Telegraaf krant niet bezorgd

Geplaatst op: 08.11.2020

Klik hier om uw bezorgklacht door te geven of bel — 1. Indien u na deze tijd uw krant heeft ontvangen, geef uw bezorgklacht hier door of bel onze klantenservice op 1.

Beoordeeld op 05,   door:   Eric. Opzegservice De Telegraaf h. Zo helpen ze zichzelf im zeep. Het feit dat dit bericht ook niet bij De Telegraaf terecht komt is ook tekenend.

Heb je een probleem met een bedrijf?

Het ergste is dat je niemand te pakken kan krijgen. Normaal gesproken is dit voldoende om de bezorging weer volgens afspraak te laten verlopen. Eerste zaterdag al kreeg ik geen krant! Beoordeeld op 06, door:   L. Ik kan beter melden als hij wel op tijd is Vroeger kreeg ik de krant een dag langer als dat me abonnement telegraaf krant niet bezorgd.

  • Het is kennelijk niet mogelijk om een medewerk st er van de klantenservice persoonlijk aan de telefoon te krijgen.
  • Wilt u liever uw klacht telefonisch doorgeven? Met vriendelijke groet, MH- Webcare Team.

Wij helpen u graag met het Keuzemenu

Het is kennelijk niet mogelijk om een medewerk st er van de klantenservice persoonlijk aan de telefoon te krijgen. Heeft u De Telegraaf niet ontvangen, dan compenseren wij uw klacht door uw abonnementsperiode met één dag te verlengen.

Heb al tig keer een klacht via dat nummer doorgegeven Hoe zit het met de compensatie van mijn bezorgklacht? Beoordeeld op 01,   door:   H de Vries.

  • Heb sinds twee weken een abonnement op de Telegraaf.
  • Beoordeeld op 01,   door:   H de Vries. Is uw e-mailadres bij ons bekend?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: Heb je een probleem met een bedrijf. Dan ontvangt u terugkoppeling via een automatisch telefonische dienst zodra het bezorgprobleem is opgelost. Het is de tweede keer dat deze week de krant niet - in ieder geval niet op tijd - is bezorgd. Telegraaf krant niet bezorgd febr.

Wellicht een alternatief als de krant onverhoopt wat later is.

Telefonisch Contact met de Telegraaf?

De uiterlijke bezorgtijd van de krant is van maandag tot en met vrijdag uur. Welke ervaringen heeft u met De Telegraaf klantenservice? Website:   www.

Heeft u De Telegraaf niet ontvangen dan compenseren wij uw klacht door uw abonnementsperiode met n dag te verlengen. Mijn gegevens Gegevens aanpassen Inloggegevens aanpassen. De betreffende editie wordt in dit geval nagezonden. Mijn Media. Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen? Wat zijn de bezorgtijden van De Telegraaf, telegraaf krant niet bezorgd.

Direct naar

Mijn Media. Ik ben heel erg boos, vooral omdat er niet wordt gereageerd nav mn klachten. Ik heb een bezorgklacht voor De Telegraaf. Ga hiervoor naar www.

  • Ik heb een bezorgklacht voor Autovisie.
  • Privacy Cookies Cookievoorkeuren Disclaimer.
  • Ik heb verschillende keren de klantenservice gebeld en beloven gouden bergen, maar er verandert niets.
  • Heb al 6 maal in dit kalenderjaar geen krant ontvangen.

De Autovisie wordt in de oneven weken van de maand door PostNL bezorgd op donderdag of vrijdag. De uiterlijke bezorgtijd van de krant is op maandag tot en met vrijdag uur, zaterdag is de uiterlijke bezorgtijd uur. Ik heb de krant niet of te laat ontvangen! Telegraaf krant niet bezorgd op 01, door:   H de Vries, telegraaf krant niet bezorgd.

Ik heb problemen met mijn bezorger. U kunt uw klacht doorgeven via het contactformulier, klik hier. Is dit niet het geval, geef uw bezorgklacht hier door of bel onze klantenservice.

Hoofdnavigatie

Meld daarom uw bezorgklacht, hierop ondernemen wij dan actie. Ik kan beter melden als hij wel op tijd is Vroeger kreeg ik de krant een dag langer als dat me abonnement duurde. Is uw e-mailadres niet bij ons bekend? Het feit dat dit bericht ook niet bij De Telegraaf terecht komt is ook tekenend.

Op welke dag wordt de Priv bezorgd. Beoordeeld op 03, door:   J. Mijn abonnement.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws