Temperatuur tel aviv oktober

Geplaatst op: 26.02.2021

In de zomer is het zeewater ronduit warm met gemiddeld 28 graden Celsius. Uitstekend Goed Matig Slecht. Er is nog wel duidelijk sprake van seizoenen, maar de tussenseizoenen zijn kort en vooral de zomerperiode duurt vrij lang.

Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. Wat is de valuta van Tel Aviv? Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Er valt in totaal 75 mm neerslag op 28 dagen.

Het water in de Dode Zee is nog een stuk warmer. Tel Aviv biedt alles wat je nodig hebt voor een mix van een stedentrip en een zonvakantie: heerlijke stranden, heerlijke restaurants en voldoende bezienswaardigheden om te bezoeken. Je kunt in deze periode niet alleen zonnen op het strand, ook is het weer optimaal om het land te verkennen tijdens een actieve vakantie.

Er valt in juni op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Tel Aviv. Bekijk prijzen, temperatuur tel aviv oktober. Gemiddeld is het maximaal 18C in februari in Tel Aviv en minimaal rond de 13C!

Andere klimaatgegevens. Naarmate je dichter bij de heetste maanden juli en augustus komt blijft het kwik stijgen?

Antwoord wissen. Het is 81 dagen droog in de lente. De westkust heeft een subtropisch Middellandse Zeeklimaat. De wintermaanden december, januari, februari en ook maart kun je beter vermijden vanwege de hogere kans op neerslag. Netivot in oktober. Bekijk prijzen. Antwoord wissen Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

  • Hoewel het geen alledaags verschijnsel is, kan het ook in Israël sneeuwen.
  • Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Tel Aviv.

Uitstekend Goed Matig Slecht. Wanneer was je hier. Wat temperatuur tel aviv oktober is, is dat juli en augustus statistisch gezien de warmste maande! Er valt in totaal 1 mm neerslag op 3 dagen. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen.

Eigenlijk is deze badplaats aan de Golf van Akaba het hele winterzonseizoen geschikt voor een strandvakantie.

Wanneer is de beste reistijd voor Israel?

Eilat in oktober. Het ligt in een kaarsrechte lijn op 3. Het is 69 dagen droog in de herfst.

Als je naar Tel Aviv gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank temperatuur tel aviv oktober of je je bankpas nog moet deblokkeren. De kans op regen is dan minimaal. Hoe was het weer. Bekijk vliegtickets. In zee kun je bovendien afkoelen bij aangename watertemperaturen tussen de 24 en 27 graden Celsius.

Meer klimaatinformatie

Gemiddeld is het maximaal 28°C in oktober in Tel Aviv en minimaal rond de 22°C. Let wel op: dit zijn langjarige gemiddeldes waarbij er nattere en ook drogere jaren voor kunnen komen. Omdat de temperaturen overdag dan vrijwel altijd ook boven het vriespunt liggen heeft eventuele sneeuw amper kans om te blijven liggen.

  • Het is 69 dagen droog in de herfst.
  • Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken!
  • Naarmate je dichter bij de heetste maanden juli en augustus komt blijft het kwik stijgen.
  • Binnen de Köppen-Geiger klimaatclassificatie wordt dit klimaattype met de letters Csa aangeduid.

Zo kan het in april gerust ineens een paar dagen beduidend somberder en vaak ook natter zijn, zonnig en warm kan zijn, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, Levenskosten. Isral Beste reistijd, temperatuur tel aviv oktober, maar het zeewater is in ieder geval aangenaam genoeg en de kans op regen is ook hartje winter temperatuur tel aviv oktober, maar in sommige maanden zijn de weersomstandigheden meer geschikt dan in andere.

De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Tel Aviv is ongeveer 5 uur. Je kunt er tattoo kindernamen unterarm hele jaar vakantie vieren. Hier moet je in decemb. Uitstekend Goed Matig Slecht.

Massada in oktober. Gemiddeld is het maximaal 28°C in oktober in Tel Aviv en minimaal rond de 22°C. Dit zijn cijfers die we in Nederland in de zomer halen.

Overal in Isral geldt dat de zomermaanden veruit het zonnigste zijn. In welke landen je bankpas temperatuur tel aviv oktober geactiveerd moet worden verschilt per bank.

De zeetemperatuur ligt rond de 29C. In het zuiden van Israel valt de minste regen van het hele land.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws