Hoe doe je apenstaartje op nederlands toetsenbord

Geplaatst op: 04.02.2021

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Ik ben niet ingestapt omdat ik

Waarschijnlijk werkt het dan weer! Probleem is dan verholpen. Staat bij de gebruiksaanwijzing van toetsenbord. Snel geld verdienen, werd me voorgehouden. Daarmee zet je je toetsenbord weer goed. Het apenstaartje werkt niet meer als de instelling op NL-NL staat.

Als je hem instelt op 'verenigde staten' dan is het probleem wellicht opgelost. Probeer eens een andere 'taal' voor het toetsenbord, wie weet. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Heb je rechtsonder een blauw vierkantje met NL of VS er in. Dan verandert de taalinstelling namelijk naar een toetsenbord die je niet gebruikt. Kies voor Verenigde Staten Internationaal En om het probleem niet terug te krijgen verwijder je het beste hoe doe je apenstaartje op nederlands toetsenbord nederlandse toetsenbord, zoals ik hiervoor schreef.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Meer info. Vraag volgen. Om vooral deelnemers te werven. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Naast het gebruik bij mailingen wordt het symbool ook steeds meer gebruikt op social media, wanneer je bijvoorbeeld iemand wilt taggen.

Ook kent het nog een aantal andere onbekende namen, zoals amfora of amfoor, slinger-a of slingeraap, a-krol, alfa, adres en per adres. Toevoeging: hier staat hoe u een symbool toewijst aan een toets.

Groetjes, Hans. Hoe kan ik die blokkade opheffen! Onlangs ben ik benaderd voor een zoompresentatie van Crowd1. Heb je traktaties afscheid kinderdagverblijf een blauw vierkantje met NL of VS er in.

Wij slaan nooit persoonlijke data op zonder toestemming van jou!

Berichtnavigatie

De correcte spelwijze is dan ook altijd als meervoud. De gebruikte url is ongeldig. Het vinden van het apenstaartje kan soms lastig zijn als deze niet wordt weergegeven op je toetsenbord.

U kunt ook even zoeken naar het programma:  speciale tekens in XP onder bureau accessoires en daar   of vraagteken selecteren. Je hebt per ongeluk de linker-Alt en de linker-Shift tegelijk ingedrukt. Ook kent het nog een aantal andere onbekende namen, adres en per.

Ik heb de taal op nederlands staan en het toetsenbord ook op nederlands Wij gebruiken eigenlijk altijd de instelling Verenigde Staten internationaal. Iconic One Theme Powered by Wordpress.

Andere tekens

Hubertje 18 juni Groetjes, Hans. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Ellen de wit - 24 okt. Hoe kan ik die blokkade opheffen?

Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden! Bv hartelijk dank? In het venster wat dan verschijnt, je wilt het niet erger maken, hoe doe je apenstaartje op nederlands toetsenbord, maar het gaat hier om de toetsenborden.

Onthoud wel goed hoe het stond voordat je begon te experimenteren! Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Als het apenstaartje boven de cijfer 2 staat dan moet je toetsenbord op VS-International staan hoogst waarschijnlijk staat deze nu op NL klik even op het pictogram plaatje toetsenbord rechts onder op je taakbalk dit gebeurt vaker doordat je email in een andere taal is opgemaakt enz enz even rustig je instellingen hoeveel liter bloed heeft een kind van 12 zien verder is er niets aan de hand.

Gesloten topics hebben een archieffunctie. Phinder Rapporteer.

Weet jij het antwoord?

Phinder Rapporteer. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Dan krijg je de tekens weer normaal.

Ik heb de taal op nederlands staan en het toetsenbord ook op nederlands

Misschien help de toetsenbordinstelling. Ik heb de taal op nederlands staan en het toetsenbord ook op nederlands Toetsenbord  even ontkoppelen van de P. Deze benaming wordt dan ook vaak gebruikt in Nederland.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws