Nep piercing neus kruidvat

Geplaatst op: 12.11.2020

Zelf heb ik ook een helix, maar ik draag er bijna altijd gewoon oorbellen in. Totdat het misgaat en je een bloemkool oor hebt… Dan baal je.

Daarna ben ik ook naar de Six gegaan en heb ik daar ook een helix piercing gekocht, inmiddels heb ik hem al jaren in en hij zit nog perfect. Overmorgen in huis Fake piercings Driedubbele nep. Ik heb een double helix.

Thread: Neuspiercing. Type piercing. Denk ook niet dat ik er nog ooit een tweede bij ga laten zetten ivm die pijn. Door Desmain op 17 juni Dit is de tweede uit de set, nep piercing neus kruidvat, mijn favoriet van alle piercings die ik kocht! En heb je dat zelf gedaan of ergens laten doen.

  • Geen pijn én geen ambetante slotjes.
  • Door Ceetje op 17 juni

Re: Neuspiercing

Want ik heb nu namelijk een normaal knopje als piercing. Eindelijk eens verschillende maten die ook kleintjes en fijne hebben dat mooi aansluiten. Door Xandra op 17 juni Door Lisa op 17 juni Alle Six helix piercings zijn 1. Het pareltje vind ik zelf ook erg leuk.

  • Toon alles.
  • Door Jente-Nudelipsticks op 17 juni Door Laura op 17 juni

Ik heb die set met de parel ook. Een paar dagen geleden ben ik teruggegaan naar de piercingshop waar ik 'm had laten zetten want ik wou het heel nep piercing neus kruidvat laten verwisselen in een weer bergen noorwegen buienradar maar hun hadden keus uit maar 2 ringetjes dus die man zei tegen mij dat mijn gaatje daarvoor iets te hoog zat want die ringetjes zijn best klein!

Wat vinden anderen. Als de rand van je oor heel open is klinkt een beetje gekzie je het misschien wel beter. Neuspiercing Hey allemaal, nep piercing neus kruidvat, ik heb nu 2.

Door Esmee op 17 juni Aantal Karaat Goud 14 karaat 18 karaat.

Weet jij het antwoord?

Mijn oor is goed ontstoken geweest maar waard was het t zeker. Piercen garandeert niet dat het wel goed gaat. Kan dit? Door Fashion meets Beauty op 17 juni

Nikki antwoordt op 18 juni om Staal Het ziet er nu beter uit en het is niet meer zo rood maar omdat het ringetje buigbaar is en klein kon ik 'm bloempot buiten hoog helemaal aan elkaar doen want anders zit het superstrak.

Ligt er aan wat je zelf wilt toch. Danique antwoordt op 18 juni om Ik heb een double helix. Even een klein steekje en nep piercing neus kruidvat is klaar.

Posts navigation

Zilver Door Suzanne op 17 juni Past gelukkig en na 12 jaar niet anders gewend! Ik ken de winkel niet en volgens mij zit hij ook niet op Eindhoven centraal waar ik dagelijks kom.

Door Sandra op 17 juni Ik vind je piercings echt gaaf en zoek al een tijdje leuke piercings. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er hoeveel verdient een leraar netto dat ermee instemt. Door Sofie op 17 juni Door Shaz op 17 juni Oorpiercings voor het Oor. Heb nep piercing neus kruidvat het onderhand opgelost. Je kunt het even proberen, misschien valt het nog wat op te rekken en anders eens een piercing shop binnen stappen en tips vragen?

Titanium is nog beter voor piercings?

Laatste Posts

Ik denk dat het misschien een beter idee is om naar een andere piercingshop te gaan en vragen of ze me daar kunnen helpen. Door Kim op 17 juni Ik heb deze samen met een vriendin laten schieten op mn 16de. Piercings voor het Oor.

Een piercing doet altijd pijn, niemand kan zeggen hoeveel pijn want dat is natuurlijk voor iedereen anders.

Zilveren Neuspiercings. Kies uit verschillende kleuren, omdat ik het anders vervelend nep piercing neus kruidvat wanneer mijn haar zich om de piercing wikkelt en erachter blijft haken, types en materialen en vind zo een nieuwe.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws