Mini camping luxemburg

Geplaatst op: 23.10.2020

Zoek je naar een kindvriendelijke vakantie in Luxemburg? Camping Berkel in Bockholtz is een kleine familiecamping in het kanton Wiltz aan de rivier de Sûre in Luxemburg.

Natuurlijk is de hoofdstad van Luxemburg ook niet te missen.

Boek op tijd als je je zinnen hebt gezet op een specifieke camping, vanwege de kleinschaligheid is het aantal plaatsen op de campings uiteraard beperkt. Bekijk camping  ». Met kleinschalige verhuur van safari- en lodgetenten, tunneltenten of ingerichte bungalowtenten, verspreid over de camping. Camping Du Nord is een gezellige familiecamping met animatie, gelegen aan een mooie rivier, waar je kunt zwemmen, in Luxemburg.

Luxemburg is een perfecte bestemming voor zowel een korte als lange vakantie.

Met hooguit tientallen kampeerplaatsen is het de ideale plek om helemaal tot rust te komen. De prettige ontspannen sfe. Met mini camping luxemburg verhuur van safari- en lodgetenten, tunneltenten of ingerichte bungalowtenten, fietsen en motorrijden. Deze fijne gastvrije gezinscamping ligt niet ver van twee mooie natuurparken.

De omgeving biedt veel kansen voor wandelen. Home Thema's Minicampings Luxemburg.

De kleinschalige campings op de mooiste plaatsen van het land zijn ideaal voor mensen die geen zin hebben in veel drukte en levendigheid. Populaire bestemmingen in Luxemburg Minicampings. Ja, ik wil korting!
  • Natuur en rust op een kleine camping in Luxemburg Op een kleine camping in Luxemburg geniet je van de rust en het heuvelachtige landschap van de Ardennen. Boek op tijd als je je zinnen hebt gezet op een specifieke camping, vanwege de kleinschaligheid is het aantal plaatsen op de campings uiteraard beperkt.
  • Hierin geven we een uitgebreid overzicht van alle kleine campings in Luxemburg. Na ongeveer vier uur rijden kunt u al de tassen uitpakken op de door u gekozen camping.

Verhuur fietsen, mountainbikes en kanos. Volwassenen Volwassenen 1 volwassene 2 volwassenen 3 volwassenen 4 volwassenen 5 volwassenen 6 volwassenen 7 volwassenen 8 volwassenen 9 volwassenen 10 volwassenen. Lekker actief bezig zijn kan hier zeker. Deze wandelroute wordt gekenmerkt door de schitterende vergezichten die langs tal van cultuur- en natuurmonumenten lopen. Er zijn veel uitgestrekte bossen, bergen en mooie valleien.

  • Vaak zijn het ook terugkerende gasten die jaarlijks hun vakantie op een natuurcamping in het mooie Luxemburg doorbrengen.
  • Lees meer.

Hoewel een kleine camping in Luxemburg zeer geschikt is wanneer je van het echte kamperen houdt, wil dat niet zeggen dat er geen luxe voorzieningen aanwezig zijn.

Kampeerplaats aan water! Ook heeft Luxemburg veel indrukwekkende burchten en oude kastelen? Luxemburg is een echte aanrader qua vakantieland. Camping Berkel in Bockholtz is een kleine familiecamping in het kanton Wiltz aan de rivier de Sre in Luxemburg. Exclusief toeristenbelasting en mini camping luxemburg heffingen.

Natuurcampings en kleine campings in Luxemburg

Kleine campings Luxemburg Luxemburg is een van de kleinste landen van Europa. Je kunt via Campings. Glampinggids Tentengids Stacaravangids Wat is een huurtent?

Luxemburg is een klassieke stad met een mooi oud stadscentrum. Boek met korting! Ook heeft Luxemburg veel indrukwekkende burchten en oude kastelen. Ook op cultureel gebied kom je niets tekort wanneer je op een mini camping in Luxemburg verblijft. Speciale voorzieningen.

Soort huuraccommodatie, mini camping luxemburg.

3 campings gevonden in Luxemburg

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Maar Luxemburg is ook een prima vakantieland. Standplaats voor tent. ANWB vakantiehuis. Direct te boeken via ANWB.

  • Toggle navigatie.
  • Er zijn wel meer dan twintig kastelen en burchten in de stad zelf.
  • Natuurlijk is de hoofdstad van Luxemburg ook niet te missen.
  • Ook liggen er in Luxemburg veel kastelen; deze bezoek je onder andere in Ansembourg, Clervaux, Larochette, Vianden en Wiltz.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Ettelbruck bij:. De prettige ontspannen sfe. ANWB stacaravan. Aantal slaapkamers. Een camping aan de oevers van de Sre? ANWB vakantiehuis. Dit gebied wordt mini camping luxemburg zijn natuurlijke schoonheid ook wel Klein Zwitserland genoemd. Aantal badkamers, mini camping luxemburg. Na ongeveer vier uur rijden kunt u al de tassen uitpakken op de door u gekozen camping.

Natuur en rust op een kleine camping in Luxemburg

Soort huuraccommodatie. Daarnaast heeft Luxemburg prachtige natuur waarvan je in het hele land kunt genieten. En het groothertogdom is een fijne kampeerbestemming. Maar Luxemburg is ook een prima vakantieland.

De omgeving biedt veel kansen voor wandelen, fietsen en motorrijden. Glamping aan de oevers van de Sre. Wat is er te doen voor het hele gezin.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws