Spotnet werkt niet meer na update

Geplaatst op: 10.01.2021

Popular Posts Nednaz March 23, Mocht dat niet helpen, Google dan de foutmelding. By extreem Started Yesterday at PM.

Hallo, Iedere keer als ik iets wil downloaden krijg ik de melding: commentstarter, unable to open the database file. Wat te doen? Als ik de spot echter wil openen blijft deze bezig met ´spot aan het openen´ en gebeurt er niets. Wellicht dat u sommige opties wilt in of uitschakelen.

Dit  heeft vaak te maken met je nieuwsserver provider headerserver. Ik ben lichtelijk nerveus. Waarschijnlijk maak je teveel verbindingen naar de nieuwsserver.

Wellicht dat je daar meer informatie kan vinden over een storing. De objectverwijzizing is niet op een exemplaar van een object ingesteld. Maar ik kom al helemaal niet aan het laden van reacties in Spotnet toe. Dan kan het zo zijn dat downloads mislukken. Ik heb het ophalen gestart middels de knop op de website?

Kijk eerst of je newsserver nog werkt. Sind gisteren download hij maar met kb en haalt even goed binnen een minuutr 1,6 gig. De oplossing hiervoor.

Download hier SABnzbd voor SpotNet tooltje

Welke beveiligingsupdate is hier verantwoordelijk voor? Geef een reactie Reactie annuleren. Kan niet meer downloaden. Ik heb de volgende vragen Waar kan ik een logfile verbinden over de posts die hij ophaalt? Voor Windows Vista of Windows server zouden alleen de volgende twee regels een geen teken moet hebben.

Het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken gebeurt i voor functionele en analytische doeleinden, iii om informatie te verzamelen over uw voorkeuren en de informatie toe te voegen spotnet werkt niet meer na update uw klantprofiel en iv om de inhoud van haar websites. Ook hier kan je niks aan doen. Reply to this topic In mijn geval van xs4all. Het nieuwe filter is aangemaakt en actief in Spotnet 2.

Spotnet Kan geen verbinding maken, maximaal aantal verbindingen is bereikt

Mis je er één. En naar dit programma was ik juist op zoek, dan kun je qoq bestanden via die link gewoon met Spotnet downloaden. Zoals ik de lijst doorneem zie ik zo gauw niet iets wat gerelateerd kan zijn aan Spotnet of Usenet: Geschiedenis van updates voor Windows 7 SP1 en Windows Server R2 SP1   Mocht je nog een Firewall van derden gebruiken, raad ik je aan deze tijdelijk te de-installeren om te kijken of het probleem hiermee te maken kan hebben.

Latest news. Hierboven las ik dat dit mogelijk het gevolg was van een windows update maar ik kan nergens die update KB vinden. June 11, Replies 17 Created 6 yr Last Reply 5 yr. Duken Posted October 27, Eventuele vragen over instellingen kunnen in de reacties.

In SpotNet krijg ik de melding “Server Timout” hoe los ik dit op?

Deel dit. Dit is essentieel voor een juiste werking. Pak het net gedownloade zip bestand uit en start  de sabnzbd-spotnet.

Je kan het versie nummer van SABnzbd rechts zien. Hierboven las ik dat dit mogelijk het gevolg was van een windows update maar ik kan nergens die update KB vinden. Ook kunt u zelf een reactie achter laten. Als deze melding opkomt. Deze optie kan je vinden onder Organiseren. En hernoem de database. Ik haal mijn articles op bij Sunnynet en download bij Eweka, spotnet werkt niet meer na update.

Waarom SpotNet updaten?

De originele Spotnet is een programma wat in is uitgebracht waardoor het downloaden vanuit nieuwsgroepen gemakkelijk werd gemaakt. Configuratie en tips van Spotnet 2. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Controleer hoeveel je er mag maken? OutOfMemoryException kan iemand mij helpen. Zet er ook gelijk bij waar je de log file kunt vinden waarnaar in de error wordt verwezen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws