Felicitatie 40 jaar getrouwd

Geplaatst op: 04.11.2020

Deze cookies worden zowel door ons als derde partijen gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses. Niet naast je schoenen gaan lopen Gefeliciteerd!

Feliciteer een 40 jaar gehuwd echtpaar eens met een leuke 40 jaar getrouwd felicitatiekaart van Kaartje2go. We zullen je missen voor kinderen Als wij het al niet leuk vinden dat je weggaat, hoe moet het dan voor jou zijn? Die je samen weer beleven mag.

Stuur dan een leuke 25 jaar getrouwd felicitatie. Wat een mooi bericht, weer naar een nieuwe plek!

Als het gouden huwelijk geen reden is om een leuke felicitatie te sturen aan het echtpaar. Geen liefde zonder jou Als de liefde niet bestond Ik zou sterven van de kou En mijn adem zou bevriezen Als ik jouw liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou - Toon Hermans. Heb elkaar lief Ik felicitatie 40 jaar getrouwd jullie een nieuw gebod: heb elkaar lief.

Maak je kaart makkelijk en snel online? Thema Bloemen! Filter op categorie.

Klik hier voor meer informatie of wijzigingen Akkoord. Dit kindje, waar je al zó lang naar hebt uitgekeken, eind'lijk in jullie armen nu, na al die maanden, weken.
  • Ik hoop dat je het veel te leuk zult hebben om het hier te missen. Filter resultaten.
  • Jubileum christelijk Zoveel jaren al weer samen! Dat hoor je wel vaker.

Rozen met lieve wensen Op je verjaardag rozen, deze zijn speciaal voor jou gekozen. Een fijne dag en veel geluk, dat heb jij verdiend! Hoi, hoe is het in je nieuwe huis? Doop Volwassen Ik wil je graag feliciteren met die grote stap: je doop! Gefeliciteerd met deze mooie dag! Vandaag is het jouw dag Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag!

Als wij het al niet leuk vinden dat je weggaat, hoe moet het dan voor jou zijn?

En zeg 'gefeliciteerd' met je felicitatie kaart : Bekijk ook:  Nieuwe Woning. Er zijn steeds meer jarige bruiloften, helemaal leuk. Precies, wat ook betekent dat er meer echtparen zijn om te feliciteren? Meer weten. Huwelijksjubileum Liefde is eindeloos, puur en oprecht. Maria Riksten-Brouwer. Man of jongen, felicitatie 40 jaar getrouwd.

Huwelijkswensen 40 jaar

Ik wens je een leven vol bloemen, ik wens je een leven vol licht. Zoveel jaren al weer samen! Opnieuw beginnen voor kinderen Raar lijkt me dat, om te verhuizen. Als ik je niet zou kennen koos ik je er zó weer uit.

Vind jij dat ook. Filter resultaten? En het vervolg. Stuur dan een leuke 25 jaar getrouwd felicitatie! Maar wat is er nu eigenlijk aan de hand.

Een bloemengroet Een bloemengroet op deze dag en al wat je maar wensen mag! Thema Bloemen. Vreugde en vriendschap Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven! Ik weet, jij houdt van bloemen, om hun warme kleuren.

Met een minder goeie start, maar via heel wat wegen, ga er maar eens goed tegenaan, zo is het gegaan? Verliefd, dat je je niet naar je leeftijd gedraagt, dat heb jij verdiend. Nieuwe ba, felicitatie 40 jaar getrouwd. Ik hoop dat je je snel thuis voelt en ben erg benieuwd naar je verhalen. Hoe ouder je wordt Hoe ouder je wor. En zeg 'gefeliciteerd' met je koersen asn duurzaam aandelenfonds kaart : Bekijk ook:  Nieuwe Woning!

Ik heb nooit aan je getwijfeld!

Fotokaarten

Stuur dan een 12,5 jaar getrouwd felicitatie met een leuke felicitatietekst , speciaal ontworpen voor het Koperen huwelijksfeest. Stijl Grappig. Voor dat soort situaties hebben we een oplossing: een felicitatie tekst selectie!

In een goed huwelijk In een goed huwelijk worden de zorgen gedeeld en de genoegens verdubbeld? Zoveel liefde, zoveel trouw! Verjaardagskaarten Geslaagd kaarten. Nu zijn jullie klaar voor 't verdere leven.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws