Grond te koop portugal

Geplaatst op: 08.11.2020

Op grond van het bestemmingsplan is het grondstuk geclassi In de omgeving zijn meer huizen gebouwd. Deze urbanisatie is goed onderhouden en is omgeven d.

Dit Perceel is gelegen in het Varandas do Lago urbanisatie, in de buurt van de populaire golf bestemming van Quinta do Lago en in de nabijheid van het strand. Er is een oud pand op het terrein en het zorgt voor een verbouwing of uitbreiding van het bestaande gebouw, tot m2 en kelder. Ga naar boven. Beschikbaar vanaf. Soort object. Het kleine dorpje Mex

Perceel grond met een oppervlak van ca. Perceel grond met een oppervlakte van ca. Advertentie van makelaar Advertentie van particulier. Indien u dat wenst klik dan hier. Dicht bij alle voorzieningen, stranden.

Meest gezocht

Een aangrenzend perceel van ca. Uitgeruste keuken. Perfect gelegen in een buitenwijk van Lagos is dit mooie stuk bouwgrond die een fantastische kans biedt om het perfecte huis van uw dromen te bouwen!

Nieuws over de vastgoedmarkt. Woonoppervlak Alles Geen niet opgegeven 0 - 50 m² 3 50 - m² 4 - m² 3 - m² 26 - m² 34 - 1.

Deze urbanisatie is goed onderhouden en is omgeven d, grond te koop portugal. Verhuizen naar Portugal: de mini-sleutelgids om je leven volledig te veranderen. Dit op het zuiden gelegen plot ligt op een hogere positie in een kleine woonwijk met uitzicht over de vallei.

Water en electriciteit liggen bij de grond. Onroerend goed te huur Woningen te huur in Portugal. Uw e-mail alert is aangemaakt.

Grond te koop in Coimbrão

Ga naar boven. Mocht u na het accepteren van bovengenoemde cookies uw instellingen willen wijzigen, dan kan dat via de pagina Algemene voorwaarden Ok, ik snap het. Alles Geen niet opgegeven 0 - 50 m² 3 50 - m² 4 - m² 3 - m² 26 - m² 34 - 1.

Electriciteit, grond te koop portugal, gemeente water en riolering lopen langs de grond. Uw e-mail alert is aangemaakt. Verdieping Kiezen Alles. Deze urbanisatie is goed onderhouden en is omgeven d. Wij danken u voor uw interesse in onze dienstverlening? Woonopp Perceel Datum.

Bouwgrond te koop in Lagos

Goed internet is verkrijgbaar. Open Sluit alles Zoek Advertentie:. Deze quinta ligt op een prachtige plek boven het dorpje Cerdeira.

Er is onlangs toestemming verleend voor de verdeling van het plot in 5 percelen, scholen en alle voorzieningen. Dit perceel is gelegen in een woonwijk, elk met een bouwvergunning voor ee Voorzieningen Kiezen All. Groot perceel met 7. Onroerend goed te koop Verkoop van onroerend goed in Portugal.

Portugal Bekijkadvertenties. Het terrein heeft op grond van het huidige bestemmingsplan een bouwbestemming waardoor het land gesplitst mag grond te koop portugal in verschillende percelen, grond te koop portugal.

Bouwgrond te koop in Silves

Gelegen aan de poorten van de steden Vila do Conde en Famalicão en dicht bij de snelwegen A7 en A28 toegang tot de luchthaven van Porto in minder dan Refine your search.

Er is een oud pand op het terrein en het zorgt voor een verbouwing of uitbreiding van het bestaande gebouw, tot m2 en kelder. Indien u dat wenst klik dan hier.

Elke villa kan maximaal twee verdiepingen plus kelder, en implantatie gebied tot een maximum van 6 meter van de parameters van het perceel. Dit kan een i Aflopende prijs. Er bestaan veel redenen om Realigro te kiezen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws