Mtb route loonse en drunense duinen uitgebreid

Geplaatst op: 18.11.2020

Nieuwste mtb routes 7. Deze mtb route komt door de plaatsen Helvoirt, Biezenmortel, Drunen.

Daarnaast ligt er in het oosten van de Duinen een groene route van 16 kilometer die makkelijker is om te fietsen. Vul hieronder het e-mail adres in waarmee je bent geregistreerd. Natuurmonumenten stippelde  de zwarte mtb-route  samen met tourclubs uit. Pak de mountainbike en trap je door het afwisselende landschap van de Duinen heen over een lengte van 26 kilometer.

Fout in de route of beschrijving?

De Brand Bezienswaardigheid: Afstand tot route: meter? Wijzig het startpunt Wil je ergens anders op de route inhaken. Wijzig de route.

Stuur deze dan in. Ook bevat deze route redelijk wat kort klimwerk. Je komt tijdens deze rit door het Nationaal Park Loonse en Drunense duinen. MVG, Sander [.

  • Tijdens deze mtb route zul je door of nabij de volgende 2 natuurgebieden komen. Kosten vijf euro voor het hele jaar.
  • Pak de mountainbike en trap je door het afwisselende landschap van de Duinen heen over een lengte van 26 kilometer.

Waardeer deze route

Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Upload jouw route Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Scroll to top. Stuur deze dan in. Best gewaardeerde mtb routes 9.

Een 60 kilometer lange mtb-tocht met veel klimwerk en weinig vlakke stukken. Download Maak favoriet Maak favoriet Verwijder favoriet. Denk om je sticker.

Tip: kijk eens op Facebook-pagina  'Mountainbikeroute Loonse en Drunense Duinen' voor nog meer inspiratie. Herberg De Drie Linden.

Bezoekersinformatie

Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Het is een erg technisch parcours. Bedankt voor je registratie Je hebt van ons een e-mail gekregen met je inloggegevens en activatielink. Schoorstraat 50 , RC Udenhout T 13 85 [email protected].

Het is er wel een van Natuurmonumenten dan ook? Echt genoten van de vele kleine bochtige [ Echt last minute side turkije van de vele kleine bochtige [ En klimmen maar 59 km Veel onverharde paden Vrijwel alleen maar bos Een 60 kilometer lange mtb-tocht met veel klimwerk en weinig vlakke stukken!

Om de mountainbiketracks te mogen rijden heb je een MTB-vignet nodig. Arnhem Gelderland Favoriet Favoriet Verwijder favoriet. Scroll to top!

Loonse en Drunense Duinen

Onthoud mijn inloggegevens. Heb jij een mooie route gereden of gelopen? Leuke route, maar wordt na een uur of 10 a 11 wel druk, met veel gezinnen fietshuurders. Zo ontstaat een route met een lengte van zowat 40 kilometer. Single tracks en klimmetjes worden afgewisseld met wat bredere paden.

Een mooie route die ook voor de beginnend mtb-er mtb route loonse en drunense duinen uitgebreid is. Boscross bij Roosendaal Ingezonden door: Lars. Een afwisselende mountainbikeroute die redelijk technisch is met ongeveer 60 - 75 procent singletracks. De Brand is een natuurgebied in de gemeenten Tilburg en Haaren. Deze website gebruikt cookies Deze website maakt gebruik van cookies FunctioneelAnalytisch.

Upload jouw route Heb jij een mooie route gereden of gelopen. Je hebt van ons een e-mail gekregen met je inloggegevens en activatielink. Met de mountainbike trap je door het afwisselende landschap van de Duinen.

Bedankt voor je reactie.

MTB-route in de Loonse en Drunense Duinen (beginner)

Groepsactiviteiten, evenementen en professioneel gebruik alleen na toestemming Voor het gebruik van de mtb-routes in de Loonse en Drunense Duinen met groepen groter dan 20 personen of als betaalde groepsactiviteit ook indien minder dan 20 p.

Verleng je route met de 'makkelijkere' groene route. Tijdens deze mtb route zul je door de volgende landschapstypes komen. Lengte van de route De route heeft een lengte van 23,5 kilometer.

Download hier de mtb-flyer met routes en tips. Koop je MTB-vignet online. Ontdek de 'groene' mtb-route in de Duinen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws