De la mar theater amsterdam telefoonnummer

Geplaatst op: 08.01.2021

Deze prachtige theaterzaal, met overhangend balkon, heeft een capaciteit van comfortabele stoelen: zaal plaatsen en balkon plaatsen. Home Over ons Contact.

Amsterdam Lazarus. Blindengeleidehonden en hulphonden Een officieel getrainde blindengeleidehond mag mee naar binnen om je te begeleiden. Leidsekade 91 PN Amsterdam - 26 27 niet voor kaartverkoop. Mocht dit niet lukken, dan kun je contact met ons opnemen bovenaan deze pagina.

Probeer een van onze andere contactmogelijkheden. Bezoek de website. Voor vragen over ons restaurant kun je mailen naar grandcafe delamar.

Voor meer informatie over DeLaMar Theater en voor het aanvragen van beeldmateriaal en perskaarten kun je contact opnemen met Sophie Braam via sophie.

Als bezoeker van het DeLaMar Theater ontvangt je korting op de parkeerkosten. Wil je de eerstvolgende brochure per post ontvangen, de brochure op een ander postadres ontvangen of je afmelden. Mooi theater en de la mar theater amsterdam telefoonnummer show. De vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten.

Kom in contact met DeLaMar Theater

Afmelden In de mailingen die je van ons ontvangt kun je onderin op de knop 'afmelden' klikken om te zorgen dat je wordt afgemeld voor deze mailingen. Onze bezoekers beoordelen ons met een. Heb je een account? Meer informatie. Bekijk de technische gegevens van de twee theaterzalen. Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf uur tot de aanvang van de voorstelling.

  • Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf uur tot de aanvang van de voorstelling.
  • We volgen deze ontwikkelingen op de voet en houden je via onze update-pagina op de hoogte.

Praktische Informatie. Ook kunt u hier tijdens matineevoorstellingen terecht voor een lekkere lunch, met overhangend balkon. Een officieel getrainde blindengeleidehond mag mee naar binnen om je te begeleiden. Neem een kijkje bij  onze veelgestelde vragen. Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf uur tot de aanvang van de voorstelling.

Vergaderen

Alle medewerkers staan voor u klaar om u een plezierige avond uit te bezorgen. Mooi theater en goede show. Je kunt je persoonlijke gegevens ook opvragen door een bericht te sturen via ons contactformulier. Je kunt hier ook een digitale parkeerjaarkaart voor gehandicapte bezoekers aanvragen.

De BIZ vereniging Uitgaansgebied Leidsebuurt, opgericht in met als doel de belangen van alle bedrijven het gehele uitgaansgebied Leidseplein te behartig. Scheveningen Anastasia Disney's Aladdin. Deze korting is alleen geldig in de parkeergarage Q-Park Europarking aan de Marnixstraat.

Super geregeld allemaal. Parkeergarage Q-Park Europarking op de Marnixstraat beschikt over twee invalidenparkeerplaatsen. Marnixstraat PL Amsterdam.

Het DeLaMar Theater programmeert voornamelijk toneel, cabaret en musical. Over ons. Stuur dan een bericht via ons contactformulier. Deze lus kan aangesloten worden op gehoorapparaten. Voor meer informatie over DeLaMar Theater en voor het aanvragen van beeldmateriaal en perskaarten kun je contact opnemen met Sophie Braam via sophie.

Bekijk hieronder de plattegrond! Kantoor adres. Wim Sonneveld zaal. Bekijk de technische gegevens van de twee theaterzalen. De programmering van het huidige DeLaMar Theater met twee zalen en ruim stoelen, sluit aan op deze traditie.

De voorstelling wordt gespeeld in de Wim Sonneveld zaal. Praktische Informatie.

Informatie over cookies

De programmering van het huidige DeLaMar Theater met twee zalen en ruim stoelen, sluit aan op deze traditie. We willen je verzoeken om bij vragen eerst deze mail af te wachten, om de drukte bij onze klantenservice zo veel mogelijk te verspreiden. Afmelden In de mailingen die je van ons ontvangt kun je onderin op de knop 'afmelden' klikken om te zorgen dat je wordt afgemeld voor deze mailingen.

Heerlijk genoten. Parkeren voor Mindervaliden Parkeergarage Q-Park Europarking op de Marnixstraat beschikt over vier invalidenparkeerplaatsen. Deze prachtige theaterzaal, met overhangend balkon.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws