagste is 19C in januari. Hoelang is het vliegen naar Playa de las Americas.

Tijdsverschil Los Cristianos In Los Cristianos is het nu uur 's morgens op donderdag 22 oktober Wanneer was je hier. Het klimaat van Playa de las Amricas in januari is goed.

Er valt in maart op 4 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Los Cristianos.

Wanneer was je hier? Er valt in totaal 1 mm neerslag op 3 dagen. In Playa de las Americas is het nu uur 's avonds op donderdag 22 oktober Er valt in april op 4 Dagen neerslag met een totaal van 3 mm en het is deze maand 26 Dagen droog in Los Cristianos.

Uitstekend Goed Matig Slecht. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen. Er valt in augustus op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Los Cristianos.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws