Heiningen 46 bergen op zoom

Geplaatst op: 23.09.2020

Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt. Deze tussenwoning in de straat Heiningen 46 in Bergen op Zoom heeft een oppervlakte van m². C Energielabel.

Onze rapporten over deze locatie. Door als verkoper jouw woning te claimen krijg jij zelf de touwtjes in handen over het gehele proces. Ik heb een andere vraag. Kastanjelaan - 6. Rooseveltlaan - 10 3.

Start jouw bouwplan met een goede voorbereiding. Neem contact op met [email protected]. Bij vragen, opmerkingen of tips kunt u terecht bij de veelgestelde vragen en de support-pagina. Het zijn bovengemiddeld veel auto's per vierkante meter: 2! In overleg. De belangrijkste informatie om snel een beeld te vormen van een adres of een perceel.

Dit object bevindt zich in een pand uit Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date!
  • Toggle navigation 7. Deel deze woning:.
  • Schakel in uw browser Javascript in om informatie over kadastrale percelen te bekijken.

Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. In overleg. Zowel voor bebouwd als onbebouwd terrein te bestellen. Meer weten over deze locatie? Eigendomsinformatie van het Kadaster over de rechtmatige eigenaar. Woningen in de buurt. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS.

  • Inloggen met Google.
  • Waar komt de informatie over mijn huis vandaan? Dat zijn er veel vergeleken met het gemiddelde op buurtniveau.

Betreft het een koopwoning. Je hebt geen account. Meld het ons. Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date. Direct inzicht in de kadastrale maten van jouw perceel.

Oei, we moeten van het gas af! Maar hoe dan?

De belangrijkste informatie om snel een beeld te vormen van een adres Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Zonnepaneel geschikt. Feitelijke informatie over een gebouw zoals het volume, de oppervlakte en de hoogte.

Zonnepaneel opbrengst! Lijst met vergunningen die de afgelopen  6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom een specifieke locatie. Je kunt dit scherm nu sluiten. Alles accepteren. Inzicht in een perceel met de omliggende percelen.

Tuimelaar 6

Gezien de bevolkingsdichtheid van 5. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens loopt met buren. Financiële voorwaarden Geen voorbehoud van financiering.

  • Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare data.
  • Toggle navigation 7.
  • We hebben dit aangepast.
  • Vergunningen rapport.

Parallelweg - 3 5. Badkamer facilliteiten, heiningen 46 bergen op zoom. Gemiddeld bestaan de huishoudens uit 2,2 personen. Heiningen 46, TX Bergen op Zoom is een Verblijfsobject in gebruik en heeft een woonfunctie met een oppervlakte van m 2.

Woningen gebouwd voor en na voor voor na na Augustalaan - 4. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS. Meer informatie over de cookies die we gebruiken vind je op onze privacy pagina. Aantal kamers.

De Heiberg 5

Kaart bekijken. Oppervlakte en huishoudens Gageldonk-Oost is met 67 hectare een buurt van middelgrote oppervlakte. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. Start jouw bouwplan met een goede voorbereiding.

Je kunt zelf instellen van welke cookies Planviewer gebruik mag maken! Wanneer er een update is zullen wij jou een e-mail sturen. Inloggen met Facebook.

In totaal zijn dat 1.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws