De oude stoep vlieland

Geplaatst op: 12.01.2021

Enige minpuntje is dat er maar 2 vegetarische gerechten op de kaart stonden. Je bent allround inzetbaar in de keuken om de anderen te ondersteunen. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Dit restaurant werd ons aangeraden, het was ook het drukst op het eiland en dat schept hoge verwachtingen maar niets is minder waar. Je bent proactief, dienstverlenend en kunt goed samenwerken. Super vlees en Super bereid. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden? Dus… Solliciteren maar!

Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant. Engels Een tweede portie werd na de maaltijd geserveerd. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van gerechten en je doet soms de afwas. Keurige service!!!!! Slibtongetjes waren veel te gaar.

Eten schol die was waterig en kraak nog smaak, kwam volgens ons uit de vriezer. Als er al wat aan te merken is dan is het dat de salade wel een beetje een wilde set vorm van dressing kent.
  • Dik onder de maat en verbazend dat het daar zo vol zit. Je verleent gastvrijheid op een ongedwongen en toch representatieve manier waarbij de gast in het middelpunt staat.
  • Beoordelingen

Neem een kijkje in en om ons restaurant

Met 2en gegeten. De carpaccio was helaas erg smaakloos en niet vers. Bediening is prima. Huisvesting op het mooiste Waddeneiland. Voor bedrijfsuitjes, familie feesten en bruiloften. Superleuk en lekker gegeten, vriendelijke bediening, serveerster uit Brabant goede prijs kwaliteit verhouding. Om te beginnen met het personeel, afstandelijk en kortaf.

  • Goede sfeer en erg vriendelijke bediening!
  • Is dit restaurant geschikt voor lunch?

Community Hoe was jouw ervaring. Minimum: 1de andere serveerster nam de klacht aan maar deed er niets mee! Met een groep bij De Oude Stoep Reserveren voor groepen kan natuurlijk ook. Taal Nederlands. Meer talen.

Met een groep bij De Oude Stoep

Het is de perfecte locatie voor zowel kleine als grote groepen. Als derde vis ligt er een gebakken makreelfilet op mijn bord en alle drie zijn we enthousiast over de viskwaliteiten. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Echt een aanrader!!

De salade bij de frietjes was gewoon vettig. Het pand alleen al straalt allure uit. De beste attracties in de buurt Alles weergeven, de oude stoep vlieland. Grand Caf de Oude Stoep Geclaimd. Dit restaurant werd ons aangeraden, het was ook het drukst op het eiland en dat schept hoge verwachtingen maar niets is minder waar.

Hoe was jouw ervaring?

Prima lunch. Plaats recensie. Prima gegeten , biefstuk en zeebaars. Reserveren en contact Hebt u vragen of wilt u reserveren?

  • De carpaccio was helaas erg smaakloos en niet vers.
  • Type reiziger.
  • Biedt dit hotel gratis wifi aan?
  • Er staat een keur van heerlijkheden op de kaart dus het was nog moeilijk kiezen.

Bij binnenkomst kaartje moeten invullen over eventuele corona klachten. Wij komen hier zeker nog een keer terug als we op Vlieland zijn. Beoordelingen filteren. Meer informatie. Als medewerker bediening weet je op een leuke en professionele wijze gasten te onderhouden en van persoonlijke service te de oude stoep vlieland. Lijst wordt bijgewerkt Bedankt voor je hulp. Kortom het viel ons niet mee.

Meer informatie

Biertje was niet echt koud. Wij komen hier zeker nog een keer terug als we op Vlieland zijn. We hebben arrangementen voor groepen vanaf 15 personen. Reserveren voor groepen kan natuurlijk ook.

Grand Caf de Oude Stoep, Vlieland. Het is de perfecte locatie voor zowel kleine als grote groepen, de oude stoep vlieland. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Tafel met dame die constant aan het hoesten, snotteren en niezen was werd niets aan gedaan ondanks commentaar.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws