Shih tzu fokker gelderland

Geplaatst op: 29.10.2020

Fokkers Indonesia. Club for gezelschaphonden KSS. Bekijk de fokker vermelding van "Shih Tzu's van Hothaarkoshof".

Mooie boomer pups beschikbaar. Boomer pups te koop Al onze Boomer pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europ Een verantwoord fokker zal de pups laten opgroeien in huiselijke sfeer. Ingeënt 1x en gezond verklaard door dierenarts. Als grote fan en kleine fokker van dit geweldige ras.

Bezoek website 10 okt.

Boomers en Bolonka's Valkenswaard. Fokkers Flevoland. Boomer pups te koop Al onze Boomer pups zijn ingent, gechipt en hebben een Europ. U bent ten alle tijde welkom om een kijkje te komen nemen naar onze hondjes. Familiale hobbykweekster van Shih-tzu rashondjes.

Wij bieden klanten de expertise, aandacht en grondige kennis die ze nodig hebben om een puppy aan te schaffen waar ze jaren plezier mee zullen beleven. Een pup moet er gezond uit zien, eet dus graag en is speels en vrolijk; 2. Ik hoop een pracht

Welkom op de website van Shih-Tzu kennel "Dalai"

Hallo wij zijn een nestje raszuiver shih-tzu pups van 7 pups er zijn 4 reutjes en 3 teefje gereserveerd wij zijn alle een drie kle. Shih Tzu Club — Nederland www. Du Golden Palace tip. Een pup moet er gezond uit zien, eet dus graag en is speels en vrolijk;. Binkies Shihtzu. Club for gezelschaphonden KSS.

  • Handcrafted Porcelain new. Leuke kleinblijvende gezinshond die
  • Link toevoegen tip.

De pups hebben hun eerste inenting gehad. Shih Tzu Club - Nederland www. WE zijn 11 weken oud en zijn eraan toe om naar een nieuw baasje te gaan.

Heeft u nog vragen shih tzu fokker gelderland. Australian Shepherd.

Meer suggesties

Meer Startkabel. Op werkdagen voor besteld dezelfde dag. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Bekijk de fokker vermelding van Amazing Heroes.

Ze zijn bij ons geboren en met veel zorg en Dolly Rucphen. Top Knot Casual. Raszuivere shih tzu pups particulier.

De pups hebben hun eerste inenting gehad.

Www.Puppysite.nl

Club Spanje. Bella Vivere's. Lief teefje van 6 weken oud is geënt gechipt en ontwormd en goedgekeurd door de dierenarts

  • Kruising shih tzu x maltezer.
  • Alle fokkers die aangesloten zijn bij de STCN zijn in principe goed,zij fokken volgens de regels.
  • Fokkers Australië.
  • Kennel De Hoeve Valkenswaard.

Wij geven u dan ook graag advies over de complete verzorging van Boomer pups. Cavalier King Charles Spaniel. Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Shih tzu pup choco reutje, shih tzu fokker gelderland. Het zijn 3 reutjes en 3 teefjes! Twijzelerheide 19 okt? Shih Tzu v. Wij hebben Shih Tzu puppies te koop. Groetjes, Frances Wij zijn met 5 puppy's.

Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina. Alle pups zijn gereserveerd Hallo wij zijn een nestje raszuiver shih-tzu pups van 7 pups Er z Wij geven u dan ook graag advies over de complete verzorging van Boomer pups.

Prachtige kleuren. Shih Tzu Info Center Sweden. Gezondheid n karakter staan voorop daarnaast proberen wij zo goed mogelijk aan de FCI standaard te voldoen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws