Hotel de watermolen haaksbergen

Geplaatst op: 07.01.2021

Heerlijk in de schaduw onder de bomen. We zijn erg gastvrij ontvangen.

Very good Based on  1  reviews. Mis je informatie? Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy en cookiebeleid. Matig 4. Nieuwe eigenaren hebben in juli het hotel met restaurant nieuw leven ingeblazen. Dat was in het verleden heel wat beter. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Harry Nederland. Vul je boekingsnummer in. We kregen oa zelfgemaakt brood met meel van de watermolen aan de overkant van de straat. Rooms and availability De Broak. Oo de picnickmand was lekker gevuld.

Je kon verder kiezen wat je wilde uit een grote keuzelijst en dat alles werd wegens corona netjes naar onze tafel gebracht. Bekijk prijzen.

Extranet login. Probeer het opnieuw. Bekijk alle 0 vragen. Beoordeeld op 19 juli Uitstekend diner, prachtige plek. De kamers zijn typerend voor de hoeve en knus. Ruime porties en zeer smaakvol.

Gereisd met vrienden in januari Wat een lekker weekend. Toegankelijkheid Rolstoeltoegankelijk. Servicekosten is niet van toepassing. Instituten Universiteit Twente. Mooie kamer we kregen de bruidssuite misschien iets gedateerd, hotel de watermolen haaksbergen, maar schoon en prima bed. Score van 57 beoordelingen Perfect 8.

Benieuwd naar de prijzen?

Maaltijden Ontbijt zit bij de kamerprijs inbegrepen. Markt Haaksbergen. Prijs-kwaliteitverhouding 8,7. Markt Enschede.

Instituten Universiteit Twente? De kamers zijn typerend voor de hoeve en knus. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Nederlands Vol service, smakelijke. Internet Internet access.

Meer informatie

De kamers zijn iets gehorig, zowel geluiden van buiten als vanaf de gang en de andere kamers. Diensten receptie Factuur op verzoek Persoonlijk in- en uitchecken Ticketservice. Servicekosten is niet van toepassing.

Beoordeeld op 17 juni Lunch met een studievriend uit Nieuw Zeeland. Hotel de Watermlle serveert elke ochtend een continentaal ontbijt en een -la-carteontbijt. Supermarkt Aldi. Heeft Hotel de Watermlle een eigen restaurant. Gereisd met vrienden in januari Hygine 8,8. Zakenlunches, diner voor twee of juist voor een gezelschap.

Beschikbaarheid

Datum van bezoek: maart Reis voorbij? Het ontbijt, geen buffet, was prima verzorgd. Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.

Uitgebreid ontbijt, we hadden het fietsarrangement. Entertainment en familiediensten Buitenspeelgoed. Toon meer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws