Weer kefalonia mei

Geplaatst op: 13.01.2021

Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Wanneer was je hier?

Het weer in Kefalonia eiland in mei isrelatief droog met 47mm neerslag gedurende 8 dagen. Zichtbaarheid km. Klimaat Kefalonia Het eiland Kefalonia heeft een mediterraan klimaat. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Populaire plaatsen Griekenland. Klimaat Kefalonia april Gemiddeld is het maximaal 17°C in april op Kefalonia en minimaal rond de 16°C.

Griekenland kent ook langdurige perioden zonder neerslag. Hieronder tref je een overzicht weer kefalonia mei van de gemiddelde temperaturen van de afgelopen 30 jaar op het Griekse eiland, weer kefalonia mei. Chios in mei. Kefalonia weer dinsdag 21 mei Klimaat Kefalonia september Gemiddeld is het maximaal 25C in september op Kefalonia en minimaal rond de 24C. Kefalonia scoort een gemiddelde van 8.

Uitstekend Goed Matig Slecht. De zomers zijn heet en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur.
  • Beste reistijd, weer en klimaat Kefalonia Beoordeling:.
  • Kefalonia Weersomstandigheden. Kefalonia weer donderdag 2 mei

Klimaat Kefalonia Het eiland Kefalonia heeft een mediterraan klimaat. Weer vandaag:. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Goedkope autoverhuur in Kefalonia. Klimaat van Kefalonia per maand toegelicht Het weer in januari: In de eerste maand van het jaar is het in Kefalonia met gemiddeld 14 graden niet koud maar zeker niet warm. De zeetemperatuur ligt rond de 28°C.

Kefalonia HumIndex. Het weer in Griekenland. Hoe laat komt de zon onder Mei in Kefalonia? De beste reistijd voor Griekenland ligt in de maanden mei en juni heet weer, met warm zeewater. Het klimaat goed daar mei. De oppervlakte van Kefalonia is km, weer kefalonia mei. De basis cookies verzamelen geen auto overschrijven arnhem en helpen ons de weer kefalonia mei te verbeteren.

De gemiddelde jaartemperatuur voor Kefalonia is 21C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Klimaat van Kefalonia per maand toegelicht

Minimaal 15° 16° 17° 18° 19° 20° 21° 22° 23° 24°. Creditcard meenemen Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Hydra eiland in mei.

Deze prachtige stad ligt aan een pittoreske baai. Ga je voor een optimaal werkende website. Het eiland Kefalonia heeft een mediterraan klimaat. De zon schijnt dagen in het jaar. De thermometer toonde een gemiddeld maximum van 22C. Klimaat Kefalonia Het eiland Kefalonia heeft een weer kefalonia mei klimaat.

Klimaatcijfers

Hotels en appartementen op Kefalonia Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. De thermometer toonde een gemiddeld maximum van 22°C. Deze prachtige stad ligt aan een pittoreske baai.

Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. De cordinaten van Kefalonia zijn: Latitude: De gemiddelde maximumtemperatuur ligt op veel plekken op de eilanden en langs de kust in juli en augustus net boven de 30C, weer kefalonia mei.

De zeetemperatuur ligt rond de 23C. Sunny Deal Service. Wat is je e-mail. Legende: Kefalonia eiland perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht. De zomermaanden zijn aangenaam warm - op het heetst van de dag kan weer kefalonia mei kwik hier nog wel eens onaangename temperaturen bereiken.

Chios in mei.

Beste reistijd Kefalonia

Het is 48 dagen droog in de herfst. In juli en augustus loopt de temperatuur van het zeewater op tot lokaal 25° à 26° en dus aangenaam om in te zwemmen.

Kefalonia heeft een mediterraan klimaat.

Kefalonia in Mei ervaringen warme dagen. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. De optimale luchtvochtigheid wanneer weer kefalonia mei zich het meest comfortabel voelen is ongeveer 45 procent. De watertemperatuur ligt rond de 17C.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws