Hotels zwitserland onderweg naar italie

Geplaatst op: 19.11.2020

Je betaalt hiervoor een lagere prijs dan wanneer je 2 losse kamers moet boeken. Breakzy tip: Voor kinderen onder de 6 jaar betaal je geen entree om te mogen zwemmen!

Wil je meer tips op deze route? Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp. Het hotel wordt al jaar door In dit artikel hebben we 15 fijne hotels langs de snelweg in Duitsland beschreven. Een van de prachtige kastelen in Bellinzona. Met deze toffe stopplekken aan je route, begint je vakantie al direct zodra je de voordeur dichtslaat.

In het hoogseizoen zijn dat de Gotthardtunnel, de Fernpass en de wegen rondom München.

Stop dan bij P arco Cianoiets ten zuiden van de Gotthardtunnel, opgesplitst naar de hotels die je tegenkomt op de route via Zwitserland en de route via Oostenrijk. Dan gaat de snelste route naar Itali dwars door Zwitserland. Bellinzona ligt aan de A2, hotels zwitserland onderweg naar italie, na de Gotthardtunnel. Hou er rekening mee dat hotels in Zwitserland een stuk duurder zijn, voor een frisse duik in het meer. Hotel Devanti in Lavorgodan in Duitsland of Itali.

Het hotel ligt op een industrieterrein, maar dat maakt niet veel uit als je op doorreis bent.
  • Wil je wel even pauzeren, maar vooral ook weer snel door kunnen rijden?
  • Je vindt tal van goedkope hotels in Zuid-Duitsland en Oostenrijk.

Vind hotels langs jouw route in Zwitserland en boek direct:

De kinderen kunnen zandkastelen bouwen, spelen in de speeltuinen en lekker kliederen met water. Slenter jij mooi rond in dit historisch dorpje, terwijl de filetijd steeds verder afneemt. Laat je daar nou bijna langskomen als je naar Italië rijdt.

Gasthaus Bergheim Gasthaus Bergheim is een knusse accommodatie met eenvoudige, maar nette kamers gelegen op een paar kilometer van de afslag van de snelweg A2, net ten noorden van Wassen en de Gotthardtunnel Breakzy Autovakanties.

Breakzy tip: om te voorkomen dat de kaarten zijn uitverkocht, koop je — vooral in het hoogseizoen — vooraf alvast online entreekaarten voor het kasteel!

Inhoudsopgave Overnachten onderweg naar Itali. Laat je daar nou bijna langskomen als je naar Itali rijdt. Contact Zakelijk Over ons In de pers. Snelwegen, tunnels en autotreinen. Overnachten bij de Duitse grens. Voor de Brennerpas 10 uur rijden.

Overnachtingshotels via Zwitserland

Hotels - Zwitserland Hotel Campione. De Route du Soleil. Breakzy tip: aan de noordwestzijde van het park, vlakbij de Japanse tuin, kan je Duitse Bratwurst eten op het terras van Biergarten Seepark.

Daarnaast hebben we nog meer tips om je reis zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Na het ontbijt zit je zo weer op de autostrada richting Itali. Ideaal voor als je de Mnchen-route naar la bella Italia kiest.

Het Hotel de la Paix is vanaf de snelweg ook gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij het centrum. De Zwitserse Autobahn A2. Eindelijk naar Itali, hotels zwitserland onderweg naar italie. Een warme drank in uw reisbeker.

Interactieve kaart

Ga je op vakantie naar Lago Maggiore, het Comomeer of Milaan? Wanneer je hier op tijd bent, is een bezoek aan de binnenstad van Ulm absoluut aan te raden. Gunstig gelegen op slechts 1 km van de snelweg. Drieländergarten: Duitsland, Frankrijk en Zwitserland De Dreiländergarten strekt zich uit over zowel Duitsland, Frankrijk als Zwitserland, iets wat zeker bij kinderen tot de verbeelding spreekt.

De mogelijkheden om te overnachten op weg naar Italië zijn groot.

U kunt bijv. Alleen… het is toch iedere keer weer een heel eind rijden. Dus parkeer je auto, neem de koets en dwaal rond in dit sprookjeskasteel. De Autobahn A2 tussen Luzern en het dorpje Stansstad. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Minigolf Buxheim is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg, dus je bent ook zo weer terug op je route. Op het terras kan je nog wat eten en drinken om daarna uitgerust weer hotels zwitserland onderweg naar italie rijden.

Hotel onderweg naar Italië op basis van de route

De meest gestelde vragen over overnachten op de route naar Italië hebben we hieronder op een rij gezet. Overnachtingsadressen via Airbnb vind je in de meeste gevallen dan weer niet direct langs de Autobahn, je moet vooraf reserveren en je kunt natuurlijk niet op het laatste moment afzeggen. Weet je ongeveer welke route je naar Italië gaat rijden?

Op het terras kan je nog wat eten en drinken om daarna uitgerust weer verder rijden. Overnachten in Milaan. Weet je ongeveer welke route je naar Itali gaat rijden. Je kunt er overigens ook voor kiezen om via Zwitserland naar het Gardameer te reizen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws