Turkse zachte broodjes met feta kaas

Geplaatst op: 30.10.2020

Stap 2. Fatima El Irari 19 mei at Als je mij even mailt, dan stuur ik je de video.

Rol met behulp van een deegroller een bolletje uit tot een langwerpige plak en druk de zijkanten goed plat. Fatima El Irari 31 maart at Hi Lyanne, Sorry, maar ik kan de videobeelden hier helaas niet plaatsen.

En kan ik ze nog op de een of andere manier zacgter krijgen? En moet ik het voorbakken of kan ik het rauw toevoegen? Esma 18 mei at Hoi Fatima, Kan ik ook blad spinazie gebruiken i.

Fatima El Irari 25 mei at Hi Ikram, want peterselie die je uit de diepvries haalt laat veel water los. Ik heb wel vaker het probleem dat mijn broodjes hard worden. Dus ik raad je echt verse peterselie aan. Home Super zachte broodjes met feta en peterselie, turkse zachte broodjes met feta kaas.

Op Instagram heb ik bij de foto van deze broodjes een korte instructievideo geplaatst.

Deze zijn ook niet zo zout als die van de Turkse winkel. Kaoutar 19 mei at Voor hoeveel broodjes is dit recept als ik vragen mag?

Wil je graag een recept met ons delen of er eentje opslaan?

Ikram 24 mei at Hoi Fatima, moet Je perse verse peterselie gebruiken of Kun je ook peterselie gebruiken die inevriesd is. Gebruik voor de vulling echt de Turkse witte kaas, te koop bij Turkse winkels in blik uit de koeling of vers. Als je de broodjes uit de oven haalt laat je ze even afkoelen voor ongeveer 5 a 8 minuten. Ik had deeg over en geen vulling meer, dus dacht ik, ik probeer dit eens uit.

Jammer dat de laatste recepten de instructies er van op instagram staan. Fatima El Irari 25 mei at Hi Ikram, Ik zou wel verse peterselie gebruiken, want peterselie die je uit de diepvries haalt laat veel water los.

  • Vorige recept Volgende recept. De vulling erin gedraaid en vervolgens het deeg in driehoekjes gesneden.
  • Dina 18 mei at Hoeveel broodjes haal je uit dit recept? Inostrate 10 juni om

Fatima El Irari 31 maart at Hi Lyanne, maar ik kan de videobeelden hier helaas niet plaatsen. Is er een andere manier om de instructievideo te bekijken. Hai Fatima Even een vraagje Wat is het verschil tussen het deeg van de gehaktbroodjes en deze broodjes. Soms leg ik er een extra theedoek. Leave a comment Cancel Reply Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien vind je dit ook leuk

Rana 16 juni at Hoi Fatima, Op welk stand heb je ze gezet in de oven? Als je de broodjes wilt invriezen dan bak je ze eerst af en als ze uit de oven komen laat je ze ietsjes afkoelen. Vorige recept Volgende recept. Giet het mengsel in de kom en mix dit even kort samen.

Salam aleikoum Fatima, Ramadan Mubarak. Leave a comment Cancel Reply Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kunt dit deegrecept trouwens als basis gebruiken voor allerlei soorten gevulde broodjes, met gehakt of kip bijvoorbeeld. En moet ik het voorbakken of kan ik het rauw toevoegen. Als je de broodjes uit de oven haalt laat je ze even afkoelen voor ongeveer 5 a 8 minuten.

Reserveer hier mijn koekjesboek!

Ik heb geen Instagram. Ik heb wel vaker het probleem dat mijn broodjes hard worden. Sam 19 mei at Hoi Fatima ik probeer in contact te komen met je en heb ook al via snap benaderd en instagram maar lukt maar niet. Ik vind t jammer dat je de instructies van je laatste recepten op instagram hebt staan.

Lekker voor bij de soep en vooral nu ideaal voor bij de iftar. Ummmm 16 oktober at Ik vind t jammer dat je de instructies van je laatste recepten op instagram hebt staan. Als ik ze wil invriezen hoe kan ik dat het beste doen. Reactie toevoegen. Breng de fetakaas op smaak met zwarte peper en zout en zet het apart, turkse zachte broodjes met feta kaas.

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina? Unknown 10 april om Op Instagram heb ik bij de foto van deze broodjes een korte instructievideo geplaatst. Fatima El Irari 25 mei at Hi Ikram, want peterselie die je uit de diepvries haalt laat veel water los.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Mag ik het met kefta doen? Volgens mijn Turkse collega worden ze heel vaak gemaakt en zijn ze ook vrij lang houdbaar, ze maken ze bijvoorbeeld voor onderweg naar Turkije. Prinses Koekie geplaatst op november 29, Beantwoorden. You also have the option to opt-out of these cookies.

Rol met behulp van een deegroller een bolletje uit tot een langwerpige plak en druk de zijkanten goed plat? Dus ik raad je echt verse peterselie aan. Snufje zout toevoegen en dan beetje bij beetje het water iedere bloem is anders, dus niet alles in een keer erbij gooien!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws