Haar verven donkerblond naar lichtblond

Geplaatst op: 11.01.2021

Ik ga ook over een paar weken op vakantie en wil niet oranje worden daar. Hoi Sha, Vanzwart naar bruin is een van de moeilijkste kleuren die er bestaat. Fenna - Zaterdag 17 januari

Natuurlijk was een ontkleuring veel handiger geweest maar hiermee wil ik liever niets mee te maken hebben omdat het te schadelijk is. Ik kreeg meer kleur en mijn ogen kwamen sterker naar voren. Ik heb er geen verstand van dus dacht dat t wel goed zou zijn. Haai , ten eerste ,,, donkerhaar kan zeker wel naar blond! Ik wil graag richting lichtblond.

Laatst gewijzigd door Haar verven donkerblond naar lichtblond op Di Dec 31, in totaal 1 keer gewijzigd. Ik gebruik alleen maar verf van L'oreal zoals de L'oreal excellence creme, haar verven donkerblond naar lichtblond. Maar nu ik zwarte lange haar heb zou ik dolgraag een andere kleur willen ik zat eraan te denken om mooi kastanje bruin wil ik maar hoe moet ik dat doen.

Roos Reageren. Ga inderdaad niet zelf rommelen het kan verkeerd aflopen en dan ben je verder van huis zoals je het nu beschrijft moet het nog redelijk makkelijk te corrigeren zijn. Zelf denk ik dat je beter folie plukejs in je haar kan doen net zolang tot de kleur goed is!

Ik heb lang bruin haar, maar heb het afgelopen 2 jaar telkens echt donkerbruin geverfd. Wat moet ik nu doen? Blushflush Berichten: 5.
  • Hallo Edwin.
  • Ik kan van hier uit moeilijk een goed advies geven. Nu zie je vooral strepen door mijn haar en ik zou graag meer het effect willen dat het net lijkt alsof heel je haar licht is wel gewoon nog met mijn eigen haarkleur er doorheen zeg maar maar niet dat je alleen strepen ziet zeg maar.

Re: Haar kleuren - lichtblond (help me!)

Weekje wachten. Kun je me daar ook nog mee helpen misschien? Maar ik geloof dat als iemand het kan, jij dat wel zal zijn. Ik zit er nu aan te denken om mijn hare op te lichten. Page content De laatste tijd krijg ik meerdere vragen hoe je donker gekleurd haar moet blonderen of lichter maken. Probeer dan je haar te kleuren met een semi permanente haar kleuring.

Groetjes mandy Reageren. Lees goed de gebruiksaanwijzing, Het spreekt voor zich maar veel mensen laten de gebruiksaanwijzing toch links liggen. Ik heb de dag erna ontkleurder in mijn haar gedaan in de hoop dat het kleurverschil minder zichtbaar zou worden, haar verven donkerblond naar lichtblond.

Ieder mens verliest elke dag behoorlijke hoeveelheid haren 70 tot wel per dag. Ik heb een keer voor een kapper een fotoshoot gedaan en toen was het de bedoeling dat mijn haar rood zou worden en dat er een jumbo reclame acteur pony geknipt zou worden.

Van donker naar blond

Heb best lang haar en ik weet niet of ik het moet wagen. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen! Ben je een brunette en wil je graag blonde lokken?

Ben jij kapper. Hoi Jaques, je kan proberen de blondering langer in te laten krullende kapsels mannen. Ik heb trouwens ook ooit een coupe soleil gehad, stond voor geen meter maar toen vond ik het super.

Is je haar weer een beetje opgeknapt. Ik had wel kleurverschil door verschillende keren mijn haar al gekleurd te hebben.

Maar wat kan er dan fout gaan?

Ik wil graag weten of dit mogelijk is en of ik mijn haren hier mee beschadig. Kom voor een gratis behandeling en analyse door mijn team. Want, zoals je al zei; het is immers nooit goed. Maar nu is mijn haar weer heel donker en zie je alleen rode gloed als ik in de zon sta.

Ik denk dat het door het licht komt, dat gaat dus niet uit een pakje. Wat leuk. Door Daphne 10 dec Je krijgt wel een goed resultaat als je de warme rood- of mahoniekleur mengt met de natuurtint in dezelfde kleurhoogte.

Van zwart naar lichter geeft bijna altijd een warme oranje haar verven donkerblond naar lichtblond. Is de kleur wat vlakjes zet er een mooie rode semipermanente kleur over. Waarom doen kappers dat disco kleding dames. Maarja, want ik zie die kleur in het echt niet.

Haar kleuren - lichtblond (help me!)

Wil je weten hoe je makkelijk je uitgroei verft? Ik heb mijn haar onder lichtbruin geverfd. Hoe kan ik zelf zorgen voor bruin haar? Ik zit op dit moment heel erg met hoe mijn haar eruit ziet.

Ze behandelen de uitgroei op de zelfde manier als de punten. Ik was 16 en heel ongelukkig met mijn haar. Haren geleden ongeveer 10 naar geleden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws