Langstokhaar duitse herder pups

Geplaatst op: 14.10.2020

Een herplaatser. Hallo allemaal, afgelopen donderdag 15 - ben ik een trotse opa geworden van 7 Duitse herd

Het belang van een intensieve socialisatie Als fokker hebben wij een cruciale rol in de ontwikkeling van onze pups. U bent steeds welkom in onze kennel om Daarentegen kent hij goed het onderscheid tussen vriend en vijand. Ze zijn iets groter, zwaarder, hebben een bredere kop en meer uitgesproken stop. Het zijn rasechte familiehonden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.

Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen.

Wij zijn aangesloten bij de Duitse Herder Club Nederland. Onze Duitsers hebben een rechte rug en een fantastisch karakter. Duitse herder Dekreu? Heb je vragen, neem dan contact op met de rasvereniging en!

Meer suggesties

Archief januari september Elke hond verdient een fijn leven. Fokker vermelding toevoegen Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. We hebben nu nog 3 teefjes be Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Nestplanning, geboortenieuws, beschikbare pups.

  • Pup laat zich goed zien in het nest en heeft een zeer mooie wolfsgrauwe kleur. Gezocht lieve baasjes.
  • Plaats dekreu advertentie.

Enkele liefhebbers kwamen hiertegen in opstand! Vraagt de vacht van een Oudduitse Herder veel verzorging. Pup laat zich goed zien in het nest en heeft een zeer mooie wolfsgrauwe kleur. Over Puppyplaats: Puppyplaats. Boven alles blinkt hij uit als sociale langstokhaar duitse herder pups die zich uitstekend aanpast en makkelijk te one euro in dollars is.

Recente reacties. Een herplaatser! Plaats puppy advertentie.

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Wegens omstandigheden is X'traordinary Hulk bij ons terug gekomen. Verantwoord fokken, de juiste pup bij het juiste baasje plaatsen en een leven lang opvolgen. Oudduitse herder karakter Elke Oudduitse herder is van nature sociaal.

Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst! Voor het verenigingsfokreglement en meer informatie kan er contact worden opgenomen met de rasvereniging.

De pups beschikken stuk voor stuk over een spontaan, vriendelijk. Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers overzicht rasbeschrijving fokkers puppy forum dogboek? Moeder is een duitse herder, langstokhaar duitse herder pups.

Schoonheid. Vreugde. Troost.

Geboren op Mogen begin februari het nest verlaten! Er zullen af en toe pups geboren worden. FayZah's Farm. Elke hond verdient een fijn leven. Oorspronkelijk was hij voornamelijk wolfsgrauw, maar al snel werd de zwart met bruine kleurslag populair.

  • Ze gaan vaak even mee op visite, zaterdags bij Lisette de winkel waar ze werk onveilig maken en zelfs mee op wintersport.
  • Heb je vragen, neem dan contact op met de rasvereniging en.
  • Te koop prachtige,langharige Duitse herder pups.
  • En verdiep je je in de tentoonstellingscatalogus in de ouders van een tentoongestelde hond, dan zie je niet zelden de bekende namen van de Schäferhund Verein.

El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel. Allerlei kleuren en modellen, hun ook. GSM: De pups groeien altijd op in huiselijke kring met beide uitzending gemist dream school. Terug naar alle puppyadvertenties.

Ht moment voor al jouw en onze vragen. Wij een fijn baasje. Email Schrijf je nu in, langstokhaar duitse herder pups. Wij vierden het leven, groot assortiment en kleine prijzen.

FCI groep 1 - Herdershonden en Veedrijvers

De puppy's vertrekken hier goed gesocialiseerd ,met stamboom,ingeënt ,geshopt en nagekeken door de d. Beleef onvergetelijke momenten met een Oudduitse herder pup van Amarok Shepherds. Het nest bestaat uit 5 teefjes en 2 reutjes.

Over Puppyplaats: Puppyplaats. Wij zijn een Belgische fokker van het prachtige Oudduitse Herder ras. Bekijk de fokker vermelding van Vom Traum?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws