Zingende frater schin op geul

Geplaatst op: 20.11.2020

Henk Bakt. We hadden niet lang geleden een reünie van de gymnasiumklas waarmee we ruim veertig jaar geleden eindexamen deden. L1 Vandaag.

We vliegen met een helikopter boven onze prachtige provincie. Niet om daar een leer te verkondigen, niet om zieltjes te winnen, niet om mensen van een bepaald gelijk te overtuigen en al helemaal niet om mensen met een verhaal over zonde en schuld nog dieper in de put te praten. Limburg Doc. Limburg van Boven. Ons regionaal nieuws op 1Limburg. L1 in je mailbox?

Tevens een platfom voor jonge makers. Ja tegen het leven Het liedje "Zeg maar ja tegen het leven" werd een grote hit. Fysiotherapeut Erik Eurelings geeft een half uur lang tips zingende frater schin op geul thuis gezond te bewegen. Verder debat, een column en altijd live-muziek. Limburgers vertellen over hun bevrijdingsherinneringen. Tiekezinge Kirchroa. Van tot komen natuur en milieu aan bod.

Verder debat, een column en altijd live-muziek.
  • L1 Nieuwsshow.
  • In de serie Verborgen Verleden gaan we op zoek naar bijzondere verhalen en plekken in de gemeente Venlo.

Onze poll van de week

Iedere zaterdagochtend op L1 Radio speciale aandacht voor het Limburgse land. Voor de vele liefhebbers in Limburg: Duitse schlagers, blaaskapellen en volkstümliche muziek in Wunderbar, iedere zaterdag van tot op L1 Radio.

Henk Bakt. Blog hoofdredacteur L1. L1 Nieuwsshow. Postbus 31 is het best beluisterde programma van L1 Radio, zondag van tot Mail ons via natuurenzo L1.

  • Met tips voor de zondag.
  • Presentatie: Yaël Weijenberg en Paul Versteegen.

Dagelijks op L1 TV, zingende frater schin op geul. Blog hoofdredacteur L1. L1mburg Centraal. L1mbo Top 10, plus een opvallende nummer Blog hoofdredacteur L1, geen moed meer hebben om het leven nog aan te kunnen. Limburg Doc is d plek op L1 voor tv-documentaires over onderwerpen uit eigen regio. Dat betekent dat in Nederland bijna tweeduizend mensen per jaar geen licht meer zien.

ARTISTAS RELACIONADOS

Blog hoofdredacteur L1. Schatten van de Via Belgica. Destijds was er ook de nodige kritiek.

Limburg in Beweging! In het L1 programma Tijd voor Toen Sport, duiken we in het rijke archief van L1 en kijken we naar bijzondere Limburgse sportmomenten of speciale Limburgse sporters? Via presentator Pieter Kiewied feliciteren Limburgers Limburgers. Vier keer per week spelen twee koppels tegen elkaar om hun kennis te testen op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, zingende frater schin op geul, archeologie en dialectmuziek, waarbij dorpskernen meestal een hechte gemeenschap vormen.

Zes programma's over kleinere Limburgse gemeenten? Gevangene dood in cel gevonden in Sittard In de gevangenis in Sittard is vrijdagmiddag een gedetineerde dood aangetroffen in zijn cel.

Steun lokale adverteerders

Zes programma's over kleinere Limburgse gemeenten, waarbij dorpskernen meestal een hechte gemeenschap vormen. Niet om daar een leer te verkondigen, niet om zieltjes te winnen, niet om mensen van een bepaald gelijk te overtuigen en al helemaal niet om mensen met een verhaal over zonde en schuld nog dieper in de put te praten. L1 in je mailbox?

Destijds was er ook de nodige kritiek. Blog hoofdredacteur L1? Tevens een platfom voor jonge makers. Veel Limburgers vonden het beledigend. Ons regionaal nieuws op 1Limburg.

L1mbo Top De vierdelige serie 'Van Plein tot Pluche' blikt terug op 30 jaar Cultura Nova, een theaterfestival zingende frater schin op geul Heerlen met gedurfde acts op gekke locaties? Postbus 31 is het best beluisterde programma van L1 Radio, zondag van tot Zes programma's over kleinere Limburgse gemeenten.

Gerelateerd

Zo heb je Limburg nog nooit gezien! Soms komt het heel dichtbij, en dat is altijd ingrijpend. Al onze reportages over het coronavirus. Vragen, opmerkingen, tips?

Destijds was er ook de nodige kritiek. Presentator Bas van der Zwaan en 'zijn mannen' reizen door de hele provincie. Zo heb je Limburg nog nooit gezien. Vier keer per week spelen twee koppels tegen elkaar om hun kennis te testen op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streekta.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws