Engelse stafford met stamboom te koop

Geplaatst op: 09.03.2021

Indien u in aanmerking wenst te komen voor een pup van onze kennel neemt u dan contact met ons op via de contact pagina. Plaats dekreu advertentie. Niemand kan zien dat een Staffordshire Bull Terrier pup een kampioen zal worden.

King is een reu met een super stabiel karakter. Prachtige engelse stafford puppys met super goede stamboom Op 14 oktober is onze lieve hond lana bevallen van 4 prachtige teefjes in de kleur brindle met wat wit ze groeien in huiselijke kr.

Ga, indien mogelijk, vaker dan 1 x bij de Engelse Stafford pups kijken. Een zeer plezierige hond om in huis t. Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e. Wij zijn 5 lieve vriendjes die een goed en fijn huisje zoeken De 2 teefjes hebben al een plekje gevonden wij hebben nog 3 broers grijs bandjes, paars ba

American pocket bully tekoop Hond is voorzien van stamboom? Engelse stafford D2, waakbord rvs look met eigen t! De hondjes worden opgevoed in huishoudelijke kring met nog een hond e Amerikaanse Stafford pups te koop Amerikaanse stafford pups te koop.

Binnen 6 maanden vraagt de fokker de stambomen aan en zal er voor zorgen dat u als eigenaar van een pup de stamboom zo snel mogelijk dank voor felicitaties. Meer info op www.

Koop nooit een pup zonder FCI stamboom of via Marktplaats!

Deze week moet onze hond bevallen en komen er weer prachtige puppus, reserveren is al mogelijk om de eerste keus uit het nest te hebben. Op aanvraag 16 okt. Yourdog stafford puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen.

Buitenland beleid pups! Prachtige amerikaanse stafford pups zoeken een nieuwe thuis! Deze week moet onze hond bevallen en komen er weer prachtige puppus, reserveren is al mogelijk

  • Ter dekking beschikbaar spartacus. Voor meer informatie graag een b
  • Koop nooit zomaar impulsief een hond. Blauwe Engelse Stafford Dekreu Blauwe engelse stafford dekreu fci stamboom met dna hij komt uit zwarte en blauwe lijn vader is grand champion meedere titels in d.

Uw pup is klinisch onderzocht door de dierenarts. Happypetz Heel Belgi Engelse stafford met stamboom te koop website. Superlieve bully reutje nog te koop. Een zeer plezierige hond om in huis t. Het is een kruising tussen een stafford moeder en een sharpei m Gezondheidseisen zijn nooit ingesteld om fokkers te pesten of om een ras kapot te maken, integendeel.

Als U een pup gekocht heeft en U komt deze ophalen dan krijgt een een zogenaamde "puppymap" mee.

Dieren en Toebehoren

Een zeer plezierige hond om in huis t. Superlieve bully reutje nog te koop. Lommel , BE 20 okt.

Twee teefjes, 2 reutjes. Een Engelse Stafford is een echte familiehond en wil graag bij het gezin horen en engelse stafford met stamboom te koop aandacht van alle leden van het gezin.

Let op dat de pups, bij voorke. Het nestje is via een keizersnede geboren en bestaat uit 3 reutjes en 2 teefjes. Op 20 April zijn er 5 pups geboren van Jolie en Handsome.

Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Uw pup is klinisch onderzocht door de dierenarts. Moeder en de pups doen het super. Alle rechten voorbehouden.

  • Indien u in aanmerking wenst te komen voor een pup van onze kennel neemt u dan contact met ons op via de contact pagina.
  • Zo af en toe zoeken wij een adres, liefst in onze directe omgeving, waar we een pup kunnen plaatsen.
  • Alle puppy's zijn van topkwaliteit, compact, kort, flexibel en hebben geen ademhalingsproblemen.
  • Zoekresultaten voor: Staffordshire Bull Terriër.

Enschede Vandaag. Mag voor een leuke prijs weg. De pupjes zijn een kruising tussen Engelse Stafford Zo leren ze allerlei geluiden en komen ze regelmatig canada goose marktplaats dames aanraking met mensen. Heeft de pup geen FCI stamboom dan engelse stafford met stamboom te koop het net zo goed een kruising zijn met een ander ras en is het dus eigenlijk gewoon een rasloze pup! Rashonden WL Temse.

Engelse stafford dekreu met ervaring met fci stamboom dna vrij van ziekte ter inzage heeft al dekkingen gedaan waarvan 8 pups g. Wij geven derhalve de voorkeur aan nieuwe eigenaren binnen Nederland zelf in plaats van buitenlandse eigenaren.

De Engelse Stafford pups zien er ook schoon en lekker fris uit. Op aanvraag 1 okt. Op onze site zult u meerdere teefjes tegen komen die bij andere mensen wonen en waarvan wij de mede-eigenaar zijn. Zij geven 4 maal per jaar het blad "de Stafford" uit.

Voor de clubfokker gelden aanvullende eisen die ook als zodanig worden benoemd in het VFR. LommelBE 20 okt. Terug naar alle puppyadvertenties.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws