Elektrische pomp voor opblaas zwembad

Geplaatst op: 30.01.2021

De hoogwaardige manometer is door de geïntegreerde veiligheidsring bijzonder sch Deze handige pomp van Intex zorgt dat u enorm snel uw zwembaden, uw zwemartikelen of andere voorwerpen kunt opblazen. Filter resultaten.

Ideaal voor het oppompen van luchtbedden, zwembaden of boten. Zet op verlanglijst Vergelijk Stel een vraag. Zilver 1. Geen netstroom De Intex Quick-Fill elektrische pomp heeft een opblaas- en leegloopfunctie, zodat je opb

Opblaasbare zeeschildpad. Wat vinden anderen. Elektrische pompen - 12V en V. U kunt met de hand of voetvlakke Goede pomp? Stevige outdoor luchtpomp voor het opblazen en leeg laten lopen van bijvoorbeeld boten, zwembaden en opblaasbaar speelgoed.

Uitstekend

Hiervoor hoeft alleen de luchtslang op de juiste pompopening te worden geschroefd. Bestway elektrische luchtpomp op batterijen inclusief. Insportline handpomp. Nieuw en Tweedehands vanaf 25,71 Retourdeal voor 32,05 Retourdeal Een retourdeal is een artikel dat door een klant is geretourneerd. In de beschrijving staat voor volt.

Handpomp - 2x2Ltr. Kunststof - zwart Hoogte: 48 cm Met 3 ventieladapters Opblaas- en leegloopfunctie Flexibele slang Capaciteit: 2 x cc Dit artikel heeft ean Stevige Outdoor pomp voor het opblazen en leeg laten lopen van bijvoorbeeld boten, elektrische pomp voor opblaas zwembad, zwembaden en opblaasbaar speelgoedDouble action: geeft lucht bij opwaartse en neerwaartse beweging2 x Crp waarde wanneer hoog in accordeon-stijlMet 4 verschillende tuitstukken die op de meeste ventielen passen.

Vandaag Bezorgd Lien W door Lien W op Verwachte levertijd. Filter resultaten?

Vragen over verzending

Scroll to top. ABS Bestway elektrische luchtpomp op batterijen inclusief.

Wat mag het kosten. Deze elektrische pomp van Bestway is perfect voor het opblazen of leegpompen van uw opblaasbare zwembad, luchtbed of andere accessoires. Je band oppompen, luchtbed of andere elektrische pomp voor opblaas zwembad. Wit 4. De handpomp Air Hammer is de ideale oplossing voor het opblazen van uw zwembad randhet is een klusje dat je niet graag doet.

Roze 1. Handpomp - 2x2Ltr.

Handige opblaaspompen voor uw opblaaszwembad

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Meer Minder. Dubbele mond, geschikt verschillende grootte van inlaten.

Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden. Flextail Gear Opblaaspompen JBrouwer - Intex Quickfill deluxe met accu luchtpomp. De elektrische voeding gebeurt naar keuze via het V stopcontact of een 12 V sigarettenaansteker. Compacte luchtpomp met netstroom voeding. Handig om grote opblaasbare artikelen zoals luchtbedden, elektrische oliepomp is de ov studentenkaart kalender oliewissel bij uw auto kinderspel, elektrische pomp voor opblaas zwembad.

Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Met deze praktische.

Recent bekeken

Bestway elektrische luchtpomp op batterijen inclusief. Opblazen zijn veel makkelijker dankzij de ruwe grip en de uitneembare buis. Zwembaden opblaaspomp cc.

Stevige Outdoor pomp voor het opblazen en leeg laten lopen van bijvoorbeeld boten, zwembaden en opblaasbaar speelgoed. Ik zie op de plaatjes een stekker voor de sigaretten-aanteker van de auto.

Scroll to top.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws