Het weer in rio de janeiro januari

Geplaatst op: 12.01.2021

De coördinaten van Rio de Janeiro zijn: Latitude: In de winter is het in Rio de Janeiro gemiddeld 24°C.

Er valt in totaal 65 mm neerslag op 34 dagen. Vooral in de stad Rio de Janeiro wordt dit feest zeer uitbundig gevierd. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Rio de Janeiro is ongeveer 13 u.

Topless zonnen toegestaan? Kijk dan bij het rondreizenoverzicht. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent.

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. In het noorden van het land vertonen de temperaturen hierdoor erg weinig variatie; het is er het hele jaar door warm. Legende: Rio de Janeiro perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht.

Home Algemene informatie Lekker weer. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Het seizoensminimum is 27C!

Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen. Er valt in juli op 11 Dagen neerslag met een totaal van 20 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in Rio de Janeiro.
  • Als je betaalt met je bankpas dan is dit goedkoper dan via een creditcard.
  • Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen.

De zon gaat onder en in Januari in Rio de Janeiro. Onze ervaren Brazilië reisspecialisten Nelleke en Elbrich adviseren je graag over de mogelijke routes. Handige weetjes en tips - Brazilië heeft de reputatie onveilig te zijn. Kijk dan bij het rondreizenoverzicht.

Hoe laat komt de zon onder Januari in Rio de Janeiro? De oppervlakte van Rio de Janeiro is 7.

Wat is je e-mail. U kunt verwachten ongeveer 19 dagen te hebben met temperaturen boven 30C, oftewel 61 van de tijd. Aantal dagen neerslag maand. Vliegtijd vanaf Nederland of Belgi.

Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.

Hoe is het weer eruit in Januari in Rio de Janeiro?

Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. De zon komt op om en zonsondergang is om Praktische reisinfo De weergegeven praktische informatie is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Rio de Janeiro Vochtigheid.

De zeetemperatuur ligt rond de 23C. Het weer voor Rio de Janeiro in Brazili wordt de komende 14 dagen 32 tot 36C met meerdere dagen kans op lichte regenbuien tot zware regen. Rio de Janeiro weer maandag 21 januari. Neem deze mee, zodat je makkelijk geld kunt overboeken.

Klimaatcijfers Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.

Beste reistijd Rio de Janeiro, Brazilië

De zeetemperatuur ligt rond de 23°C. Klimaatinfo van Rio de Janeiro. Deze site gebruikt cookies. We kunnen je meteen gerust stellen: Brazilië kun je het hele jaar bezoeken en je badkleding kan mee!

Rio de Janeiro weer dinsdag 22 januari Tegelijkertijd maakt de zeewind het direct aan zee meestal heel aangenaam toeven. Home Brazili Rio de Janeiro. Je mag natuurlijk ook je instellingen wijzigen of je het weer in rio de janeiro januari intrekken dit kan te allen tijde.

Op deze pagina vind je hier meer info over. Klimaat Zuid-Brazili: Maart tot november is het droge seizoen, december tot februari zijn vochtig. Rio de Janeiro weer woensdag 23 januari.

De oppervlakte van Rio vakantiehuis ardennen huren 10 personen Janeiro is 7. Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa.

Klimaatcijfers

Rio de Janeiro heeft Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. Meer Brazilië?

In de zomer is het in Rio de Janeiro gemiddeld 29C. Vooral in de gebieden rondom Sao Paulo komt het in januari en februari de laatste jaren regelmatig tot overstromingen met alle ellende van dien.

Hoe verder naar het zuiden, hoe meer temperatuurverschillen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws