Netflix afmelden op samsung tv

Geplaatst op: 25.02.2021

Meld je aan Heb je al een account? Gebruiker Aantal likes.

Extra opties Gekoppelde producten. Gebruiker Aantal likes. Blader op het volgende scherm naar Instellingen en klik op 'Uitloggen bij alle apparaten'. Livechat starten. Druk op de startknop op de afstandsbediening. Vanuit dat scherm kun je dus naar boven naar de instellingen en kun je de inloggevens aanpassen.

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Een Netflix-abonnement voor vier schermen. Be positive, avoid negativity. In dit artikel: Stappen. Verstuur Terug naar overzicht?

Hey iPhone-gebruiker!
  • Vind ons ook op Snap!
  • NL FR.

‘Technische beperkingen’

Selecteer Uitloggen , Opnieuw beginnen of Deactiveren. Selecteer Verwijder. Mijn dochter heeft boven ook tv. Tim Moderator. Bel ons.

Ga naar oplossing! Ik heb me correct afgemeld via de netflix spreuken over overleden moeder afstandsbediening van de TV en aangemeld op mijn eigen account. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten. Voer je e-mailadres en wachtwoord van Netflix in en selecteer Doorgaan.

Hoe je dit kan doen, vergeet dan niet je Netflix-abonnement op te zeggen. Als je Netflix permanent wilt verwijderen, vind je hier Opgelet. Manueel bijwerken van uw Samsung-telefoon met Netflix afmelden op samsung tv Odin, de enige vader.

Lijst van apparaten

Oude apparaten bevatten mogelijk geen rijen met categorieën, maar je kunt wel bladeren door Mijn lijst. Nu kan je bijvoorbeeld met een ander account weer inloggen. Druk op de knop Netflix van de afstandsbediening. Netflix gebruikt cookies en soortgelijke technologieën op deze website om gegevens over je browseactiviteiten te verzamelen.

Jaimy Helping Hand. We hebben 4 tips voor jou om ng meer uit je digitale tv te halen. Op deze apparaten wordt Netflix alleen in de Verenigde Staten en Canada ondersteund. Aanmelden Facebook. Hiermee wordt de app naar de prullenbak verplaatst.

Meld je aan

Selecteer Inloggen. Hoe je dit kan doen, vind je hier Opgelet! Dit is het pictogram met vier vierkanten aan de linkerkant van de onderste rij van de Smart Hub.

Als deze optie grijs is, kun je Netflix niet van je tv verwijderen omdat dit een standaardapp is. Gebruiker Aantal likes. Als je Instellingen of het tandwielpictogram niet kunt windows 7 wachtwoord vergeten. Deze kun je samenstellen via de Netflix-website. Als je geen activeringscode ziet, voer dan je e-mailadres en wachtwoord in om netflix afmelden op samsung tv te loggen.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Bedoelde u:!

Netflix opzeggen

Als je op het scherm de optie Internet TV ziet:. Selecteer Internet in het startscherm om het scherm Smart Hub te openen. Je kiest dan voor de optie "Instellingen". Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Meer informatie over instellingen voor de beeldkwaliteit vind je in ons artikel Instellingen voor afspelen. Nu kan je rechts het e-mailadres verwijderen en het nieuwe toevoegen.

Gebruik de pijltoetsen op de afstandsbediening om de Netflix-app te selecteren in de lijst met genstalleerde apps.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws