Gratis naaipatroon jurkje maat 116

Geplaatst op: 16.11.2020

Mijn dochter kwam met de tip om het patroon liggend uit te printen! Anoniem 28 juni om De knopen en knoopsgaten komen in het midden en vallen zo over elkaar heen.

Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb de jurk gemaakt met een heel soepel stofje […]. Gwen 25 October Dit shirtje staat hem gewoon super leuk! Stik je mouwboorden vast. Kun je je boordjes gewoon met een rechte steek stikken of liever met een strechsteek?

Yvonne 31 december om

Bonjour, merci pour ce patron gratuit en plus. Ik heb de smalle versie eens gemaakt voor Ninthe haar stap naar de basisschool. Grappige laatste foto van je post ook. Je kunt er ook variaties op maken. Maak er gerust gebruik gratis naaipatroon jurkje maat 116 en doe je inspiratie op, er zitten vast juweeltjes tussen. Doet het altijd goed.

Het gratis naaipatroon voor de Lena dress! Deze patronen vallen als een medium. Veel zomerse shirts in de kast dan.

Nog veel meer gratis patroontjes!

Dikke merci! Het patroontje kent drie lengte opties en daarnaast kun je ook nog kiezen voor een mooi sier-elastiek of juist voor een ingesloten onzichtbare waistband. Sofie Lietaert 19 April Kitty 27 February Leonne Weijs 9 July Hoi, Ik heb laatst het tricot jurkje in maat 92 gemaakt, erg leuk!

En een keer zonder plooi en met boord vanonder.

Opzij, hoe ik hem ook print, gratis naaipatroon jurkje maat 116. Op slag verliefd. Nu heb ik het patroon uitgeprint maar ik kom altijd bij het tekstvak 1 a 2 mm tekort, maar bij de mouw zit een grote inkeping waar is deze voor bedoeld. Maar wil 'm nu ook in maken. Is het patroon al te dowloaden voor maat en dank je wel zal super zijn.

Voor jongens!

Moet het dikke tricot zijn? De exacte lengte las ik ooit in een comment op mijn blog; deze is 0,7 a 0,8 keer de lengte van de stofrand die je wilt afwerken met boorstof.

Dus met een plooi!

Leg voorpand en achterpand met de goede kanten op elkaar. Je leest er hier alles over. Dank voor de reactie? Reactie toevoegen. Scroll to top.

Gratis naaipatronen kinderkleding maat 56 t/m 170

Als je geen mouwen hebt, stik je dus ook gewoon de zijnaden toe. Liefs Renate. In het Engels is het te moeilijk voor mij om te begrijpen.

Dit gratis ondergoed patroontje is perfect voor het opmaken van je restjes. En toen was het veel beter te doen. Eerst even meten hoeveel cm er tussen oksel en knie of net boven knie zit. Vivian 19 April Naai vast. Zoom de onderkant 2,5 cm om. Wat een superleuk patroontje. Oei, dat is vreemd, gratis naaipatroon jurkje maat 116. Of zie ik dat vekeerd. Kristel 13 March .

Post navigation

Ik hoop hier ooit één maat van het volwassen patroon online te zetten, maar ben er nog niet toe gekomen. Een perfect patroontje om eens met zwemkleding te oefenen! Ik moet zeggen dat ik dol ben op dit patroon!

Ps wat een prachrige tutorial. Ik ben blij? Vrolijke blog die jij hebt?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws