Plank tussen wasmachine en droger aeg

Geplaatst op: 09.10.2020

Tussenstuk wasmachine droger Tussenstuk wasmachine droger Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Sub tussenstuk voor wasmachine en droger inclusief lade met artikelnummer: Hoek-slangschroefverbinding 90 graden voor aansluiting van de afvoerslang van een wasmachine of vaatwasser met condensaansluiting voor een droger.

Vóór Met gebruikssporen Gebruikt Ophalen. Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook. De AEG SKP11GW is een tussenstuk met lade, zo kun je een droger stevig op een wasmachine plaatsen en de lade gebruiken om iets op te leggen of de was op te vouwen.

Verkoop door Power Components B. JS Dongen. Wanneer je ruimte wilt besparen in huis is het een ideale oplossing om je droger bovenop je wasmachine te plaatsen.

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. Ruimtebesparende oplossing voor je waskeuken- universeel tussenframe voor veilige bevestiging van de droger op de wasmachine. Bieden 14 okt. Breukelen 14 okt.

Klanten die dit item hebben gekocht, kochten ook

L van H Garderen. Over ons. Het artikel is universeel en pas op alle apparaat van 60x60 cm. Aeg electrolux afvoerset droger nodig? Miele relais verwarming wasmachine droger Creëer extra ruimte in uw wasruimte met dit tussenstuk, waarbij ook een schuifrek wordt geleverd.

  • Gebruikt maar zo goed al Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.
  • Miele relais verwarming wasmachine droger nodig?

De achterkant is open, zodat de machine niet heet wordt en Bezoek website 19 okt. Geschikt voor standaardmaten 60x Miele relais verwarming wasmachine droger. Inhoud: 1 x toevoerslang voor koud water.

Productbeschrijving

Zelf nooit gebruikt omdat de wasmachine en droger toch Nieuw Ophalen. Maximale draagkracht: kg. Zie volgende pagina.

Met ritssluiting. Hiermee kunt u op veilige wijze, zonder hulpmiddelen boren is niet nodig! Goede kwaliteit Eenvoudig in gebruik Past perfect. Haarlem 18 okt. Hoek-slangschroefverbinding 90 graden voor aansluiting van de afvoerslang van een wasmachine of vaatwasser met condensaansluiting voor een droger.

Repareer eenvoudig met FixPart.

Productspecificaties

Meer informatie. Garderen 9 okt. Tussenstuk wasmachine en droger Tussenstuk wasmachine en droger Zo goed als nieuw Ophalen.

  • Het is altijd nuttig om het energielabel te bekijken.
  • Zelf nooit gebruikt omdat de wasmachine en droger toch.
  • Miele relais verwarming wasmachine droger nodig?
  • Vraag na of het ook op uw model past.

Bezoek website 15 okt. Amazon Photos Onbeperkte foto-opslag Gratis met Prime. Filter en rubberen afdichting. De lade is echt ideaal om dire Zo goed als nieuw Ophalen. De stootkussentjes zijn. Welke andere items kopen klanten na het bekijken van dit item. Welke merken witgoed en keukenapparatuur zijn betrouwbaar.

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook. Reviews Schrijf een review. Wasgoed tot 20 kg kan probleemloos op het werkblad gesorteerd worden.

Laura Rotterdam. Goede stapelkit om een droger boven op de wasmachine te plaatsen. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws