Chinees son en breugel tong ah

Geplaatst op: 30.01.2021

Goede service en lekker eten. Bram T.

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Een gedateerd restaurant. Heb je zin in Restaurant? Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen.

Of via email:. Gezellig eten of drinken. Of bezoek hun website:. Community Hoe was jouw ervaring. De beste attracties in de buurt Alles weergeven?

Ben bang dat ik er niet meer terug ga, vond het eten toch niet echt wat het moet zijn. Prima Chinees, lekker eten. Grieks Specialiteitenrestaurant Mykonos.

Algemeen over Chinees Indisch Restaurant Nieuw Tong Ah

IJs schandalig slecht. Mat en Bas. Land: Nederland Nederland België. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Chinees Indisch Restaurant Nieuw Tong Ah. Is dit uw vermelding? In een woord een aanrader.

  • Paul S. Uitstekende service.
  • Veel en lekker eten voor weinig. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat.

Ook wordt de soep netjes geserveerd. Datum van bezoek: mei Dit is echt een heel goed Chinees restaura. Alle restaurants in Son en Breugel weergeven. Uitstekende service. Ze werken met de aller verste ingredinten en dat proef je aan elk gerecht.

Hoe was jouw ervaring?

Is dit restaurant gespecialiseerd in Kantonese gerechten? Al met al niet echt een succes!!! Dan ben je zeker nog niet bij in Son En Breugel geweest!

Goede algemene Chinese plaats in het kleine stadje Son. Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Verreweg beste chinees van Son en Breugel. Sitemap Privacy. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging.

Lopend buffet (tijdelijk niet beschikbaar)

Binnen gekomen is de Wok afdeling gesloten, en dat op Zondagavond?? Het eten, vooral van de kaart is de moeite waard, erg goed, vooral op een door de weekse dag.

Verder is er voor dit geld wel redelijke keuze. Harry van Lieshout. Verwacht geen haute cuisine maar wel

Dit kost dan wel misschien 5 euro meer per chinees son en breugel tong ah. Recentelijk het lopend buffet een keer geprobeerd! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Is dit restaurant gespecialiseerd in Kantonese gerechten. Of via email:. Is dit een Aziatisch restaurant.

Gemiddelde beoordeling

Gezien de populariteit van Chinees Indisch Restaurant Nieuw Tong Ah is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Leuke mensen, goede, persoonlijke service en uitstekende gerechten.

Beoordeeld op 18 juni Lekker Chinees. Het is echt een aanrader. Te pittig met als resultaat dat het in de vuilnisbak is beland.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws