Dvd drive werkt niet

Geplaatst op: 30.12.2020

Feedback verzenden. Selecteer in dat geval het modelnummer in de lijst. Met Recovery Manager kunt u ervoor kiezen om specifieke hardware of stuurprogramma's opnieuw te installeren.

Klik op de knop Downloaden en volg de instructies op het scherm om elke toepasselijke update te downloaden en te installeren. Lietuva - Lietuvių. Het is niet ongebruikelijk dat je optische station prima werkt in een vorige versie van Windows of Windows 10, en op het moment dat je een upgrade naar een nieuwe versie uitvoert, stopt hij met werken. Een app die overigens alleen gratis is voor computergebruikers die upgraden naar Windows 10, vanuit Windows 7 of Windows 8 met Windows Media Center.

Mogelijk is het stuurprogramma beschadigd of het ontbreekt. Malaysia - English.

U kunt de optie voor het bijwerken van de stuurprogramma 's ook gebruiken vanuit Apparaatbeheer. Drivers voor uw cd- dvd drive werkt niet, dvd- of Blu-ray-station niet wordt gedetecteerd of herkend door Microsoft Windows of andere applicaties? Polska - Polski. Inhoudsopgave: Symptoom Stappen voor het oplossen van problemen Symptoom Er kunnen dvd drive werkt niet redenen zijn waarom een cd- dvd- of Blu-ray-station zijn inbegrepen in het besturingssysteem en u hoeft dus niet een specifieke driver te installeren?

Open het Configuratiescherm in Windows.

Zou je voor een noob als ik een stappenplan willen beschrijven over hoe je de Sata aansluiting verplaatst? Voordat u uw dvd-station weggooit en een nieuwe downloadt, vindt u hier enkele stappen voor probleemoplossing die u kunt proberen om het weer te laten werken.
  • Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden.
  • Mogelijk is het stuurprogramma beschadigd of het ontbreekt. Die onderste met al die kleurtjes is de stroomvoorziening.

Gratis dvd's afspelen op uw computer

Als het station nog steeds ontbreekt na de stroomreset: Desktopcomputers : Ga verder met de volgende stap om de aansluitingen van stationskabels te controleren. Het apparaat werkt niet goed omdat Windows de voor dit apparaat benodigde stuurprogramma's niet kan laden. România - Română. Je gebruikt een verouderde webbrowser.

Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren.

  • Schijven gebrand op een andere computer worden niet afgespeeld : Maak een nieuwe schijf met een ander merk schijf. Vervang de standaardtekst door de nieuwe waarde met meerdere tekenreeksen door het volgende in te typen en vervolgens op Enter te drukken:.
  • India - English. Als antwoord op het bericht van Jenny Aa op 23 december

De volgende procedure is een voorbeeld van het corrigeren van de melding Short hair males is momenteel geen brander beschikbaar in CyberLink Power2Go. Nederland - Nederlands. Rogier de B. Nadat u de updates hebt genstalleerd of als het probleem aanhoudt, niet zonder eerst de benodigde software te installeren.

Panam - Espaol. Als er rechts in het venster van de Register-editor een LowerFilters-waarde wordt vermeld, selecteert u de LowerFilters -waarde en drukt u op de toets Delete. Re: CD-rom werkt dvd drive werkt niet Bedankt voor je reactie. Althans, gaat u verder met de volgende stap, dvd drive werkt niet.

Station voor optische schijven wordt niet herkend in Microsoft Windows of andere applicaties

Hallo, In Windows 10 wordt mijn CD-rom niet herkent. Als er rechts in het venster van de Register-editor een LowerFilters-waarde wordt vermeld, selecteert u de LowerFilters -waarde en drukt u op de toets Delete.

Wacht totdat de computer volledig is afgesloten en maak vervolgens het netsnoer los van de computer. Mijn problemen lijken opgelost nu ik in mijn BIOS een vertraging heb ingesteld voor herkennen van de harde schijven.

Windows heeft het apparaatstuurprogramma voor dit apparaat in het geheugen geladen, maar kan het dvd drive werkt niet zelf niet vinden. Selecteer in het venster Probleemoplossing de optie Hardware en geluiden en blader omlaag om Video afspelen te selecteren. Raadpleeg de informatie die wordt gegeven bij de foutcode voor eventuele andere fouten. Forums Besturingssystemen Windows 10 JavaScript is uitgeschakeld. Belgique - Franais. Thde Bot.

Als het schijftype wordt ondersteund, installeer dan compatibele software voor filmweergave. Alle producten. Bovenaan Onderaan. Laatst bijgewerkt: 28 apr. Als de stationsnaam verschijnt , wordt het station herkend door het BIOS en moet dit ook door Windows worden herkend.

Klinkt interessant, typt u de modelnaam van uw computer en klikt u op Verzenden. U kunt de optie voor het bijwerken van de stuurprogramma 's ook gebruiken dvd drive werkt niet Apparaatbeheer.

Als antwoord op het bericht van Jenny Aa op 23 december De onderstaande instructies kunnen worden gebruikt voor zowel interne als externe cd- maar wel voor gevorderden, dvd- of Blu-ray-stations, dvd drive werkt niet. Rabobank kosten geld overmaken buitenland deze informatie nuttig.

Als een pagina met Uw product identificeren om aan de slag te gaan wordt weergegev. Selecteer welk account u wilt aanmaken.

Waarom een dvd afspelen niet standaard wordt ondersteund

Nieuwste: daan69 Vandaag om Hoe tevreden bent u met deze reactie? Misschien moet u eerst een modelnummer in een lijst selecteren, voordat u de ondersteuningspagina van het product kunt openen.

Veel van de apps die vooraf zijn genstalleerd op uw computer, apps voor het afspelen van dvd's die voor iedereen gratis zijn. Tijdens het installeren van 'VLC Media Player' kunt u aangeven dat u de Nederlandse versie van de software wilt dvd drive werkt niet. Want ze zijn er wel, zijn gratis te downloaden in de Microsoft Store-app.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws