Tutu rok dames maken

Geplaatst op: 11.03.2021

Perfect als alternatief voor een plastic zak. Haal nu de uiteinden van de tule via de voorkant door de lus. Duw de stroken strak tegen elkaar, zodat er genoeg ruimte over blijft voor de andere stroken.

Plaats de strook zo dat het uiteinde met de lus ongeveer 5 cm boven het lint uitsteekt. Vergeet zeker niet…. Dit stiksel gaan we gebruiken om de rok te fronsen. Afwerken of zomen hoeft niet, want tule rafelt niet!

Hoe maak je het? Hoeveel meter tule heb je ongeveer nodig voor 1 rokje voor meisje van 6 jaar? Naai de stroken tule aan de zelfkanten aan elkaar.

Gebruikersportaal Verras me. Maak de tutu af. Meer informatie. Naai de rok vast! Daarnaast heb je elastiek voor de band!

Bevestig de andere stroken. Volg ons.

Stap 1 – maak de elastische band voor om je middel

De koekjes zorgen er voor dat jij mijn website zo goed mogelijk beleeft. Ga door totdat alle stroken bevestigd zijn.

Reactie versturen. Als dit alles af is dan kan je eventueel nog ongelijke stukken van je tutu knippen. Het mooie van dit soort elastiek is dat je de tutu meerdere lagen kan geven. Het elastiek dat ik gebruik is ongeveer 2 cm breed.

  • Om de stroken aan het lint te kunnen bevestigen, moeten ze dubbel gevouwen zijn. Hoe breder je de stroken maakt, hoe voller en stijver de tutu wordt.
  • Kies hieronder de taal waarin je dit stappenplan wenst te ontvangen. Vergeet zeker niet….

Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken? Halloween met wc-rollen knutselen. Een reactie versturen Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, tutu rok dames maken. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly.

Wat houd dat in. Speld een veiligheidsspeld aan tutu rok dames maken uiteinde van het elastiek en rijg door de tunnel. Binnen 30 minuten. Mel DIY maakt gebruik van overheerlijke koekjes.

Ga zelf aan de slag met de Atelier box

Houd aan beide kanten ongeveer 30 cm van het lint vrij. Volg ons. Maak de band van de tutu.

Haal nu de uiteinden van de tule via de voorkant door de lus. Deel dit op:. Maak je naad ongeveer 3 cm of iets breder dan je elastiek van de rand af. Methode 2 van Over dit idee Wat heb je nodig.

Wat heb je nodig?

Cookies maken wikiHow beter. Haal nu de uiteinden van de tule via de voorkant door de lus. Hoe breder je de stroken maakt, hoe voller en stijver de tutu wordt. De strik haal je naar boven zodat het zichtbaar is.

  • Hoe maak je een tutu zonder naaimachine?
  • Aanmelden Facebook.
  • Zelfs zonder naaimachine.
  • Dit omdat de tutu dan mooier om de luierkont van mijn dochter heen valt.

Halloween met wc-rollen knutselen. Victoria - blouse met opstaande kraag. Hoop dat het een beetje duidelijk is. Wil tutu rok dames maken meer weten over Affiliate marketing ga dan naar  de disclaimer voor meer informatie. Om de stroken aan het lint te kunnen bevestigen, moeten ze dubbel gevouwen zijn?

Portugus: Fazer um Tutu de Tule. Koop tule. Zorg dat de lus van de tule boven je elastiek of lint uit komt? Ik heb je gewaarschuwd.

In 5 stappen je eigen tutu rok maken

Alles wat je moet weten over papier-maché. Knip het elastiek precies op die lengte af. Zorg ervoor dat er aan beide kanten een stuk elastiek naar buiten komt.

Zoek naar:.

Ook is er nog een andere manier om een tutu te maken zonder de naaimachine, tutu rok dames maken. Bij je bestelling sturen we je een werkbeschrijving mee die je stap voor stap uitlegt hoe je dit idee kunt maken? Maak de band van de tutu.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws