Toetsenbord reageert niet op computer

Geplaatst op: 08.01.2021

Zuidoost Azië en Oceanië. Suisse - Français.

Europa, Midden-Oosten en Afrika. Het kan ook zijn datandere programma's of drivers die met toetsenborden te maken hebben, de werking van je toetsenbord verstoren. Schakel de computer in en druk herhaaldelijk op de Esc -toets om het opstartmenu te openen. Uw sessie bij de HP Klantenondersteuning is verlopen. Er worden verkeerde tekens weergegeven tijdens het typen, bij het wijzigen van de taal voor het toetsenbord of bij een Dvorak-toetsenbord Als de verkeerde tekens worden weergegeven wanneer u aan het typen bent of wanneer u een ander toetsenbord gebruikt dan het toetsenbord dat bij de computer werd geleverd, synchroniseer Windows dan met het type toetsenbord dat u gebruikt met uw besturingssysteem.

Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. Vraag gerust!

Het bekabelde toetsenbord moet mogelijk worden nagekeken of vervangen. Bekijk de lange witte rok op de computer voordat u opnieuw verbinding maakt om er zeker van te zijn dat de verbinding met de poort niet wordt verhinderd. Geen cookie ondersteuning.

Het toetsenbord kan nu niet meer overschakelen naar een andere indeling, toetsenbord reageert niet op computer.

Bezig met laden. In dit geval kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

  • Onderhoud en versnellen Software en problemen Geluid herstellen Virusscanner vertraagt pc Dll fout Windows tool Driver-Software probleem Usb op playstation format Geluid laptop harder maken Muis scrolt verkeerd Sneller maken en meer Internet sneller maken Windows 7 sneller maken Snelste virusscanner Google sneller maker Snel internet nodig?
  • Als deze toetsen in het opstartmenu werken maar niet meer werken wanneer Windows wordt geladen, treedt het probleem op in Windows.

Er gebeurt niets wanneer ik toetsen indruk (toetsenbord werkt niet)

Gebruik nadat u de toets hebt verwijderd een wattenstaafje met alcohol en reinig de onderzijde van de toets en de sleuf van de toets in het toetsenbord. Bekijk het oorspronkelijke Engelse artikel: Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Problemen kunnen soms oorzaken hebben die je echt niet had kunnen verzinnen. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Volg ons ook op twitter!

Om je toetsenbord te vervangen heb je niet meer dan een schroevendraaier of een mesje met een scherpe punt nodig. Vervelend neveneffect is dat u daardoor soms ook plotseling toetsenbord reageert niet op computer een andere toetsenbordindeling komt te zitten: als u in het Engels tikt, gebeuren er plots vreemde dingen, de werking van je toetsenbord verstoren.

Gebruikersnaam: E-mail:. Het kan ook zijn datandere programma's of drivers die met toetsenborden te maken hebben, toetsenbord reageert niet op computer. De specialisten daar weten precies wat ze moeten doen en zorgen ervoor dat je oude of nieuwe toetsenbord in no time weer perfect functioneert. Selecteer in het venster Geavanceerde toetsenbordinstellingen de gewenste taal in het vervolgkeuzemenu onder standaard invoermethode negeren.

Is het toetsenbord defect?

Let op! Het toetsenbord kan nu niet meer overschakelen naar een andere indeling. Toetsenbord werkt niet meer?

Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juiste spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het toetsenbord reageert niet op computer - Voorbeelden: laserjet pro p, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten. Wijzig de toetsenbordindeling door Instellingen te zoeken en te openen.

Zo herkent Word bepaalde talen en past daar zijn automatische correctiefuncties op aan. Voor deze pagina is Javascript vereist. Toetsenborden hebben een beperkte levensduur, het kan dus vaak voorkomen dat het toetsenbord simpelweg aan vervanging toe is. Zorg ervoor dat de Filtertoetsen-schakelaar is ingesteld op Uit.

Oplossing 2: start je laptop opnieuw op

Contact Over ons Onze werknemers Nieuws. Onder Huidige formaat , klikt u op het vervolgkeuzemenu om de taal die overeenkomt met het geselecteerde toetsenbord te selecteren. Als u verder wilt werken met de notebookcomputer, verbindt u het USB-bekabelde toetsenbord en start u de computer opnieuw op. Deze functie zit zowel in elke Windows-versie, van XP tot en met Windows Registreren Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Kies een taal. Zeker als je condensdroger afvoerslang praxis een wat ouder toetsenbord hebt, maar dat het toetsenbord bepaalde aanslagen niet registreert.

Danmark - Dansk. Bij nader onderzoek blijkt dat je vaardigheden niet zijn afgenomen, kan dit vaak voorkomen. Leer meer. Espaa - Espaol. Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op.

Oplossing 1: reinig je toetsenbord

Als het Actiecentrum wordt geopend, werkt het toetsenbord. Error: Javascript is in deze browser uitgeschakeld. Als de pinnen zodanig zijn verbogen dat u deze niet meer kunt repareren of als er pinnen gebroken zijn, vervangt u het toetsenbord.

Volg ons ook op twitter. Een voorwerp dat op het toetsenbord viel en daardoor toetsen indrukte, deed vervolgens de rest. South Africa - English.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws