Vis uit oven aluminiumfolie

Geplaatst op: 21.11.2020

Misschien ook leuk. Meld je aan.

Het gerecht is in een mum van tijd gemaakt dus dat is nog een bijkomend voordeel. Lekker licht. Wijn, bier. Tenslotte een klein scheutje witte wijn voor de stoomontwikkeling. Margot 15 april om Wat ziet dat er mooi en heerlijk uit! Simpel en zeer lekker.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Ik heb as zaterdagavond een etentje met vrienden cq collega's en ga voor het eerst dit gerecht klaar maken, vis uit oven aluminiumfolie.

Lees hier het introductieverhaal. Een makkelijk visgerecht voor in de oven. Lees verder…. Vis Bijgerecht.

Stefanie 15 april om Dit ziet er feestelijk uit zeg!

Primaire Sidebar

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Plet de knoflookteen met de platte kant van je mes en leg dit samen met een takje rozemarijn en tijm in het pakketje. Geplaatst op Hoofdgerecht. Regards Dirk. Deze website maakt gebruik van cookies.

Klinkt lekker, ookal lust ik vaak geen vis, vis uit oven aluminiumfolie. Mexicaanse salade met tortilla croutons? En ook nog een slanke variatie.

Caesar salade met krokante kip? Dit recept lijkt me heel lekker en ik ga het dit weekend zeker uitproberen. Pauline 15 april om Jaa daar is het ook een perfect idee voor.

Subnavigatie

Maar vervolgens wel olijfolie Chips, koek, snoep, chocolade. Tong In Folie Zoutarm wintermenu 5, hoofdgerecht.

We eten de koolvis lekker in een pakketje uit de oven met venkel en wortels. En ook nog een slanke variatie. Ik onthoud hem voor als we de BBQ weer eens aansteken. Ca gr schelvis-kabeljauw-of koolvisfil, vis uit oven aluminiumfolie.

Het is een super healthy receptje want de vis wordt gestoomd. Wentel de kabeljauwfilets aan beide zijdes door de marinade en laat de filets een minuut of 10 marineren.

Na 25 minuten op — graden is de vis nog rauw, en niet gezond om te eten. Dan de boel zorgvuldig dichtvouwen: eerst de bovenkant, dan de beide zijkanten. Categoriën: Hoofdgerecht recepten , Kinderrecepten , Koolhydraatarme recepten , Oven recepten.

  • Tags: Binnen 30 minuten , courgette , gember , kabeljauw , recept , vis , wortel.
  • Lekker licht.
  • Vis Hoofdgerecht.
  • Lekker met rijst!

Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht. Als je bedoelt of deze groenten ook in de pakketjes kunnen, rode-poon!. Morgen weer een avondje gezond. Hi beste lekkerbekken, ookal lust ik vaak geen vis. Klinkt lekker, vis uit oven aluminiumfolie, jazeker. One pot: Zoete aardappelschotel met broccoli en zalm. Geplaatst op Indonesisch Stressbal bart smit. Rode poon in folie Een simpel recept met een niet alledaagse vis, Ik ben Dirk en woonachtig aan de bijzondere mooie west kust in Schotland.

Die blijven even in de kast.

Herfst recepten

De stoomtijd is afhankelijk van de grootte van je vis. Roer de crème fraîche los met olijfolie extra vierge en citroensap. Vorige Vorig bericht: Afvallen is heus wel lekker! Deel jouw creatie!

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Vis uit de oven is vis uit oven aluminiumfolie een feest, omdat de vis zo heerlijk mals blijft. Ellen 15 april om Zo lekker.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws