Intex zwembadpomp 1250 liter per uur ø 32 mm

Geplaatst op: 12.03.2021

Tweet Delen Pinterest. Makkelijk klein en doet wat ie moet doen. Verkoop door JeKa Trading.

Intex slang voor filterpompGeschikt voor filterpompen en zoutwatersystemen. Extra veilig dankzij de 12V omvormer Veiligheid is essentieel wanneer het gaat om elektriciteit en zwembadwater. De Intex cartridge zwembadpomp zorgt op twee manieren voor schoon zwembadwater: via watercirculatie en filtratie.

Details Pompcapaciteit: 1. De filters worden per 4 stuks geleverd! Handleiding Van de Intex cartridge zwembadpomp is een uitgebreide handleiding beschikbaar. De zeer kleine Cartridge Zwembadpomp is het kleinste model filterpomp van Intex.

Jilong-Avenli zwembad filters - set van 4 stuks - knorr macaroni ovenschotel 2 pomp - tot liter per uur. Van de Intex cartridge zwembadpomp is een uitgebreide handleiding beschikbaar. Let op : deze filterpomp past niet op zwembaden met een 38 mm aansluiting Hulp nodig bij het aansluiten van jouw Intex filterpomp. Geschikt voor chloor en zout water? Reinigt toch niet voldoende moet nog veel vuil zelf uithalen.

Deze filterpomp is geschikt voor kleine Intex zwembaden van tot 4.

Voor welke zwembaden? Voldoende ruimte voor de koeling van 2 petflessen van 1,5 liter. Bij deze Intex filterpomp ontvangt u ook de koppelstukken voor in uw zwembad.
  • Eenvoudige opbouw: het zwembad is voor de perfecte verfrissing in de tuin snel en eenvoudig opgebouwd. Het stalen frame is aan de buitenkant behandeld met een poedercoating om mogelijke roest te voorkomen.
  • Gedeeld deksel, minimaal koudeverlies. Klik hier om handleiding te downloaden.

Zwembad Filterpomp

Tussen uw filterpomp en uw stopcontact zit een transformator. Extra veilig dankzij de 12V omvormer Veiligheid is essentieel wanneer het gaat om elektriciteit en zwembadwater. Niet op voorraad. Inclusief sproeier en zeef voor het zwembad In de verpakking zitten ook 2 koppelstukken: een sproeier en zeef.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Klik om de vergelijking te zien. SKU GS.

  • Dan heb je twee extra Intex adapters nodig om alles passend te maken.
  • Vervang simpelweg de filtercartridge iedere twee weken voor blijvend schoon zwemwater. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk 4 personen gelijktijdig in dit bad.

Campingaz Ethnic MiniMaxi Koeltas, van de zwembadgrootte dus, koelt tot 10. Of deze cartridge filterpomp geschikt is voor jouw zwembad hangt af van de hoeveelheid water die erin past. Voor welke zwembaden. Cartridge filterpomp. Snelle toegang tot flessen via aparte opening in het deksel.

Uitstekende waterzuivering

Deze koppelstukken voorkomen dat de filterpomp beschadigd of verstopt raakt. De type H-cartridgefilter is geschikt voor Intex filterpompen met een waterverplaatsing van liter per uur. Extra veilig dankzij de 12V omvormer Veiligheid is essentieel wanneer het gaat om elektriciteit en zwembadwater. Nieuwste Intex technologie met veel voordelen Iedere Intex filterpomp beschikt over de innovatieve Hydro Aeration Technology.

Het getoonde product in de video kan enigszins afwijken bijv? Grote inhoud: 26 liter inhoud, drankjes en snac. Geschreven door Erna Gepost op Dit vervangingsfilter is geschikt voor type 2 pompen van Jilong. Informatie Deze Bestway Power Steel Frame pool met een doorsnede van xx cm gaat nt een stapje verder dan de standaard frame zwembaden.

Handleiding

Robuust, stahoogte voor een fles van 2 liter. Vervangbare filtercartridge Type A De filtercartridge is gemaakt van extra dik en stevig papier voor een noge betere filtering. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij.

Dankzij de vervangbare filtercartridge zorgt de filterpomp voor schoon en helder water. Koelt tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur. Hierdoor kunt u de transformator een eind van het zwembad af zetten. Reinigt toch niet voldoende moet nog veel vuil zelf uithalen.

Lees meer Lees minder. In basis is deze pomp dus krachtig genoeg voor zwembaden tot maximaal 5. Alles wissen.

Eenvoudige aansluiting en onderhoud

Deze filterpomp heeft een aansluiting van Ø 32 mm en koppel je eenvoudig aan een Intex zwembad met een Ø 32 mm pompaansluiting. Ideaal voor dagtochten en korte trips; isolatietas met draagriem; isolatietas met draagriem. Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Deze filterpomp is speciaal ontwikkeld voor de kleinere baden van Intex. Gebruiksvriendelijk in aansluiting en onderhoud Je hebt de filterpomp binnen korte tijd aangesloten.

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws