Red bull ring oostenrijk weer

Geplaatst op: 19.11.2020

Download je apps. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen. Verstappen en Stroll klaren lucht na crash.

Waar de baan in de ochtend nog de kans had om door de zon wat droger te worden is dit in de middag, door de toegenomen bewolking, lastiger. GP van Abu Dhabi. Op zondag is er namelijk slechts vijftien procent kans op neerslag. De kans op onweer neemt af, al is donder en bliksem niet uit te sluiten tijdens de kwalificatie. Formule 1 Grand Prix Oostenrijk

Door: NU? Lewis Hamilton Hamilton ontevreden: "De Mercedes-bolide voelde best waardeloos" 23 oktober We bekijken het actuele weerbericht voor Spielberg! Profiteer direct van alle voordelen van jouw account: Praat mee over de Formule 1; Maak kans op leuke prijzen; Krijg red bull ring oostenrijk weer tot exclusieve content; Profiteer van exclusieve voordelen. Verstappen over Hlkenberg: "Zou een goede teamgenoot zijn" Hulkenback 1 reactie. Er is meer bewolking en er komt zelfs een kleine kans op onweer.

Racing Point-teambaas stomverbaasd: "Wat doet Verstappen nou? Het regent vervolgens de hele middag pijpenstelen, waarbij het zelfs kan onweren.

Wat voor weer krijgt de Steiermark Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk 2020?

Er zijn nog geen reacties geplaatst. In de loop van zaterdag beweegt de depressie zich wat meer naar het zuiden en dat zorgt ervoor dat de kans op buien rond het circuit afneemt. Bekijk de radar van overige landen en gebieden:. Groot-Brittannië 2. Wel is de verwachting dat het weer later in de middag iets minder heftig zal zijn.

Programma Formule 1. Voor de beste gebruikerservaring op Weerplaza. Lewis Hamilton Mercedes! Lewis Hamilton Hamilton ontevreden: "De Mercedes-bolide voelde best waardeloos" 23 oktober Horner verklaart oorzaak crash Verstappen en Stroll.

Alle rechten voorbehouden.

Radar preview

Veel gletsjers in het zuiden van Noorwegen zijn dit zomerseizoen nauwelijks kleiner in massa en omvang geworden. Als het momenteel ergens in Oostenrijk regent, tonen we ook waar de regen naartoe trekt en hoe laat de neerslag op een bepaalde plaats arriveert. Net binnen.

Het blijft hierbij droog en de temperatuur kan lekker oplopen: Het wordt 24 graden. Max Verstappen Verstappen: "Laat mij en Hamilton maar eens van auto wisselen" 23 oktober Quali za 24 okt Verschijnselen van over de hele wereld komen aan bod.

Ondanks dat George Russell en Nicholas…, red bull ring oostenrijk weer.

Meest gelezen

Maak nu jouw gratis account aan! Jesse Janse. Er is een zwak hogedrukgebied boven Frankrijk en Duitsland en een depressie bevindt zich in de regio van Lombardije. Quali za 14 nov

Meest gelezen. Hoe kun je de Formule 1 live volgen. Verstappen over toekomst bij Red Bull: "Laten we eerst maar kijken wat de opties zijn" Verstappen 1 reactie. GP van de Eifel. Auto Verstappen zwaarder beschadigd dan gedacht 13 juli Volledig scherm sluiten. Daartussen is er in Oostenrijk red bull ring oostenrijk weer overwegend noordelijke stroming. De Duitser…. VT3 in. Door: NU.

Buien tijdens de vrijdagtrainingen

Praat mee over de Formule 1; Maak kans op leuke prijzen; Krijg toegang tot exclusieve content; Profiteer van exclusieve voordelen. Op de Autodromo Internacional do Algarve…. Albon hoopvol na tegenvallende race: "Weten waar we tijd kunnen winnen" 12 juli

Red Bull om tafel met tegenvallende Albon 13 juli Valtteri Bottas Mercedes. Rosberg gaat de strijd aan met Hamilton en start eigen Extreme E-team Rosberg v. Wil je graag meer weten over de regengebieden en live bliksemdetectie in andere delen van de wereld.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws