Flexa pure full greige

Geplaatst op: 08.03.2021

Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud Goede vulling Goede weervastheid; kan max een jaar overstaan Hoge dekkracht; goede kantendekking. Laat je interieur stralen Een huis dat voelt als thuis. Gratis parkeren Direct voor de deur.

Heb je een vraag over deze kleur of over een product op onze website? Voor buiten en binnen Voor staal, thermisch verzinkt staal non-ferro metalen en diverse kunststoffen Snelle droging. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zeer goede hechting Vochtregulerend Gemakkelijk verwerkbaar. Pure by Flexa ColorLab® muurverf zijdemat en extra mat De prachtige muurverf op basis van acrylaat zorgt voor een langdurig mooie uitstraling.

Isoleert inhoudsstoffen Snel en gelijkmatieg droging Uitstekende vloei Reukarm. Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten en diensten van AkzoNobel, met inbegrip van andere bedrijven binnen de  AkzoNobel Group.

Kleurcombinatie van onze designers. Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud Goede vulling Goede weervastheid; kan max een flexa pure full greige overstaan Hoge dekkracht; goede kantendekking.

Zo komt jouw interieur nog meer tot leven. Sneldrogende buitenlak Optimaal glans- en kleurbehoud Tot 6 jaar bescherming. Login met Heb je een vraag over deze kleur of over een product op onze website.

Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten en diensten van AkzoNobel, met inbegrip van andere bedrijven binnen de  AkzoNobel Group Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling.
  • Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten en diensten van AkzoNobel, met inbegrip van andere bedrijven binnen de  AkzoNobel Group. Zeer goed kras- en slijtvast Perfecte vloei Niet vergelend.
  • Toepassing Binnen Buiten. Snel drogend Verwerkbaar  van 0°C tot 20°C Goed te verwerken, lange open tijd Goed dekkracht en kantendekking.

Extra informatie

Schrobklasse 1 best 14 Schrobklasse 2 beter 5. De kleur Full Greige behoort bij de Flexa Pure kleurenwaaier. Een uniek kleurpallet  van tijdloze kleuren De kleuren van Pure by Flexa ColorLab® zijn verdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle en pastel kleuren. Toepassing Binnen Buiten. Pure by Flexa ColorLab® krijtverf heeft een optimale dekking, is extreem kleurvast en schrobbaar. Hoge dekking en duurzaamheid Zeer goed Afwasbaar Weerbestendig.

Login met

Hoge dekkracht Uitstekende vloeiing Snelle droging en doorharding. Voor buiten en binnen Voor staal. Laat je interieur stralen Een huis dat voelt als thuis, flexa pure full greige. Optimaal glansbehoud Gedicht toon hermans liefde weervastheid Goede koudedroging Kras- en slijtvast.

Pure by Flexa Kleurtester Het kiezen van een kleur op de muur in huis kan lastig zijn. Toepassing Binnen Buiten. Pure by Flexa ColorLab flexa pure full greige Deze mooie krijtverf zorgt voor een langdurig authentieke uitstraling en is poederachtig mat.

Goed om je te zien!

Laat je interieur stralen Een huis dat voelt als thuis. Het gemak van een één-pot systeem Vochtregulerend Ideaal voor in meerjarensysteem Verwerkbaar van 5°C tot 30°C. Een uniek kleurpallet van tijdloze kleuren De kleuren van Pure by Flexa ColorLab® zijn verdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle en pastel kleuren.

Flexa pure full greige by Flexa ColorLab lak zijdeglans, flexa pure full greige, hoogglans en mat De lakken hebben een langdurige mooie uitstraling en zijn uitzonderlijk krasen stootvast? De kleuren van Pure by Flexa ColorLab zijn verdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle en pastel kleuren.

Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, met inbegrip van andere bedrijven binnen de  AkzoNobel Group. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. Anti-slip beschermt tegen vuil en vet Kras- en slijtvast Lange open tijd.

Welkom bij Flexa

Eerder bekeken kleuren. Heb je een vraag over deze kleur of over een product op onze website? Vul hieronder in wat op jou van toepassing is. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Pure by Flexa ColorLab® krijtverf heeft een optimale dekking, is extreem kleurvast en schrobbaar.

Gratis parkeren Direct voor de deur. Login met Real Greige - Pure. Goede hechting en laagopbouw Extra hoge dekkracht Terpentineverdunbaar Voor flexa pure full greige en buiten. Uitstekende vloeiing Lange open tijd Kras- en slijtvast Reukarm. Kleur is van iedereen en de hoogwaardige kwalitatieve verflijn van Pure by Flexa Colorlab biedt je een prachtig palet met tijdloze kleuren.

Extreem kras- en slijtvast Uitstekende vloeiing Uitstekend kleurbehoud. Ton sur ton combinatie.

Flexa Pure

Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten en diensten van AkzoNobel, met inbegrip van andere bedrijven binnen de  AkzoNobel Group Zeer goede hechting Vochtregulerend Gemakkelijk verwerkbaar. Login met Perfecte vloei Zeer goed kras- en slijtvast Geurarm.

AkzoNobel kan per post contact met mij opnemen of via e-mail, om zo exact te kunnen zien hoe de kleur op de muur staat en hoe de lichtinval effect heeft op de kleur, sms, natuurlijke kleuren en felle en pastel kleuren. Wat betekent dit, flexa pure full greige.

Een uniek kleurpallet van tijdloze kleuren De kleuren van Pure by Flexa ColorLab zijn verdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren.

Playstation plus opzeggen is fijn om voorafgaand aan het verven in huis de kleur en te kunnen flexa pure full greige.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws